FAQ Info Automaty - forum

Ostatnio widziano: zalogowanych: 0, niezalogowanych: 95

Lista forów Nawigacja

Dlaczego warto się zalogować?

- możesz tworzyć wątki i pisać posty na forum
- masz osobisty filtr kącików na forum
- masz dostęp do wielu narzędzi portalu AutoCentrum.pl

Renault Clio II automat - tryb awaryjny

Alvis pokaż post 04.12.2009 09:41 nowy (ostatnia aktualizacja 04.12.2009 09:41)
Witam serdecznie

Piszę do Was ponieważ mam taki oto problem...
Od jakiegoś czasu w moim aucie, Renault Clio 98r, włącza się tryb awaryjny. Początkowo wystarczyło wyłączyć i włączyć auto jeszcze raz i było ok Jednak problem zaczął pojawiać się coraz częściej i częściej i nadszedł ten czas by zdiagnozować problem. I tu pojawia się kolejny ponieważ nikt nie chce tego zrobić... Czy wie ktoś może, kto w okolicach Gliwic mógł by zbadać sprawe? A może ktoś miał podobny problem?
pokaż post
dragster3 pokaż post 21.03.2010 23:49 nowy (ostatnia aktualizacja 21.03.2010 23:49)
tryb awaryjny renault clioII
Alwis poradziles sobie ztym problemem? Mam to samo w samochodzie zony,wyswietla sie skrzynia,i samochod traci moc,po wylaczeniu iponownym uruchomieniu jakis czas jest ok.Jesli juz do czegos Doszedles to prosze o info
pokaż post
Renata Konteksta
pokaż post
Konto usunięte pokaż post 04.12.2009 12:30 nowy (ostatnia aktualizacja 04.12.2009 21:08)

Alvis napisał:

Renault Clio II automat - tryb awaryjny Witam serdecznie Piszę do Was ponieważ mam taki oto problem... Od jakiegoś czasu w moim aucie, Renault Clio 98r, włącza się tryb awaryjny. Początkowo wystarczyło wyłączyć i włączyć auto jeszcze raz i było ok Jednak problem zaczął pojawiać się coraz częściej i częściej i nadszedł ten czas by zdiagnozować problem. I tu pojawia się kolejny ponieważ nikt nie chce tego zrobić... Czy wie ktoś może, kto w okolicach Gliwic mógł by zbadać sprawe? A może ktoś miał podobny problem?

Witam,

Nie jestem ekspertem od ASB.
Ale jeżdżę autem z taką skrzynią.

Zadzwoń do p. Jurka.

http://www.autotransmisja.pl/

Jak będzie miał chwilę czasu to Cię wysłucha i może doradzi.
Robi to często i z dobrym skutkiem.

I unikaj nieuków i krętaczy.
Zaczynają od wymiany oleju a potem ciągną za nogi w interes...
pokaż post
staszczek pokaż post 12.12.2009 19:25 nowy (ostatnia aktualizacja 12.12.2009 19:25)

majster_IT napisał:

Alvis napisał:

Renault Clio II automat - tryb awaryjny Witam serdecznie Piszę do Was ponieważ mam taki oto problem... Od jakiegoś czasu w moim aucie, Renault Clio 98r, włącza się tryb awaryjny. Początkowo wystarczyło wyłączyć i włączyć auto jeszcze raz i było ok Jednak problem zaczął pojawiać się coraz częściej i częściej i nadszedł ten czas by zdiagnozować problem. I tu pojawia się kolejny ponieważ nikt nie chce tego zrobić... Czy wie ktoś może, kto w okolicach Gliwic mógł by zbadać sprawe? A może ktoś miał podobny problem?
Witam, Nie jestem ekspertem od ASB. Ale jeżdżę autem z taką skrzynią. Zadzwoń do p. Jurka. http://www.autotransmisja.pl/ Jak będzie miał chwilę czasu to Cię wysłucha i może doradzi. Robi to często i z dobrym skutkiem. I unikaj nieuków i krętaczy. Zaczynają od wymiany oleju a potem ciągną za n
ogi w interes...

tryb awaryjny dotyczy silnika,a nie skrzyni.jesli skrzyni to by sie wyswietlil serwis skrzyni,dobra rada,wymian filtr paliwa