Dziadek1961
|
pokaż post
17.10.2010 23:24
nowy (ostatnia aktualizacja 17.10.2010 23:24)
Subaru - Szczecin
Serdecznie i szczerze odradzam wszystkim zakup samochodu Subaru Forester diesel. Jest to najgorszy samochód jakim jeździłem. Niezwykle awaryjny – fatalne gówno za duże pieniądze. Dodatkowo moją opinię o tym pseudo-aucie umacnia fatalny serwis i niekompetentna obsługa w firmie Agrykolex Szczecin, gdzie zakupiłem i serwisowałem gówniany produkt firmy Subaru. Samochód Forester Subaru z silnikiem diesl’a to przereklamowana kupa złomu. W trakcie półtorarocznej eksploatacji prawie pół roku stał w warsztacie. Pseudo fachowiec w osobie p. Jacka – szefa serwisu cały czas zapewniał mnie, że samochód jest naprawiony i w pełni sprawny. To że auto skakało z pasa na pas jazdy tłumaczył złymi oponami – które zresztą dostałem od firmy Subaru – Agrykolex Szczecin – wówczas to były świetne opony zimowe. Sprawa zakończyła się wymianą przekładni kierowniczej w nowym samochodzie. Następnie w ciągu kilku miesięcy eksploatacji wymieniono silnik – który rozpadł się, turbinę, a teraz samochód znów stoi w serwisie – drugi nowy silnik diabli wzięli. Ludzie!!! Nie kupujcie Subaru!!! I nie korzystajcie z usług firmy Agrykolex Szczecin!!! Tam pracują ludzie, którzy nadają się najwyżej do mycia samochodów.
|