|
4321Horacy
|
pokaż post
28.12.2011 12:20
nowy (ostatnia aktualizacja 28.12.2011 12:20)
e32 proponuje szukac z... proponuje szukac z sekwencja bo jeszcze niespotkalem sie z dzialajaca normalnie i nie tracaca moc beemka ze zwykla instalacja nawet jesli posiada "blosa"co do cen to nieradze oszczedzac na tanich zamiennikach typu wachacze czujniki laczniki gumy i tym podobne duzo niezaoszczedzisz bo ceny np lemfordera wcale niezwalaja z nog a naprawde sa o wiele solidniejsze od made in ryz
![]() ogolnie autko wiadomo komfortowe i z niezla mocapolecam szukac raczejzadbanego egzemplaza z bezwypadkowa przeszloscia(miernik lakieru napewno sie przyda jak i wprawne oko) podloga lubi sie posypac przy progach i w czesci bagazowej ogolnie jestem fanem marki i szczerze przekonuje do tego zakupu lecz licz sie z wkladem poczatkowym kilka zlotych dolozysz do zadbanej e 32 i masz spokoj na kilka wiosenek ![]() |
|
venom
|
pokaż post
31.12.2011 13:11
nowy (ostatnia aktualizacja 31.12.2011 13:12)
zdajesz sobie sprawe ze odpowiedziales gosciowi na posta sprzed 2lat? chociaz biorac pod uwage rade zeby szukal bezwypadkowej zdbanej i niemalowanej e32 to twoj post powinien miec z 15lat..
|
|
krzys-68
|
pokaż post
31.12.2011 16:14
nowy (ostatnia aktualizacja 31.12.2011 16:14)
może jeszcze nie znalazł![]() |

(oczywiście również z gazem). Z tego co wiem jeździł nią spory kawałek czasu i nie tylko "do sklepu po bułki"
. Mnie osobiście co zdziwiło w e32 to ciasnota z tyłu (tu Omega ma wiecej do zaoferowania). Części nie są przesadnie drogie , to nie nowe BMW.

Z tego co patrzyłem to np amory dobrej firmy można kupic za 300-350złza komplet co nie jest dużą sumą. Bo 250zł kosztują do mego obecnego passata B3.
MPK 

Frakcja Szczerbatych Ĺosi
#4[crazy]