Wybierz generację

47 komentarzy

42 dyskutujących

Ostatnie komentarze:

~arczi~arczi

co sondzicie na temat motoru 1,7 16v z ALFY ROKEO 33 podobno i ile to ma tak wogule koni nadaje sie to do jazdy czy nie i czy so wytrzymale

~arczi~arczi

interesuje mnie motor z alfy 1,7 16v jakie macie zdanie na ten temat czy jest wytrzymaly i ile to ma koni tak wogule

~cromo sapiens~cromo sapiens

czlowieku!!ja co prawda alfy jeszcze zadnej nie mialem,ale za to fiaty ujezdzam z zamilowania i to na dodatek Cromy,2.5V6 i 2.0 i.e,tak naprawde to przy odpowiedniej pielegnacji tego auta(nie przesadnej)sa to auta niezawodne tak samo jak vweje czy inne mercedesy,kiedys w 2.5 v6 pekl mi wezyk do chlodnicy,spadly gumy dolotowe z bloku silnka(ktos skrecajac glowice nie wkrecil jednej sruby i po czasie sie calosc poluzowala)iiii....rozwalila mi sie piasta kola(z mojej winy, sruby nie dostosowane byle do felgi )no i to wszystko!!!a kupujac 2.0 i.e nawet sie nie przejechalem i co?i pol roku jezdze bezawaryjnie!!oba auta ponad 200 tys km!!!mieszkam w niemczech a tu fiaty i inne wynalazki fiata maja okropna opinie,ale facet z ADAC mowil mi,ze fiat to najlepsze auto i sam jezdzi cinquecento novitec 100 ps!!!a jezdzac croma czy alfa masz to p poczucie wyzszosci hehehe!!!fuck vw!!

Przejdź do dyskusji

Zobacz również