Motosłownik
Nie wiesz
co to jest
EDS - Electronic Differential System/Elektronische DifferentialSperre?
W naszym Motosłowniku znajdziesz odpowiedź!
Wyszukaj słowo- Podsumowanie auta
Dodge Intrepid I
(od 1992 do 1998)
- w klasie samochodów:
- Wyższa klasa średnia
- na podstawie liczby ocen:
- 8
- Karoseria
- 40%
- Silnik
- 40%
Kontroluj spalanie i wydatki z naszym Dziennikiem kosztów!
- Średnia ocena:

Lista opinii o Dodge Intrepid I
| Filtrowanie opinii: | |
| Autor/Ocena | Samochód/Komentarz (Całokształt) |
|---|---|
Krzysztoslaw 2003-05-15 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,54)
Mam Intrepid wersje SPORT z wiekszym silnikiem i specjalnym zawieszeniem i jestem bardzo zadowolony bo wspaniale trzyma sie drogi i nie jest za miekki. Jak na SPORT to uwazam, ze jest ciut za duzy. Moim pierwszym problemem sa nawiewy klimatyzacji, ktorych nie sposob ustawic tak zeby nie dmuchaly na kierowce i pasazerow. W poprzednim wozie nie mialem tego problemu, bo nawiewy mozna bylo ustawic pionowo do gory i na nikogo nie dmuchalo bezposrednio. Moim drugim problemem sa pasy bezpieczenstwa. ktore sie manualnie zapina. Przez 10 lat mialem woz gdzie pasy automatycznie mi sie zapinaly i nie moge sie przyzwyczaic zeby samemu zapinac. aha, jeszcze jedno. Moj poprzedni woz, ktory wciaz mam i ma juz 13 lat nie ma sladu rdzy a Intrepid po 5 latach ma juz lekka rdze na spodzie drzwi. pełna ocena Sedan, 3.5 i V6 24V 218 KM, 1997 r., 50000 km |
wojtanio 2012-05-07 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,85)
Mam te auto od 2003 roku i ciągle nim jeżdżę. Miałem tylko dwie poważniejsze usterki w tym aucie a mianowicie problem z zmiana biegów (okazało się że to wina komputera) oraz pompa paliwa. Jedyny koszt jaki w niego wkładam to paliwo i raz na rok wymiana oleju i filtrów. Na liczniku mam 110tys mil i nie mam z niczym problemów i pewnie jeszcze tym autkiem długo pojeżdżę bo nie mam żadnej rdzy.
Ostatnio miałem nim stłuczkę z audi a6 gościowi odleciał zderzak lampa się zbiła i błotnik połamany a u mnie tylko troche pekniety zderzak.
Polecam te auto. pełna ocena Sedan, 3.3 i V6 163 KM, 1994 r., 170000 km |
Krzysztof 2003-04-03 ![]() ![]() ![]() ![]() (3,38)
Bylem posiadaczem tego auta przez ostatnie 5 lat, w USA. Auto sliczne wewnatrz jak i zewnatrz.. Nie jestem pewien czy te same modele jezdza w Polsce.. Auto o duzym przyspieszeniu (automatyczna skrzynia 3.3l V6)) komforcie jazdy i dobrej przyczepnosci, niestety Intrepid o przebiegu powyzej 90 tys mil nadaje sie na zlom (w przeciwienstwie do aut japonskich)- ciagle usterki i powazne awarie.. Np calkowity remont automatycznej skrzyni biegow kosztowal mnie ponad 2000$.. pełna ocena Sedan, 3.3 i V6 163 KM, 1994 r., 125000 km |
mirek.naturalny pokaż Email » 2003-04-27 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,62)
Swietny samochód , klasa "S" dla biedniejszych (´96 mozna kupić już za 28000,00 zł ) a za taki komfort to niewiele, pozdrawiam Naturalny Mirosław pełna ocena Sedan, 3.3 i V6 163 KM, 1996 r., 10000 km |
jack.nikol pokaż Email » 2005-05-22 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,92)
hmm,wiem ze sa lepsze,ale za jaka cene pełna ocena Sedan, 3.5 i V6 24V 218 KM, 1995 r., 128000 km |
kw 2007-03-30 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,15)
kopytt91 pokaż Email » 2004-07-12 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,23)
grzegorzslomka pokaż Email » 2003-12-06 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,69)
Super okazje u dealerów

15 dyskutujących
Ostatnie komentarze:
odp. =]
Do swojego starego tak powiedz .. ;]
a do starej jush chyba nie trzeba tak mowic bo zajęta jest robieniem loda dla cedeja
wracam
mialem takie auto i wracam do niego jest to proste auto warto. wrwcam do niego po 4 latach
HAHAHA
GUCY TY K J SSIJ PALE DZIWKOZODDZIE P
Zobacz również
Kierowcy, którzy oglądali Dodge Intrepid, oglądali także
Dowiedz się więcej o Dodge Intrepid
Kierowcy zainteresowani tym modelem, odwiedzili także
Nowa ocena

Rankingi
Porównywarka

Polecamy!
Kilka dni testu redakcyjnego najnowszej generacji Porsche 911 przeleciały szybko, jak 4,3 sekundy, w...
Tani, ale z charakterem - Chevrolet CruzePróby nadania zadziornego charakteru tanim samochodom niemal nigdy nie kończą się dobrze. Zazwyczaj bowiem...
Ekologiczne uzupełnienie oferty - Peugeot 3008 HYbrid4Peugeot 3008 stanowi pomost między kompaktowymi kombi i crossoverami. W przeciwieństwie do miejskich...

Ocena: