Motosłownik

Nie wiesz
co to jest
BI-xenon?

W naszym Motosłowniku znajdziesz odpowiedź!

Wyszukaj słowo
  • Podsumowanie auta
  • Fiat Coupe

(od 1993 do 2001)
  • w klasie samochodów:
  • Auta sportowe
  • na podstawie liczby ocen:
  • 135
Czy oceniający kupiliby ten model jeszcze raz?
(na podstawie 56 ocen)
TAK (92%)
NIE (8%)
Co najbardziej zaskoczyło pozytywnie oceniających?
  • Silnik
  • 42%
  • Karoseria
  • 40%
  • Zawieszenie
  • 7%
Uciążliwe usterki zgłaszane przez oceniających:
  • Układ elektryczny
  • 54%
  • Zawieszenie
  • 42%
  • Karoseria
  • 33%
Zmieniasz auto?

Kontroluj spalanie i wydatki z naszym Dziennikiem kosztów!

• Średnia ocena:

Autor/Ocena Samochód/Komentarz (Całokształt)
Konik
2010-07-28
 (4,38) Autor kupiłby to auto jeszcze raz
Zrywny a zarazem ekonomiczny silnik, przy wycietym katalizatorze a wstawionej strumiennicy ma bardzo ladny dzwiek. Zamontowana mam instalacje sekwencyjna Gazu i spalanie to w cyklu miejskim 11-12l, trasa 9l.Jak do tej pory nie mialem ani jednego problemu z tym autkiem, mysle ze w tej cenie nie kupil bym niczego lepszego. Bardzo twarde zawieszenie- to trzeba lubic albo po prostu sie przyzwyczaic. Z czystym sumieniem moge wszystkim polecic te autko, jakosciowo nie odbiega od czolowych marek jak Volkswagen czy Audi, natomiast do Lexusa to mu jeszcze troche brakuje.
pełna ocena Coupe, 2.0 16V 139 KM, 1996 r., 154000 km
FCforFUN
2009-06-25
 (4,31) Autor kupiłby to auto jeszcze raz
Przedewszystkim niesamowity wygląd, może niektórym się niepodoba, ale wszyscy się oglądają. Jedyne auto na które bym je zamienił to 20VT(istna rakieta) :). Moje poprzednie auto, calibra, mimo że osiągi miała podobne to jednak nie wyzwalała tylu emocji i ogólnie dwała mniej radochy z jazdy. Tych co wpisują tu że to auto jest śmieszne i lepiej kupić merca chyba łapie z lekka zazdrość, ale rozumiem nie zawsze miałem FC :)
pełna ocena Coupe, 2.0 16V 139 KM, 1995 r., 174000 km
Grzesiek
2006-01-05
 (4,62)
Jak dla mnie extra!!! Zakochalem sie w tym samochodzie i nie chce zadnego tylko FC!!! w cigu 5ciu miesiecy zrobilem 23 tys km i jedyna czescia jaka wymienilem byla chlodnica wody gdyz auto stalo kilka miesiecy nie uzytkowane i zaczela cieknac...A tak to paski oleje filtry itp..Polecam kazdemu kto kocha sportowe samochody!!!
pełna ocena Coupe, 2.0 16V 139 KM, 1995 r., 203000 km
tetris
2010-03-08
 (5,00) Autor kupiłby to auto jeszcze raz
Autko dla ludzi ceniacych indywidualizm...niewiem dlaczego pan zawiedzony tak zle ocenia to auto...ja mam ten silnik i nic sie nie dzieje...kupil koles wyzylowany model moze za 4tys i chcialby niewiem czego....czlowieku kup sobie golfa za 4tys albo stara bmw...zal mi takich ludzi ja polecam ten model
pełna ocena Coupe, 2.0 16V 139 KM, 1995 r., 22000 km
GUCIO TT
2010-01-02
 (4,54) Autor kupiłby to auto jeszcze raz
Za te pieniadze nie kupil bym nic innego bo wszystkie inne auta sa opatrzone i bez gustu...ze niby co golfa 3 kupie albo calibre czy e36 to sa stare babcie bez lini i za kilka lat nikt nie zwroci na nie uwagi.....wsiadz do coupetki a napewno zechcesz ja miec:D
pełna ocena Coupe, 2.0 16V 139 KM, 1997 r., 16000 km
fabusia pokaż Email »
2004-07-13
 (4,31)
Moim zdaniem pomimo znaczka FIAT jest to bardzo udany model tej marki a ponadto jest to jeden z niewielu aut, które ma to coś, jest indywidualne i unikalne, po prostu moim zdaniem jego cena bedzie wzrastać wraz z latami, bo stanie się autem klasycznym :)
pełna ocena Coupe, 1.8 16V 131 KM, 2000 r.,
marek
2011-02-18
 (3,92) Autor kupiłby to auto jeszcze raz
samochod godny polecenia, troche trzeba uważac na polskich drogach, bo jednak zawieszenie i układ jezdny przystosowany do szybkiej jazdy po dobrej drodze, zawieszenie sztywne, ale za to precyzja jazdy to mistrzostwo, spalanie OK, zalezne od depniecia.
pełna ocena Coupe, 2.0 20V 147 KM manualna, 1997 r., 161000 km
tkoba pokaż Email »
2006-12-05
 (3,15)
nie jestem zadnym fanem calibr, coupe nie nadaje sie do scigania, nie wiem jak wersja z turbem ale troche ciezkie, jakis koles napisal w opini ze jego fiat wazy 1100 chyba jest slepy i nie widzial swojego dowodu rejestracyjnego coupe wazy 1250
pełna ocena Coupe, 2.0 16V 139 KM, 1994 r., 14000 km
Miłośnik swojego małego ferrari :)
2006-02-27
 (4,08)
Sliczne szybkie autko dla milosnika kotry doceni jego walory silnika. Jesli chcesz sie wyrozniac z tlumu to goraco polecam. Male zabiegi kosmetyczne przy tym cacuszku potrafia sprawic ze nie ma osoby ktora by sie za nim nie obejrzala.
pełna ocena Coupe, 2.0 16V Turbo 190 KM, 1996 r., 105000 km
psyta
2008-09-22
 (4,00) Autor kupiłby to auto jeszcze raz
Super auto jak ze te pieniądze.Jest to wersja Plus. nie kupimy nic lepszego , super wygląd ludzie oglądają się na ulicy ,każdy chcę sie ze mną scigać. Jednak musi to być naprawdę szybkie auto żeby dać rade temu "Fiatu"
pełna ocena Coupe, 2.0 20V Turbo 220 KM, 1999 r., 78000 km
lucas007d pokaż Email »
2004-02-01
 (4,15)
prawie 150cio konny motor potrafi dać dużo radości :) przełożenia skrzyni biegów troche za długie lepszym rozwiązaniem było by zamontowanie przekładni 6cio biegowej reszta bez zarzutu no i ta linia ...
pełna ocena Coupe, 2.0 16V 139 KM, 1995 r., 164000 km
zawiedziony
2010-02-08
 (2,38) Autor nie kupiłby tego auta jeszcze raz
auto stylistycznie ładne ale ten model szczerze odradzam bo same kłopoty. moze inne modele lepsze ale nie kupujcie 2.0 16v bo to jesdna wielka skarbonka a i przyjemnosc z jazdy bardzo przeciątna
pełna ocena Coupe, 2.0 16V 139 KM, 1995 r., 190000 km
Voytas
2005-06-13
 (4,69)
NIE ZAMIENIE GO NA NIC INNEGO TO AUTO POPROSTU MA DUSZE NIE JEST KOLEJNYM NIEMIECKIM KLOCKIEM ALBO JAPONSKIM KOMPUTEREM KTORY WIE WSZYSTKO LEPIEJ OD KIEROWCY!!!TO AUTO ZYJE I MA SWOJ STYL!!!
pełna ocena Coupe, 1.8 16V 131 KM, 1998 r., 11000 km
Kamel
2004-12-30
 (4,00)
Fiata należy umieć pokochać. Zwłaszcza tego, który pięknie wygląda, jeszcze lepiej się drogi trzyma, a dżwięk silnika powala na kolana. Usterki - jak mówi przysłowie "miłość jest ślepa".
pełna ocena Coupe, 2.0 16V 139 KM, 1995 r., 170000 km
rav58117 r.wilkin pokaż Email »
2008-03-13
 (4,54) Autor kupiłby to auto jeszcze raz
kto dba tak i ma . nie kupować okazji. super auto dla chcących sie wyróżniać z tłumu. nie dla debili - nie jest idiotoodporne. tacy niech jeżdża BMW, z całym szacunkiem dla tej marki
pełna ocena Coupe, 2.0 16V 139 KM, 1995 r., 12000 km

Fiat Coupe

47 komentarzy

44 dyskutujących

Ostatnie komentarze:

~Rafcio~Rafcio

ja w tej chwili posiadam fiacika BRAVO JTD GT to już mój trzeci fiat a teraz marzy mi sie coupe 2.0 20v turbo poprostu kocham ta marke

~Marion~Marion

Do ~Patrycja:
Mam do sprzedania fiata coupe 2,0 z 1998r. przesiadłam się na Mitshubishi. Czerwony, ma przyciemnione szybki i jest bardzo szybki. Znajomi nazywają moje autko "Czerwona Strzała". Dorzucę zimówki. Zainteresowani mogą dzwonić tel. 0 607 151 201

~Marion~Marion

Mam do sprzedania fiata coupe 2,0 z 1998r. przesiadałam się na Mitshubishi. Czerwony, ma przyciemnione szybki i bardzo szybki. Znajomi nazywają moje autko "Czerwona Strzała". Dorzucę zimówki. Zainteresowani mogą dzwonić tel. 0 607 151 201

Przejdź do dyskusji

Zobacz również

Kierowcy, którzy oglądali Fiat Coupe, oglądali także

Dowiedz się więcej o Fiat Coupe

Kierowcy zainteresowani tym modelem, odwiedzili także