Motosłownik
Nie wiesz
co to jest
STC - Stability and Traction Control?
W naszym Motosłowniku znajdziesz odpowiedź!
Wyszukaj słowo- Podsumowanie auta
Citroen C5 I
(od 2001 do 2004)
- w klasie samochodów:
- Klasa średnia
- na podstawie liczby ocen:
- 400
- Układ hamulcowy
- 34%
- Zawieszenie
- 31%
Kontroluj spalanie i wydatki z naszym Dziennikiem kosztów!
Pierwszy Citroen wyposażony w układ hydropneumatyczny trzeciej generacji
- Średnia ocena:

- Zadaj pytanie
Opinie o Citroen C5 I
Nadwozia Citroen C5 I
Silniki Citroen C5 I
- 1.8 16V 116KM, 2001-2004 (52)
- 2.0 16V 136KM, 2001-2004 (98)
- 2.0 HPi 140KM, 2001-2004 (24)
- 3.0 V6 207KM, 2001-2004 (21)
3.0 i V6 24V Carlsson 235KM, 2001-2004
Lista opinii o Citroen C5 I
| Filtrowanie opinii: | |
| Autor/Ocena | Samochód/Komentarz (Całokształt) |
|---|---|
denaturat pokaż Email » 2004-03-25 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,08)
C5 - 2HDI 9 tys. km jeżdżę 4 miesiące. Dziurka w przewodzie odpowietrzającym zbiornika paliwa,serwis dał zastępczy samochód, 2 dni i po problemie sprowadzili i wymienili cały zbiornik. Raz alarm odmówił działania, ale serwis powiedział abym się nie przejmował, włożył kluczyk i pojedzie - rzeczywiście, zawył i pojechał. Po czterech dniach w momencie podjechania do serwisu na umówioną naprawę sam się alarm przestraszył i naprawił. Wydaje mi się iż C5 psuje się nie więcej niż inne renomowane pojazdy, serwis się stara o wiele bardziej aniżeli np. w "OPELek Bogacki" w Szczecinie gdzie mi kiedyś powiedziano: "Panie ! Co Pan wydziwiasz !!?? Opla Pan nie widział ??!! Przecież to tylko OPEL !!" - chodziło o wybrzuszenie na lakierze tygodniowej VECTRY. W tymże samym serwisie "mechanicy" zaproponowali szwagrowi podprowadzenie na tył pojazdu instalacji do głośnikówdo Astry II za jedyne 50 zł, szwagier pogłówkował i znalazł te przewody - one tam były. Na mrozie odłamałem plastykowy dekielek zbiornika spryskiwaczy. W serwisie Citroena facet powiedział: ten dekielek kosztuje wraz z wlewem only 75 zł, ale po co wydawać tyle kasy, jeżeli mogę dopasować inny dekielek bez wlewu za jedyne 4,5 zł. Jakie to ludzkie i życzliwe ?? Jestem bardzo zadowolony z mojej Cytrynki. a jazda nią za każdym razem sprawia mi przyjemność i satysfakcję. Nie zamienił bym jej na: Mondeło, Vectrę, Octavię, Lagunę II, AVENSIS, ani na PAssata - który też się psuje, koleś dopiero co po gwarancji zatarł w nim silnik i nie mógł temu zapobiec-"samo się zatarło". Może bym się zamienił na Accord w dieslu albo Peuegota 407 - ale musiałbym się tym przejechać.
pełna ocena Hatchback, 2.0 HDi 107 KM, 2003 r., 9000 km |
Adam 2009-05-23 ![]() ![]() ![]() ![]() (3,23)
Jeżeli po 5 latach użytkowania samochód za ponad 100 tys. PLN nadaje się na złom to wszystkie zalety dotyczące komfortu jazdy, czy mocy silnika stają sie nie ważne. Przez 5 lat na wiosnę i na jesieni regularnie oddawałem samochód do naprawy z powodu większych lub mniejszych usterek. Koszt średni napraw na rok to ok 8 tys. PLN. Kupując samochód z takim silnikiem brałem pod uwagę, że koszty eksploatacyjne będą wysokie. Nie sądziłem jednak, że będzie to studnia bez dna. Po 5 latach na przeglądzie 120 tys. samochód po prostu się rozsypał i koszt sugerowanych prze serwis napraw przekroczył jego aktualną wartość. Dalsze remontowanie go nie ma sensu. Nie mam sumienia również tego 5 letniego Ekskluzywnego złomu sprzedać nikomu.
W dodatku serwis beznadziejny. Chamska obsługa reklamacji w Citroen Polska. Na wszystkie usterki jedno wyjaśnienie - przez pierwsze 2 lata zgodnie z prawem naprawy są wykonywane na gwarancji, po 2 latach finansuje je właściciel. Na pytanie dlaczego ich jest aż tyle prosta odpowiedź - przecież ten samochód tak ma. Nikt w serwisie się nawet nie dziwi, że ten samochód jest tak awaryjny!!!!
Samochód, któremy mówię kategoryczne nie. Jakość, a w zasadzie jej brak z czasów początków motoryzacji XX w, obsługa serwisowa jak za komuny.
Wcześniej jeździlem Renault - bezawaryjna, teraz szukam niemieckiego samochodu. Do Citroena nie wsiąda już nigdy choćby w promocji dali mi go za darmo. Studnia bez dna dla cierpliwych.
pełna ocena Hatchback, 3.0 V6 207 KM, 2004 r., 120000 km |
Rysiek 2012-04-21 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,77)
Citroen to bardzo udany samochód miałem w swoim życiu około 40 samochodów więc moja ocena na pewno będzie obiektywna. Kupiłem ten samochód jako drugi w rodzinie chciałem wydać 15 tys. zł oczywiście zanim kupiłem ten obejrzałem chyba z 10 c5 kazdy miał być bezwypadkowy z przebiegiem 160 tys ;-) (informacje od handlarzy) ale po oględzinach okazywało się ,że powypadkowe z przebiegiem 400 tys km. W końcu znalazłem c5 bezwypadkowy wersja exsliziw z przebiegiem ( na liczniku 168 tys km ) w zeczywistości 300 tys km ale nie zrażam sie tym ponieważ jest to normalny przebieg dla dizla 10 letniego . ksenon,pełne wyposażenie oraz skrzynia automat (innymi nie jeżdżę). Uważam ,ze samochód jest super ,naprawdę bardzo komfortowe auto, żona ciągle nim ujeżdża i nie chce się przesiąść do swojego jeepa grand cherokee. ja też uwielbiam to auto za komfort jadąc w trasę 300 -400 km nie odczuwam zmęczenia wysiadam i czuję się zupełnie nie zmęczony oczywiście zaleta zawieszenia. Na pewno potrzymam ten samochód jeszcze pół roku może trochę dłużej i kupię c 5 nową bo są to naprawdę super samochody, polecam każdemu kto ceni sobie komfort. przejechałem tym samochodem do dziś około 50 tys km. i poza oponami i olejem nic nie robiłem leje paliwo i do przodu :-) pełna ocena Hatchback, 2.2 HDi 133 KM automatyczna, 2002 r., 320000 km |
tomaszbebel pokaż Email » 2004-01-01 ![]() ![]() ![]() ![]() (3,46)
Auto, ma pełne wyposażenie, xenon, syberdach, skóra itd. Kupiłem uszkodzony z przodu. I wpakowałem sie w straszne koszty. Sama konsola używana to 5000zł nielicząc poduszek. Jak się okazało wymienic trzebabyło mnóstwo części.Ale wkońcu fachowcy zrobili.I powiem tak: Wcześniej jeździłem xm-em 2.1tdi 12V i palił znacznie mniej, osiągi nie miał dużo gorszych, świetnie się prowadził, ponieważ miał duży rozstaw osi. A c5 niestety myszkuje, pomimo ESP. Zawieszenie nie radzi sobie z ostrą jazdą. Ma za mały rozstaw osi. Pali dużo, czy sie jedzie wolno czy szybko.Choćby nie wi4em ak jechał, i tak spali 7,5. Trzeba było kupić 2,0 HDI, a nie przepłacać za 2,2HDI. Nie warto.Drogie częsci, serwis, dużo droższy niż w fordzie.Ale jest to auto dla ludzi spokojnych, którzy cenią sobie wolna spokojna jazdę.Plusy: komfortowe zawieszenie, xenony świetnie świecą, cichutkie w środku, dużo miejsca po rozłożeniu foteli.Minusu, starsznie drogi, gdyby go kupic w salonie, drogi serwis, bardzo duża średnica zawracania, duże zużycie paliwa(może to ten filtr cząstek stałych?), kupic uszkodzony wszędzie tylko nie z przodu, bo trzeba mieć worek pieniędzy, kiepska jakość, jasne plastiki, trudny dostępdo przycisku od przednich szyb dla pasażera. pełna ocena Kombi, 2.2 HDi 133 KM, 2001 r., 60000 km |
Przemek 2004-06-05 ![]() ![]() ![]() ![]() (2,77)
Chyba najgorzej jak można ulokowałem ponad 90.000zł netto ( auto "ciężarowe"). Jedyne atuty tego samochodu to komfortowe zawieszenie i dobrze zestrojone wspomaganie. Silnik "wołowaty" a większego diesla nie ma. Mnóstwo udogodnień elektronicznych i elektrycznych, które działają jednak zgodnie ze swoją logiką jak np. wycieraczka tylnej szyby. Po włączeniu nie wyciera jej natychmiast, tak jakby tego chciał nieszczęsny kierowca, tylko czeka i rusza po mniejszej lub większej zwłoce czasowej generowanej losowo- jak twierdzi serwis - jest to działanie zgodne z programem producenta. Światła migają bo prawdopodobnie został źle dobrany regulator napięcia alternatora.Występuje to przy 2 progach prędkości obrotowej zarówno przy zwiększaniu jak i przy zmniejszaniu obrotów. I już mi się nie chce dalej pisać bo mógłbym jeszcze długo w podobnym tonie a wszystko to szczera prawda i na dodatek udokumentowana. Ocena moja bazuje na 4-ech C5, które kupiła nasza firma i każde z aut pomimo różnych silników i pewnych różnic w wyposażeniu ma podobne lub identyczne usterki. Jeden samochód na szczęście został ukradziony i teraz niech martwi się - zasłużenie - złodziej. pełna ocena Kombi, 2.2 HDi 133 KM, 2002 r., 60000 km |
warszawa 2012-01-26 ![]() ![]() ![]() ![]() (3,15)
Moim samochodem jest Citroen C5 MkI Break 2.0i 16V HPi 103kW/140KM z 2002r, w wersji Exclusive. Jest to silnik z bezpośrednim wtryskiem benzyny, który charakteryzuje się najniższym spalaniem, z całej palety silników benzynowych, dostępnych w Citroenie C5 I generacji, oraz niezłymi osiągami. Pod względem osiągów, ustępuje jedynie motorowi V6/24V, który za to pochłania min. 13,8l/100km(manual) po mieście, a w automacie nawet 14,8l/100km(nadal min. w cyklu miejskim). Silnik HPi przystosowany jest do poruszania się zarówno na Pb98 jak i na Pb95. Dane zużycia paliwa, podane przez producenta, w zupełności nie odbiegają od realnego stanu spalania. Zakładanie instalacji gazu LPG do tego modelu, nie ma najmniejszego sensu. Reasumując: Spalanie w ruchu miejskim: 10,4l Spalanie w ruchu pozamiejskim: 6,2l Całkowite zużycie: 7,7l Emisja CO2: 185g/km Jestem ogromnie zadowolony z mojego wyboru. Jest to auto z silniczkiem, który jeszcze nigdy mnie nie zawiódł(a zrobiłem nim już ponad 100´000km). Ten samochód(jak każdy) potrzebuje odpowiedniego traktowania. "Jeżeli ktoś dba, ten dobrze ma". Polecam. pełna ocena Kombi, 2.0 HPi 140 KM manualna, 2002 r., 155000 km |
warszawa 2012-01-27 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,54)
Moim samochodem jest Citroen C5 MkI 2.0i 16V HPi 103kW/140KM z 2002r, w wersji Exclusive. Jest to silnik z bezpośrednim wtryskiem benzyny, który charakteryzuje się najniższym spalaniem, z całej palety silników benzynowych, dostępnych w Citroenie C5 I generacji, oraz niezłymi osiągami. Pod względem osiągów, ustępuje jedynie motorowi V6/24V, który za to pochłania min. 13,9l/100km(manual) po mieście, a w automacie nawet 14,5l/100km(nadal min. w cyklu miejskim). Silnik HPi przystosowany jest do poruszania się zarówno na Pb98 jak i na Pb95. Dane zużycia paliwa, podane przez producenta, w zupełności nie odbiegają od realnego stanu spalania. Zakładanie instalacji gazu LPG do tego modelu, nie ma najmniejszego sensu. Reasumując: Spalanie w ruchu miejskim: 10,3l Spalanie w ruchu pozamiejskim: 6,0l Całkowite zużycie: 7,5l Emisja CO2: 177g/km Jestem ogromnie zadowolony z mojego wyboru. Jest to auto z silniczkiem, który jeszcze nigdy mnie nie zawiódł(a zrobiłem nim już ponad 100´000km). Ten samochód(jak każdy) potrzebuje odpowiedniego traktowania. "Jeżeli ktoś dba, ten dobrze ma". Polecam. pełna ocena Hatchback, 2.0 HPi 140 KM manualna, 2002 r., 155000 km |
martin 2012-03-26 ![]() ![]() ![]() ![]() (5,00)
Eksploatowałem już bardzo wiele aut. Jedno co mogę stwierdzić to to, że żadne z wcześniejszych aut nie dawało mi tyle satysfakcji i frajdy z jazdy. Jeśli ktoś twierdzi że "francuz" albo "hydropneumatik" to porażka, to nie mamy o czym rozmawiać. Uważam osobiście że zwolennik Golfa lub Passata nigdy nie będzie zwolennikiem C5. Jeżeli ktoś twierdzi że rozwiązanie technologiczne zawieszenia w C5 jest złe to znaczy że chyba mało ma pojęcia o prawdziwych niezawodnych systemach zawieszenia. Dbając o regularną wymianę płynu w zawieszeniu oraz okresowy przegląd i wymianę sfer praktycznie uważam że ten system zawieszenia jest niezawodny. Satysfakcja z jazdy jest dla mnie nie do opisania. Zrobiłem kilkadziesiąt tysięcy i nie wiem nic o problemie z filtrem cząstek stałych, ale jeżdżę na oleju Total 5w30 dedykowanym do tego silnika. Dynamika jazdy rewelacyjna, komfort bajeczny, dodatki praktycznie full opcja. Osobiście jak kiedykolwiek go zmienię to tylko na C5 III generacji. pełna ocena Hatchback, 2.2 HDi 133 KM manualna, 2003 r., 210000 km |
Zrobiony w trąbę 2008-07-10 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,00)
Oceny podaję opierając się na intuicji. Kupiłem go z polskiego komisu, w którym jak się później okazało zostałem nieźle zrobiony w trąbę. Według sprzedawcy samochód miał 136 tys. km. Jak się na koniec okazało miał więcej, bo aż 380 tys. km. Niestety ten przebieg to trumna dla takiego samochodu jak C5, wliczając w to również żywotność silnika. Gdyby nie przebieg, samochód były dobrym autem, a jeździłem już Fordem Fiestą, Fiatem Stilo, Volvo S40, Audi A3 i okazjonalnie innymi.
Wracając do opinii całokształtu - uważam, że jest to niezwykle wygodny i komfortowy samochód z niezłym wyposażeniem i przemyślaną aranżacją wnętrza. Gdyby tylko zechciał mieć ze 2 razy mniej elektroniki i 3 razy mniej przebiegu to jeździłbym nim dalej i cieszyłbym się tym wozem. Jeżeli szukacie ścigacza - nie kupujcie go. To jest auto rodzinne i reprezentacyjne. pełna ocena Hatchback, 2.0 16V 136 KM, 2001 r., 13000 km |
AdamolSS 2010-04-16 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,00)
Uważam że C5 to naprawdę świetne rodzinne autko. Zapewnia komfort jazdy o którym właściciele passatów czy accordów mogą tylko pomażyć. Autko raczej do spokojnej jazdy nawet z 3 litrowym V6 wyścigówka to nie będzie. Ceny używanych egzemplarzy są stosunkowo niskie. Trzeba uważać przy zakupie żeby się nie połasić na tańszego złoma, bo doprowadzenie do dobrego stanu może kosztować druge tyle co auto. C5 są dobrze wyposażone, a exlusive to już w ogóle bajka. Z serwisami nieautoryzowanymi również jest coraz lepiej. Coraz więcej serwisów ma komputer do którego można podpiąc autko i w normalnych pieniądzach dokonać eweantualnych napraw. Serwisy typu wójek Józek na podwórku odradzam. Takie autko w pewnym momencie okaże się bombą finansową. pełna ocena Kombi, 2.2 HDi 133 KM, 2002 r., 182000 km |
Sobek 2010-01-15 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,00)
Kupiłem od 1 właściciela 109tys km, serwisowane w ASO ale zaniedbane. Po zakupie musiałem zainwestować w servis około 3tys..Olej,płyny AWARIE itp. Z autem teraz mam tylko 1 problem mianowicie ma opóźnioną reakcję na pedał gazu, czasami czekam 1 sekundę zanim zacznie przyśpieszać..Skrzynia automatyczna AL4..Nikt nie wie co na to poradzić...po za tym wszystko ok,,,silnik żyleta i bardzo ekonomiczny,na LPG pojawia się komunikat o Kontroli spalin..co 5 tys km i nie znika cza jechać na regulację LPG, bardzo wrażliwy ma silniczek ten piesek francuski.
Po za tym jeździ jak marzenie, rozpieszcza mnie i moją zonę komfortem i ciszą w środku.Za takie pieniądze taki luksus to nie wiem gdzie się jeszcze dostanie.. pełna ocena Kombi, 2.0 16V 136 KM, 2003 r., 122000 km |
Andrzej 2005-05-08 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,92)
Wydałem prawie 140 tyś i jestem niesamowicie zadowolony. Moje auto pracuje na siebie, bardzo często wyjeżdzam do Francji i Hiszpani do pracy z tąd ten przebieg.Poważnych usterek nie zanotowałem było kilka drobiazgów ale to były naprawde drobiazgi typu przepalone żarówki.Auto wyjątkowo ciche i wygodne a na europejskich drogach wręcz luksusowe, bardzo dobrze współpracuje z kierowcą a jak na swój silnik jest dosyć oszczędne.Doskonałe wyposazenie i mocny przyjemnie brzmiący silnik stawiają to auto na czele klasy średniej. Jak jest z serwisami w polsce nie wiem bo nie kozystam jak jestem we francji wole skozystać z wiedzi i umiejętności francuskich serwisów,oni mają o swoich samochodach pojęcie! pełna ocena Kombi, 3.0 V6 207 KM, 2001 r., 196000 km |
Krystian 2007-11-01 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,85)
Jestem pod wrażeniam komfortu, osiągów i ekonomii tego wozu. Jest super. Dobrze że te wozy nie są popularne, bo ma się wtedy poczucie indywidualizmu. Wśród złodzieji także są niepopularne - i to jest bardzo dobre. Z wyposażeniem dodatkowym jak: czujniki parkowania, system głośnomówiący Parrot na Bluetooh-fie, nawigacja GPS Mio-C520 i, CB-radio HarryII jest to wręcz ideał wozu. Nowego nie opłaci się kupować ze względu na utratę wartości ale tak jak ja, za 40tyś,z 2004r, z przebiegiem 22tyś, po lekkiej stłuczce - to się nazywa gratka (cena w salonie 114tyś.). Nowy C5 po modernizacji (zdjęcia już są) z nowymi silnikami, Hydroaktywnym zawieszeniam Citroena - zapowiada się rewelacyjnie. pełna ocena Hatchback, 2.0 HDi 90 KM, 2004 r., 40000 km |
eramail pokaż Email » 2005-02-15 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,92)
Samochod posiadam od 2002 roku. Kupilem go prawie z pelnym wyposazaniem ( procz skory, ksenonow, navi ). Autko od tego czasu chodzi naprawde bez zarzutow. Nie psuje sie, nie sprawia problemow. Systematycznie ma wizyty w ASO jak rowniez w firmie, w ktorej byl tuningowany. Wiec moge powiedziec przyslowiowo,ze "dolewam paliwo i olej" i tyle. Auto warte polecenia jezeli ktos ceni sobie wygode i komfort w przystepnej cenie. Do tego jesli chce aby autko bylo oszczedne i dynamiczne to HDI jest dobrym wyobrem. Polecam tez tuning tego silnika - po nim mozna stwierdzic ze to nie to auto :) pełna ocena Kombi, 2.0 HDi 107 KM, 2002 r., 8 km |
400 tys na francuzach 2004-04-14 ![]() ![]() ![]() ![]() (2,77)
tragiczna jakość, właściwie nigdy (po pierwszych kilku dniach 11 usterek) wszystko co powinno nie działało, żre olej w niemałych ilościach, to sie zatnie to, to nie działa coś innego, po około 70 tys. zaczęły klepać plastiki w środku, w serwisie głownie pieprza głupoty w nadzieji że klient się zmęczy i sobie odpuści. Ja właśnie sobie odpuściłem - za pare dni przesiadam się w Mondeo - zobaczę jak tam będzie :). Generalnie zjaździłem wcześniej dwie 406 i to były po prostu lepiej zrobione samochody. Pomimo sympatii do ludzi z Citroen Polska C5 nie polecam. pełna ocena Hatchback, 2.0 16V 136 KM, 2001 r., 115000 km |
Super okazje u dealerów
801 samochodów w ofercie
Rabaty do 109 200 pln!
Citroen C5

350 komentarzy
253 dyskutujących
Ostatnie komentarze:
Do ~brat krzys: co do wymiany żarówki to trzeba miedz sprawne palce i trochę potrenować .życzę powodzenia
Do ~Eu: sprowadzone, potłuczone, utopione, posklejane, ale przede wszystkim hydrauliczne francuzy z którymi polscy mechanicy ciągle sobie nie radzą (choć jest coraz więcej wyjątków). Strach przed nieznanym ma wielkie oczy. Hydraulika, zmienne parametry sztywności zawieszenia, wzajemna komunikacja sterownika silnika i sterownika zawieszenia, półinteligentny komputer silnika który uczy się stylu jazdy kierowcy - to dla większości polaków jakieś czary. Tajemnicza groźna magia. Może nawet bardzie niż tego (bo kto normalny o tym wie ?) nabywcy boją się głównie usterek hydrauliki, bo.. "stanie na drodze", bo... "pęknie przewód hydrauliczny i nawet holować się nie da", bo.. "co ja z tym zrobię jak się zepsuje". I w końcu: "kto to później ode mnie kupi, jak to takie dziwactwo..." W C5 już nie da się pogrzebać śrubokrętem i żaróweczką. Trzeba mieć komputer, oprogramowanie i interfejs - no i jeszcze wiedzieć jak tego użyć. Strach ma wielkie oczy i dlatego ceny na rynku wtórnym są bardzo niskie. Dodatkowo zaniżają je złomy sprowadzane z za granicy. Warto kupić to auto, byle nie było zrobione z kilu innych czy utopione. Warto sprawdzić pochodzenie wozu, obecny jego stan, błędy zapamiętane przez komputer i zapamiętaną historię napraw. Jak jest ok. to warto kupić. Nie ma korzystniejszej relacji ceny do wyposażenia i jakości - nawet jeśli weźmie się pod uwagę niedoskonałości tego auta (twarde czasem stukające plastiki i inne drobiazgi)
Zastanawiam się skąd duża liczba C5 z 2001-2002 z dobrym wyposażeniem w cenach 10-12 tysięcy, nieraz nawet mniej - znacznie niższe ceny niż za inne auta klasy średniej z tych lat. Z czego to wynika?
![]()
Citroen C5 na firmę
Sprawdź, ile możesz odliczyć podatku VAT
Porównaj liczbę punktów serwisowych z konkurencją
Sprawdź raty leasingu/kredytu
Policz, od jakiego przebiegu warto dopłacić do diesla
![]()
Zobacz również
Kierowcy, którzy oglądali Citroen C5, oglądali także
Dowiedz się więcej o Citroen C5
Kierowcy zainteresowani tym modelem, odwiedzili także
Awaryjność niezależna od wieku - Citroen C5 (2000-2008)
Francuska limuzyna cudownie wygładza nierówności na polskich drogach. Ma solidne silniki, a używane egzemplarze nie straszą wyśrubowanymi cenami. Co najważniejsze - samochód jest mniej awaryjny niż się powszechnie sądzi. |
Nowa ocena

Rankingi
Porównywarka

Polecamy!
Kilka dni testu redakcyjnego najnowszej generacji Porsche 911 przeleciały szybko, jak 4,3 sekundy, w...
Ekologiczne uzupełnienie oferty - Peugeot 3008 HYbrid4Peugeot 3008 stanowi pomost między kompaktowymi kombi i crossoverami. W przeciwieństwie do miejskich...
Galerie
Range Rover Evoque Victoria BeckhamAuto w Firmie
Najczęściej oceniane auta firmowe
autoWcentrum
najwyższe oktanyAuta - Citroen C5
najaktywniejsiKierowcy - Citroen C5
najnowszeDzienniki pokładowe
Przyszedł taki czas, że kuzyn poprosił mnie o przeprowadzkę czyli podjechanie do...
No i zaczęło się. Pierwsze problemy po wymianie silnika. Objawy dokładnie jak w ...

Ocena: