Ocena dotyczy

Jeździ tym autem:

niecały rok

Poprzednie auto:

fiat uno

moja ocena jako grande putno jest na 5 ale ocena marki fiata to poraszka...serwic i obsluga poraszka... kupilem nowe auto z salonu.. najbogatrza wersja... na wstpenie nie dzialal system start i stop... niby akumulator nienaladowany pojexdzilem (80km ) wrocilem w ten sam dzien co go odebralem i musial zostac w serwisie... kolejna usterka NOWEGO !!!! auta to glośnik tylni harczy.... beszczelnie spalony.. ne wiem co ASO robilo z tym autem ... co do drobiazgow zaliczam hamulec.. po wieloletniej jeździe cc i Uno nie umiem go wyczuc i laduje co rusz na przedniej szybie. dziala az za natto delikatnie. ja osobiście mam bzika na punkcie obrazu i dźwieku... ale radio fabryczne jest do bani lepiej kupic zwykle np sony X pload (mialem takie w cc i uno i bylme niezmiernie zadowolony) to samo glosniki , fabryczne glośniki dno.

(kultura pracy, elastyczność)

silnik to dobra sprawa w tym modelu. 8 zaworowy motor zbiera sie od 2tysiecy obrotow, do miasta doskonaly, komputer pokazuje kiedy zmieniacbiegi, full ekonomia,

dziala bardzo precyzyjnie

troche staroświecki mogby byc cos lepszego

cofanie fatalnie w porownianiu do Uno, to samo z parkowaniem

no coż ... bmw to to nie jest....
Wynajem samochodów w atrakcyjnych cenach!

dla mnie super :) wlączona klima i mozna umarznac :)

Przestrzeń

kierowcy i pasażerów

miejsca jest sporo dla kierowcy... wygoda poprostu :)

w porownianiu do cc lub uno ( bo takie mialem przed " kropkiem" doskonale

jak juz wspomnialem 8 zaworowy silnik dziala od 2 tys obrotow wiec nie trzeba go krecic jak w 16 zawoworym aby uzyskac max moment obrotowy... z tego wlasnie wynika ekonomicznosc. pierwszy przeglad po 30tys km lub po 2 latach cena 450zł dla mnie bajka!!!! spalanie ostra jazda ale wlaczony system start stop 7 po miescie , trasa do 90km/h 4,5, powyzej to juz wir sie wlącza

Spalania 1.4 Start&Stop 77 KM

oszczędny zrównoważony dynamiczny
Koszt miesięczny [zł]:

5255075100
15 tysięcy km rocznie
Koszty są obliczane na podstawie aktualnych cen paliw z serwisu Paliwa.

co do ceny i jakosci to jest doskonale, moge rozmawiac z autem ( blue&me) klima, skora na kierownicy i drązku , tyle ze mogliby dac za free dywaniki i kolo zapasowe a nie jakis gowniany zestaw naprawczy gdy kupuje sie auta za 36tys takei rzeczy powinnly byc w standardzie.

drobiazgi

poważne usterki

Co najbardziej Cię zaskoczyło pozytywnie w tym aucie ?

Inne: czy kupil bym jeszcze raz?? kupil ale po dokladnym sprawdzeniu takim samym jak przy kupnie auta URZYWANEGO. kupujac nowe auta jest oczywiste ze wszystko jest sprawne... ja przezylem zalamanie nerwonwe bo jednak tak nie jest

Czy autor kupiłby to auto jeszcze raz?

Zgłoś sugestię usunięcia

Fiat Punto

745 komentarzy

532 dyskutujących

Ostatnie komentarze:

~słowo~słowo

Do ~lepiej: miałem to samo - bez zastrzeżeń

~onyks~onyks

Jeździ super- tylko kupujcie nowe a nie używane, bo będzie na co narzekać. Z drugiej ręki nigdy pewne nie są

~Rysiek~Rysiek

Kupiłem punto 1,1 z 1996 roku.
Nie jestem w stanie się nim rozpędzić powyżej 80 km/h.
Jakieś pomysły jaka może być przyczyna?

Przejdź do dyskusji

Zobacz również

Kierowcy, którzy oglądali Fiat Punto, oglądali także

Opony letnie w najlepszych cenach!

Dowiedz się więcej o Fiat Punto