Motosłownik
Honda CR-Z
(od 2010)
- w klasie samochodów:
- Auta sportowe
- na podstawie liczby ocen:
- 4
(na podstawie 4 ocen)
- Zawieszenie
- 67%
- Silnik
- 33%
Kontroluj spalanie i wydatki z naszym Dziennikiem kosztów!
- Średnia ocena:

Lista opinii o Honda CR-Z
| Filtrowanie opinii: | |
| Autor/Ocena | Samochód/Komentarz (Całokształt) |
|---|---|
w razie pytań o 911, cayenne, cr-z chętnie odpowiem cars.spec pokaż Email » 2011-07-22 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,85)
Auto spełnia pokładane w nim nadzieje. Nie ma znaczących wad, a te które można mu wytkąć(brak miejsca z tyłu, mały bagażnik) wynikają z jego przeznaczenia. Napęd jest wystarczający, idealny do codziennej jazdy. Układ jezdy deklasuje wiele pseudosportowych aut, a skrzynia biegów należy do jednych z najlepszych, a proszę mi wierzyć, że jeździłem niejedym samochodem. W tym aucie kierowca czuje się zespolony z samochodem, a to uczucie gwarantuje niewiele aut.
CR-Z polecam oczywiście jako któreś z kolei w garażu, na pewno nie jako jedyne, chyba, że ktoś jest singlem, lub nienawidzi swoich dzieci;) pełna ocena Coupe, 1.5 i-VTEC IMA 114 KM manualna, 2011 r., 2000 km |
Mężczyzna z kryzysem wieku średniego. 2011-07-22 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,38)
Mogła by mieć 30 kM więcej to by było doskonale, a tak jest dobrze, choć 9,8 do setki nie jest tragedią. Z resztą jak tylko zaczyna się kręta droga, wtedy duże, silne samochody dostają baty... pełna ocena Coupe, 1.5 i-VTEC IMA 114 KM manualna, 2011 r., 10000 km |
Facet z kryzysem wieku średniego - CD! 2012-03-18 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,54)
Auto idealne dla mnie pełna ocena Coupe, 1.5 i-VTEC IMA 114 KM manualna, 2010 r., 53000 km |
Mc.Aleister 2011-04-25 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,46)
a nawet bardzo dobrze pełna ocena Coupe, 1.5 i-VTEC IMA 114 KM manualna, 2010 r., 7000 km |
Super okazje u dealerów
806 samochodów w ofercie
Rabaty do 109 200 pln!
Honda CR-Z

Ostatnie komentarze:
fajny wozik
![]()
Honda CR-Z na firmę
Sprawdź, ile możesz odliczyć podatku VAT
Porównaj liczbę punktów serwisowych z konkurencją
Sprawdź raty leasingu/kredytu
Policz, od jakiego przebiegu warto dopłacić do diesla
![]()
Dowiedz się więcej o Honda CR-Z
Kierowcy zainteresowani tym modelem, odwiedzili także
Dynamika może być eko
Na taki samochód Hondy czekaliśmy od dawna. Dokładniej mówiąc na tak wyglądający samochód, który charakterem przypomina wiecznie młodą Hondę CRX. Tyle, że ten zwarty, zadziorny hatchback miał mieć dynamiczny silnik i sportowy charakter. Tymczasem jest hybrydą. Czy to znaczy, że nie jest dynamiczny? |
Nowa ocena

Rankingi
Porównywarka

Polecamy!
Kilka dni testu redakcyjnego najnowszej generacji Porsche 911 przeleciały szybko, jak 4,3 sekundy, w...
Tani, ale z charakterem - Chevrolet CruzePróby nadania zadziornego charakteru tanim samochodom niemal nigdy nie kończą się dobrze. Zazwyczaj bowiem...
Ekologiczne uzupełnienie oferty - Peugeot 3008 HYbrid4Peugeot 3008 stanowi pomost między kompaktowymi kombi i crossoverami. W przeciwieństwie do miejskich...

Ocena: