Ocena kierowcy - Audi A6 C5 Avant

tikitiki1@o2.pl, 19 lat temu
Silnik 2.5 V6 TDI 150KM 110kW
Rok produkcji 1999
Audi A6 C5 Avant 2.5 V6 TDI 150KM 110kW 1998-2001 - Oceń swoje auto
Uwazam ze trafilem na najlepszy samochod na jaki moglem trafic. placac 35 tys zl sprowadzilem z niemiec Audi A6 2,5 tdi , z pelnym wyposazeniem oprocz skory :) Jezdze juz ponad rok i niemialem ani jednej awarii . jezeli ktos chce kupic nowy samochod do 40 tys typu skoda fabia ... niech sie lepiej zastanowi co robi poniewaz takie audi 6 letnie jest 100 razy lepszym samochodem niz jakas skodzianka czy chevrolet itd. :) POLECAM WSZYSTKIM NAPRAWDE . TYLKO AUDI :)
Jak na diesla jest świetny. Na niemieckiej autostradzie najwiecej jechalem 210 , i wcale tak glosno nie bylo, a pozatym ma cudne przyspieszenie jak na diesla :)
Rowniez doskonale :) czuje czuc pod reka ze mam 6 biegow :)
Na kolach 17´ trzyma sie drogi idealnie :)
Jak na samochod tej wielkosci jest idealnie skonstruowany pod tyym wzgledem .
To takze udalo sie fabryce Audi :) daje 4
W mojej wersjii jest Klimatronic. Dziala idealnie i bedac w samochodzioe nie odczulem nigdy tej fali upalow :) W zime rowniez ideal
To takze Audi sie udalo. Jestem dosc dobrze zbudowany a mam w nim miejsca wystarczajaco duzooo :) 5 osob sie miesci i nikt nie narzeka ze mu ciasno.
COS PIEKNEGO !! DIESEL 2,5 i prawie go nie slychac
model 2,5 tdi pali praktycznie tyle samo co 1,9 tdi , moze wiecej o 0,2 litra :) w miescie 8 litrow , w trasie 6,5 , napraw zadnych nie mialem :)
moze nowe A6 troche kosztuje ... ale kupujac uzywane 5-7 letnie mozna wydac nie duzo pieniedzy za przecudowny samochodzik :)
To co kocham w tym samochodzie. :) wszystko mam pod reka :) i pelno tu fachowych schowkow poukrywanych w praktycznych miejscach :)
ten samochod jest niezawodny :)

Usterki Audi A6 C5

Liczba wpisów: 75