Super okazje u dealerów

10 komentarzy
10 dyskutujących
Ostatnie komentarze:
grenada
jestem w posiadaniu forda consul grennada obecnie robie mu blacharke.Chce zamienic przednie switla prostokatne na okragle moze ma ktos jakies propozycje
Granada Forever
Auto rewelacja ja swoją grandzie katowałem wilokrotnie na torze ( jazda bokiem ręczny itp.) ciągałem naprawde ciężkie przyczepy .
Auto było wołem roboczym (teraz to zadanie przejął tranzit 93r. 2.5td)
Gdziekolwiek pojechałem zawsze wróciłem bez żadnych problemów( raz tylko instalacja elektryczna zaczeła się palic ale szybka interwencja i drobne obejśćie pozwoliły mi wrócić do domku)
Konstrukcja auta pozwala (ale lepiej tego nie próbujcie) na wjechanie przy 80 km/h w bok innego auta i niema problemów z dalszą jazdą autkiem czego niemożna było powiedzieć o astrze w która wbiła się moja grandzia.
Autko naprawde godne polecenia tylko może was odstraszyć spalanie w mieście ok 17l na trasie 12-13l ale przy ostrożnym obchodzeniu się z gazem można jeżdzic znacznie oszczedniej . Moje autko ma silnik 2.8 v6 i bardzo bardzo żwawo 200km/h przy 5 pasażerach autem z 1982 roku to chyba nie jest zle . Niestety zostałem zmuszony sprzedać moje kochane autko czego bardzo żałuje .
Teraz od tygonia jestem posiadaczem mondeo kombi 93r. ale granadke kupie jeszcze napewno . Pozdrawiam użytkowników tych pięknych i nie docenianych aut.
potwornie wygodny

Ocena: