Citroen C3

212 komentarzy
176 dyskutujących
Ostatnie komentarze:
C3 furio 1.1 2007 80 000 km
Fatalnie wykonana instalacja elektryczna oświetlenia źle dobrane przekroje wtyków i przewodów - serwis wymienia dobre żarówki na nowe a winne są przegrzane i wytopione styki.
Pękające fabryczne sprężyny (podobno wada hartowania) po małej wojnie serwis wymienia na nowe plus (samochód ustawicznie kilka razy w roku poddawany przeglądom w serwisie) wymiana również po uszkodzeniu pękniętą sprężyną drążka stabilizacyjnego, mocowania amortyzatorów, osłony gumowej przegubu - wymiana bezpłatnie koszt z kosztorysu serwisowego ponad 4500 zł.
c3 po niemczech na zachodnim paliwie spokojnie rozkręca się do 160 km/h spalanie z takimi osiągami 8l./100km miasto w granicach 5l srednie spalanie mix miasto trasa 6.5 l/100km.
Dla kobiety super wozik cichy i ładny - dla faceta trochę ciasny i za niski przód (łapie wszystko co wystaje z jezdni) a dojechanie do krawężnika oznacza uszkodzenie zderzaka lub dolnych listew. To tyle co pamiętam ... ma plusy i minusy - ja wole klasę limuzyna i niemieckie marki ale c3 da się jechać i nie ma tragedii
mam citroena c3 2007r na moje oko zbyt dużo pali ok 8l oczywiście benzyna
Witam,
Mam do Was pytanko...
Czy Citroen C3 pluriel to awaryjne auta??Jak z dostepem do czesci i jak wygladaja cenowo??

Ocena:
Oceń to auto