Super okazje u dealerów
Chevrolet Avalanche

8 komentarzy
7 dyskutujących
Ostatnie komentarze:
Witam tu Kris Avalanche jezdze od 2005 roku własnie kupiłem juz drugiego...mimo ze kształty toporne ale jazda i bezpieczenstwo osób w tym aucie jest naprawde duze, o spalaniu nie pisze gdyz kazdy ma inna noge po 100.000 siada zawsze skrzynia...pozatym frajda nie samowita chętnie odpowiem na kazde pytanie bo to auto znam juz bardzo dobrze ,tez miałem zdezenie z tirem i nic mi sie nie stało. pozdrawiam mesiek1@interia.pl
czesc
teraz ja kupuje za tydzien to autko i powiedz mi jaka sie sprawuje
opinia uzytkownika
posiadam avalancha od okolo roku-silnik 5,3 przy kupnie trzeba sprawdzic napedy-czy nie sa bardzo glosne i czy nie stukaja-moga pracowac glosniej ale stukac nie powinny.ja osobhiscie ogladalem cheviego ktory przyplynal na pokladzie! i stukaly mu przednie przeguby-byl ladnie zakonserwowany juz wpolsce-przez sprzedawce,dziwne co?
moj ma gaz sekwencyjny-jezdzi bez zadnego problemu-oczywisce trzeba uwazac na ilosc benzyny w zbiorniku-mi padla pompa(poprzedni wlasciciel musial ja zatrzec)w stanch kosztuje 200$ w polsce chcieli 2800pln!!! zalozylem jakas za 800pln i jezdzi.polecam serwis na ostrobramskiej w wawie-znaja to auto i wiedza co i jak.pozatym wszystko ok.filtry sa dostepne od reki.
jazda-to bajka-jest tak wyciszony ze jak sie zatrzymuje na swiatlch to slysze inne silniki a nie moj! ladownosc i wygoda jest olbrzymia.no i ma niezlego kopa-niestety albo na szczescie-ogranicznik do 160km/h.przy jezdzie na maksa i wlaczonym autopilocie spalanie wynioslo 20 litrow gazu.przy spokojnej jezdzie spada do okolo 15-16.silnik przy 140km/h ma tylko 2,5 tys obrotow!polecam go-ale ciezko znalesc w polsce model ktory nie byl bity-zawsze mozna na strnie carfax.com wpisac nr vin i zabulic kilka $ aby sprawdzic jego historie w usa-czasami warto-ja odpuscilemp0rzez to okolo pieciu aut-maily status salvage-junk.

Ocena:
Oceń to auto