Ocena dotyczy

(4,92)

Autor

PIOTR Z WAWKI

Dodał: 15.05.2007

Samochód kapitalny - idealnie mi odpowiada. Wyposażenie standartowe bardzo bogate, chociaż pozbawione jednego - a mianowicie czujników parkowania. POLECAM. TAK SAMO POLECAM TEN SAMOCHÓD. Jest wręcz wymarzony. Najlepsze dla mnie jest to, ze wiele osób za nim sie ogląda, a takze kilku o nim opowiadałem. Ach ta sylwetka. ROBI WRAZENIE I NIE TYLKO NA KOBIETACH. Jeden jedyny minus, to zła widoczność z tyłu i kiepskie parkowanie tyłem, lecz idzie się przyzwyczaić, szczególnie gdy pomaga czujnik.

(kultura pracy, elastyczność)

dla mnie wystarczający, cichy i dobry - brak jakichkolwiek zastrzeżeń z mojej strony

bardzo dobry 6 bieg do spokojnej jazdy - bez zarzutu

kapitalne zawieszenie, dobrze się prowadzi

z przodu bardzo dobra, z tyłu kiepska - polecam czujnik parkowania

kapitalny rozkład w kokpicie. Wprawdzie trzeba sie przyzwyczaić do przycisków sterujacych szybami, czy do skrzyni beigów, ale to nie powód by auto przekreslać. Polecam te rozwiązania zastosowane przez hondę - są kapitalne, a rozkład zegarów wyraźny

bardzo szybkie i dobre. Łatwo ogrzewa i ochładza. A przecież to spore auto.

Przestrzeń

kierowcy i pasażerów

Z poaczatku wydawało mi sie, że jestem dociśniety do drzwi, ale z biegiem czasu przestałem odczuwac takie wrażenia. Bardzo dużo miejsca. Środkowy fotel w 1 rzedzie służy za kapitalny podłokietnik, albo za stolik.

dobre i nie zgadzam sie z kilkoma opiniami o tym, ze słychac wiatr. Miałem kilka innych aut i slyszałem nie tylko prace wysokich obrotów, ale i nizszych.

jak na takie auto - w normie

JAK PRZECZYTAŁES WYZEJ - ROZUMIESZ DLACZEGO JEST DLA MNIE WRĘCZ DOSKONAŁE.

drobiazgi

qcwgfbhdqcwgfbhd

uyjy
fdrgt

MATEUSZMATEUSZ

Nie mam żadnych problemów z tym autem, a maiłem ich kilka. jak narazie niezawodne i dobre, oraz wygodne

Przejdź do dyskusji

Zobacz również