FAQ Info Warsztat - forum

Ostatnio widziano: zalogowanych: 25, niezalogowanych: 438

Lista forów Nawigacja

Dlaczego warto się zalogować?

- możesz tworzyć wątki i pisać posty na forum
- masz osobisty filtr kącików na forum
- masz dostęp do wielu narzędzi portalu AutoCentrum.pl

Komórka zamiast radia

zalbm pokaż post 19.02.2012 22:35 nowy (ostatnia aktualizacja 19.02.2012 22:40)
Komórka zamiast radia
Chciałbym aby zamiast radia w samochodzie była komórka. Wiem że jest to możliwe, kwestia dokupienia odpowiedniego urządzenia, dodatkowo chciałbym aby w mojej astrze wykorzystany został wyświetlacz pokładowy (np do wyświetlania numeru telefonu który będzie do mnie dzwonił). Myślę też o sterowaniu tym urządzeniem jednym przyciskiem (nie mam elektrycznych szyb z tą można dokupić taki przycisk i zrobić przełącznik do radia). Dobrze też by było żeby po zmianie wtyczki można było podłąćzyć dowolny telefon.
(widziałem ładowarkę do wielu telefonów i pomyślałem że można by to urządzenie przerobić)
Całe urządzenie chce podpiąć pod kość samochodową (tą od radia) tak aby w każdej chwili można bylo je odpiąć. Jeżeli jest na rynku coś takiego a ktoś z was jest w stanie mi je wskazać bede wdzięczny, a jeżeli umiecie zrobić coś takiego dajcie cynk.
pokaż post
mariobros pokaż post 23.02.2012 10:43 nowy (ostatnia aktualizacja 23.02.2012 10:43)
Najlepiej się sprawdzi szara komórka ...
pokaż post
Renata Konteksta
pokaż post
zalbm pokaż post 22.02.2012 17:48 nowy (ostatnia aktualizacja 22.02.2012 17:48)
astra f 95...
astra f 95 rok,wiem że istnieją radia z kartą, wystarczy ja przełożyć i jest git ale mnie to nie kręci, obawiam się tylko o sterowanie głosem i piosenkami reszta nie stanowi problemu, znajomy ma coś takiego
pokaż post
Konto usunięte pokaż post 22.02.2012 16:47 nowy (ostatnia aktualizacja 22.02.2012 16:47)
Jaka to astra...
Jaka to astra ??
Mało danych ..
Te najnowsze modele mają zintegrowany tlf z radiem i wyświetlaczem - wystarczy włożyć SIM ..
pokaż post
barzn pokaż post 19.02.2012 23:06 nowy (ostatnia aktualizacja 19.02.2012 23:06)
no dobra - ale i tak urządzenie aktywne potrzebne
głośników nie napędzisz komórką , zapomnij - czyli wzmacniacz ,kup sobie jakiegoś chinola z bt - mniejsze koszty . Wyświetlacz zadziała tylko z jednostką oplowską - to tak na koniec