Motosłownik
- Podsumowanie auta
Honda Jazz II
(od 2002 do 2008)
- w klasie samochodów:
- na podstawie liczby ocen:
- 297
- Układ hamulcowy
- 30%
- Silnik
- 21%
Kontroluj spalanie i wydatki z naszym Dziennikiem kosztów!
- Średnia ocena:

- Części samochodowe:
- Zadaj pytanie
Opinie o Honda Jazz II
Silniki Honda Jazz II
- 1.2 78KM, 2002-2008 (212)
- 1.4 83KM, 2002-2008 (85)
Lista opinii o Honda Jazz II
| Filtrowanie opinii: | |
| Autor/Ocena | Samochód/Komentarz (Całokształt) |
|---|---|
Tomasz (lolekMAŁPAtoya.net.pl) 2006-12-09 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,00)
(Ostatnia aktualizacja: 17.05.2012.) To jest dobry samochód, zwłaszcza jeśli jeździ się codziennie i dużo (fabrycznie montowany mały akumulator - 28 Ah - wymaga dopieszczenia; można rozważyć zakup akumulatora o większej pojemności, np. 40 Ah - dłużej się ładuje, ale zimą, nawet jeśli jego pojemność spadnie do 60% w bardzo niskich temperaturach, będzie miał i tak więcej energii do obrócenia wału korbowego niż biedny 28 Ah). <----> Nieskomplikowany w codziennej obsłudze, przestronny w środku jak na swoje gabaryty, niepsujący się. <----> Małe ilości płynów eksploatacyjnych są przyjazne dla kieszeni (kiedy przeglądy, jakie czynności w ramach przeglądów oraz ile jakich płynów wlewać - zapraszam do punktu Ekonomiczność), choć ceny niektórych części są nieprzyjemnie wysokie. Na przykład: filtr paliwa, wymieniany co 6 lat lub 120.000 km, to wydatek ok. 180-250 zł - mówimy o części do 7-letniego auta! Co więcej, jeśli wierzyć instrukcji serwisowej, wymiana tego filtra wymaga wymontowania pompy paliwa. (Uczciwie trzeba jednak tu powiedzieć, że zalecenia producenta dot. wymiany tego filtra są nieco na wyrost. W praktyce jest tak, że jeśli nic niepokojącego nie dzieje się ze spalaniem, filtr sobie spokojnie śpi na swoim miejscu, podczas gdy lata i kilometry mijają...) Jeśli osłona katalizatora "spróchnieje", zanim wypali się katalizator, nowa oryginalna osłona to wydatek rzędu 320 zł. (Można, rzecz jasna, poszukać części z aut powypadkowych i okazyjnie kupić używany katalizator z osłoną.) <----> Plastiki potrafią zatrzeszczeć zimą i z upływem lat tracą pasowanie, tak we wnętrzu, jak i na zewnątrz pojazdu - patrz plastikowe, szare oprawy kloszów tylnych lamp od strony otworu bagażnika. <----> Grube, długie, skośne przednie słupki za bardzo ograniczają widoczność. <----> Plastikowe klosze reflektorów łatwo się rysują i niszczą np. od ptasich odchodów. <----> Duża szyba przednia wpuszcza dużo światła, ale małe wycieraczki zostawiają sporo niewytartej powierzchni. <----> Dostęp do niektórych żarówek oświetlenia zewnętrznego jest beznadziejny. Być może nie tylko użytkownicy, ale przede wszystkim serwisy wystarczająco mocno narzekały na ten konstrukcyjny pasztet, bo - jak wyczytałem na forach jazza - w modelu III generacji miejsca nad nadkolem jest nieco więcej i wymiana żarówek reflektorów nie jest już taką zmorą. <----> Ponoć typową usterką, dość poważną w mojej opinii, jest pękanie spoin tylnych błotników z dachem po kilku latach eksploatacji. Szczelinki w spoinach najłatwiej dostrzec przy końcu gumowych pasków umieszczonych w rynienkach biegnących wzdłuż dachu po obu jego stronach. Przez te szczelinki przesącza się woda, która następnie zbiera się pod kołem dojazdowym. <----> Można się też przyczepić do innych szczegółów, które są kłopotliwe (cenowo lub obsługowo) w usunięciu i sprawiają wrażenie nie do końca przemyślanych rozwiązań. Ale nie da się ukryć, że ten samochód w podróży jest niezawodny i posłuszny - pod warunkiem że o niego dbamy w sposób przewidziany przez producenta (wymagania nie są bardzo wysokie) i zgodnie z własnym rozsądkiem i doświadczeniem życiowym. <----> Główne rady: (1) jeśli możesz, odłączaj akumulator, gdy auto ma stać 2 i więcej dni bez jazdy - zwłaszcza zimą. Choć czasem i to może nie wystarczyć; (2) Zaglądaj co miesiąc - dwa do wnęki koła dojazdowego (zwłaszcza jeśli w międzyczasie obficie padało lub samochód był myty), sprawdzaj stan spoin tylnych błotników z dachem (przy otworze bagażnika), a także ewentualne zawilgocenie wykładziny pod tylnymi dywanikami. Szczeliny warto wypełnić, choćby doraźnie (np. silikonem do połączeń hydraulicznych). W międzyczasie wyczytałem, że tworzenie się tych szczelin to wada fabryczna. Można starać się o jej usunięcie w ramach gwarancji na korozję perforacyjną (6 lat od nabycia samochodu przez pierwszego właściciela). Zakładając, że ostatnie egzemplarze tego modelu zjechały z taśm w 2008 r., ich właściciele mają teoretycznie czas do 2014 r., aby spróbować nakłonić ASO do usunięcia tej wady. (Spoiny po jakimś czasie znów pękają, ale na 2-3 lata może być spokój.) pełna ocena Hatchback 5d, 1.4 83 KM, 2004 r., 59000 km |
horwathkm pokaż Email » 2010-10-01 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,46)
Jest to na prawdę wietne małe autko rodzinne, ma bardzo wiele plusów: przestronne wnętrze,bardzo niskš awaryjnoc, duży bagażnik, dobrze się prowadzi, do tego jest doc bogato wyposażone, ze wietnym silnikiem elestycznym oraz ekonomicznym.
Przed zakupem brałem pod uwagę również Renault Clio III 1.2 tce, Opla Meriwę 1.6 oraz Nissana Note 1.4,zasięgałem opinii w serwisach, siedziałem w tych autach niektórymi jedziłem i powiem jedno swojego wyboru nie żałuję. Do Renault Clio 1.2 turbo zraziłem się spalaniem w miecie, mimo turbo słabszš od Jazza elastycznociš i małš liczbš miejsca w bagażniku oraz na tylnej kanapie, w Nissanie również spalanie wyższe i usterkowoc większa, natomiast Meriwa okazała się zbyt mało elastyczna mimo większej pojemnoci silnika(pewnie zasługa większej masy),na minus większe zużycia paliwa. Warto dodac, iż zarówno Meriwa jak i Note posiadajš trochę więcej miejsca w rodku jednak sš dłuższe od Jazza i posiadajš więcej niż Honda minusów, plus dla Clio za miękkie materiały w kokpicie oraz wietne kompromisowe zawieszenie ale minusów również więcej niż w Hondzie. Wracajšc do Jazza, warto dodac, że na rynek Polski były oferowane egzemp.wyprod.w Japonii(VIN JHMGB...), natomiast na rynek Niemiecki i tu uwaga tak to nie pomyłka z Chin(VIN LUCGE...),zaraz kto powie że chińczyk to pewnie wielkie G... , mylicie że Niemcy dali by sobie wcisnšc co gorszego jakociowo-nie sšdzę poza tym zasięgnšłem opinii o chińczykach w kilku serwisach, mam nawet znajomego w jednym z nich i wszyscy zgodnie twierdzš, że nie różniš się te modele w niczym, częci tego modelu sš wyprodukowane w Japonii a jedynie składane w Chinach pod okiem japońskiego kierownictwa i japońskich norm jakociowych. Ja swoim Jazzem do tej pory pokonałem dystans 5 000 km i nic złego się nie dzieje, natomiast mój znajomy przejechał ponad 70 000 km również bez przygód.
Honda posiada jednak również wady jak każde auto oto kilka z nich:
- zbyt szerokie przednie słupki boczne utrudniajšce widocznoc
- le zestopniowana skrzynia biegów w zakresie jedynki i dwójki, reszta w porzšdku
- duży problem z samodzielnš wymianš żarówek w reflektorach
- szybko niszczejšce się poliwęglanowe reflektory od ptasich odchodów, szybko się też rysujš
- brak wskanika poziomu cieczy chłodzšcej ,sš tylko diody
- brak osiowej regulacji kierownicy (kierownica Reg.tylko góra-dół)
- trochę słabe hamulce (przy standardowych-seryjnych doc wšskich oponach)
- zbyt mały zakres pracy wycieraczek ( w nowym modelu już jest lepiej )
- plastiki na desce rozdz. mogłyby być miększe, szkoda że nie jest ona wykonana z takiego materiału jak kierownica.
Mimo wszystko plusów zdecydowanie więcej niż minusów i zdecydowanie warto rozważyc zakup Hondy Jazz, bowiem Honda tym modelem udowodniła że MAŁE może by WIELKIE, mam nadzieje że moje spostrzeżenia okażš się komu pomocne i pomogš przyczynic się do zakupu.
pełna ocena Hatchback 5d, 1.4 83 KM, 2007 r., 25000 km |
Leon 2006-02-02 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,77)
Świetny samochód dla każdego, kto nie ma ambicji posiadania DUŻEGO przedłużacza penisa w
celu szpanerskiego dojeżdżania do pracy na sąsiednią ulicę, a po pracy wożenia kliku
puszek piwa w bagażniku o pojemnośi 500 l. Nadaje się doskonale zarówno dla mężczyzny
(nie to, co Yaris czy Micra...), jak i kobiety, a nawet niezbyt licznej rodziny. Jazz
jest świetny w mieście - bardzo zwinny, mały (ale nie za mały) i dość dynamiczny, jeśli
nie boimy się wyższych obrotów. W trasie spisuje sie równie doskonale - bez większego
zmęczenia można przejechać nawet długą trasę. Dwie osoby z tyłu też nie będą narzekać.
Ekonomiczność na tle rywali wypada bardzo dobrze. Design nadwozia i kokpitu jest ciekawy,
nie nudzi i podoba się właściwie wszystkim moim znajomym. Ci, którzy ze mną jechali,
podkreślają ogromną ilość miejsca wewnątrz w porównaniu z gabarytami zewnętrznymi i ciszę
panującą w środku. Bagażnik wręcz gigantyczny jak na tą klasę - prównywalne mają
samochody o dwie klasy droższe, a i one nie dorównują Jazzowi funkcjonalnością
przestrzeni bagażowej. W sumie, gdybym miał jeszcze raz podejmować decyzję o zakupie, nie
wahałbym się ani chwili - nie ma równie ciekawego i funkcjonalnego samochodu w tej
klasie, nawet wśród modeli z 2006 roku! pełna ocena Hatchback 5d, 1.2 78 KM, 2005 r., 10000 km |
Marcin Krzysztofik 2003-09-26 ![]() ![]() ![]() ![]() (3,85)
Ogólnie świetne auto zostawiające w tyle wielu konurentów przynajmniej pod względem przestronności i wszechstronności oraz stylistyki. W porównaniach prasowych bezkonkurencyjny jest też silnik, inne auta o podobnej pojemności 1.4 gorzej przyspieszają, mają gorszą elastyczność. To zasługa bardzo nowoczesnej techniki. Mimo to jak już napisałem we wnętrzu powinno być ciszej praca zawieszenia powinna być cichsza to samo tyczy się pracy silnika na wysokich obrotach. Zawieszenie jest ponadto źle zestrojone, zbyt twarde i mało komfortowe, szczególnie nie oszczędza ono pasażerów z tyłu. Bardzo duże wnętrze zbiera u mnie same pochwały. Duży 380litrowy bagażnik, mnóstwo miejsca i prawidłowa nie za wysoka pozycja za kierownicą. Minusem jest szerokość tylnej kanapy. Umożliwia ona podróż trzem osobom jest wyposażona w trzy zagłówki i środkowy trzypunktowy pas bezpieczeństwa. Niestety jest za wąska do przewozu trzech osób. Znacznie lepiej będą tu się czuły dwie osoby. Poza tym nie mam zastrzeżeń. Wygodne fotele, dobra widoczność do przodu i ergonomia. Jestem zadowolony ze zużycia paliwa i kosztów utrzymania. Nie rujnują portfela. Świetne auto! pełna ocena Hatchback 5d, 1.4 83 KM, 2002 r., 17000 km |
hsiemion pokaż Email » 2006-01-01 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,23)
Auto zostawia w tyle wielu konkurentów przynajmniej pod względem przestronności i wszechstronności a także stylistyki. Dopracowane są szczegóły. Jednak wnątrz powinno być ciszej. Także zawieszenie nie jest zestrojone najlepiej, jest zbyt twarde a przez to mało komfortowe. Zbyt głośne są odgłosy toczących się kół, szczególnie przy prędkości powyżej 80 km/h. Prawidłowa jest /nie za wysoka/ pozycja za kierownicą. Wystarczający jest też bagażnik. Minusem jest szerokość tylnej kanapy. Choć wyposażona w trzy zagłówki i środkowy trzypunktowy pas bezpieczeństwa, jest za wąska dla trzech osób. Znacznie lepiej będą tu się czuły dwie osoby zwłaszcza przy dłuższych podróżach. Fotele wygodne, dobra widoczność do przodu /za wyjątkiem zbyt grubych słupków/ i ergonomia. Zużycie paliwa w mieście zdecydowanie zbyt wysokie, koszty utrzymania wynikające jedynie z ilości spalanego paliwa nie rujnują portfela /???/. Całość bardzo sympatyczna, oglądają się za nim na ulicy.
Minusem jest różna długość wycieraczek. Nie mogę też zrozumieć dlaczego zrezygnowano z lampki sygnalizującej właczenie świateł mijania. pełna ocena Hatchback 5d, 1.2 78 KM, 2004 r., 6500 km |
Pajeu 2005-09-09 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,77)
Autko spełnia oczekiwania w 100% - inwestując w niego pieniądze oczekiwałem dokładnie tego, co auto to w zamian daje.
Zrezygnowałem nawet z kuszących propozycji kupna Civica, trochę droższego (ale np. bez klimatyzacji). Nie żałuję tej decyzji, aczkolwiek Civic to też klasa sama w sobie (chociaż nie rodowity Japończyk ;->> ).
Auto nadaje się do jazdy po mieście, do wypadów nad morze, w góry - wszędzie. Do tego japońska robota (auta te sprowadzane są do Polski z Japonii, a nie z Chin, jak ktoś tu pisał - Chińskie wersje są przeznaczone na inny rynek, wyglądem też są inne) mówi sama za siebie.
Wersja, którą posiadam przeszła mały face-lifting - wnętrze i trochę na zewnątrz (np. ostatnio popularne migacze w lusterkach), w porównaniu z wersją 2004, czy też z obecnymi 1.2.
pełna ocena Hatchback 5d, 1.4 83 KM, 2005 r., 8000 km |
B.K. 2010-12-20 ![]() ![]() ![]() ![]() (5,00)
Jeśli ktoś nie chce podbudować swego ego wielkością oraz hałaśliwością i pretensjonalnością, a kieruje się logiką i pragmatyką to jest to AUTO właśnie dla niego.Niezawodna,cicha,dynamiczna,wszechstronna i ekonomiczna to w skrócie opis jezz`ki.Sprawdza się zarówno w mieście jak i w dalszych trasach, w mieście i w plenerach, samochód tak dla singla jak dla 4-osobowej rodziny.Zrobiłem nią już 40 tyś.km, zarówno w lecie jak i w zimie, jeżdżę praktycznie codziennie i sprawuje się na medal.Jedynymi mankamentami mogą być jedynie:akumulator o małej pojemności, brak kontrolki świateł mijania, brak wyjścia aux przy radiu, lekka nadsterowność w zakrętach, konieczność regulacji zaworów. pełna ocena Hatchback 5d, 1.4 83 KM, 2005 r., 70000 km |
Adriana (7385621) 2008-12-06 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,15)
Bardzo wdzięczny samochód, przyjemnie się prowadzi, wysoko się siedzi, bardzo dobry promień skrętu, super droga hamowania, czułe ABSy. Twarde zawieszenie na początku denerwuje, ale szybko można przywyknąć, w końcu ma tylko belkę skrętną. Plastiki w środku i kokpit w porównaniu do innych małych aut chyba najładniejsze. Niestety pojemność 1,2 78 KM to trochę mało na trasę, trzeba ostrożnie wyprzedzać, bo nie ma zapasu mocy, ale przez to nie mam pokusy szaleć. Dorze pomyślane rozwiązania na przykład sposób otwierania schowka dogodny dla kierowcy, zapalanie światła górnego. Wszystko obsługiwane nawet intuicyjnie, bladopomarańczowo- biały kokpit nie męczy podczas nocnej jazdy. pełna ocena Hatchback 5d, 1.2 78 KM, 2008 r., 1000 km |
Japoniec 2011-04-03 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,85)
Po Grande punto który okazał się pomyłką której do dziś żałuję. Jest to idealny samochod do miasta i trasę szczegolnie z silnikiem 1.4. Wybierałem pomiedzy Fusion, nowym polo, clio.Po roku eksploatacji jestem zadowolony, świetnie zagospodarowana przestrzeń, mozliwośc powiększenia bagażnika do sporych rozmiarów. Moim zdaniem zdecydowanie najciekawsze auto w swojej klasie. Trochę kosztuje ale warto.
Sam wymieniam olej i filtry przynajmniej raz w roku coś się dzieje przy samochodzie, robię to cały dzień. Autko sprowadziłem z Niemiec www.honda-foerster.de Polecam Jazz pełna ocena Hatchback 5d, 1.4 83 KM manualna, 2005 r., 70000 km |
zbigma pokaż Email » 2006-01-17 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,62)
Dotychczas miałem fiata sienę 1,6, który był szybki, dynamiczny i silny ale dość mocno bujał pasażerów z tyłu.
Chcę w tych dniach kupić hondę jazz. Jazda w wiekszości będzie 1 lub 2 osob po mieście i okolicach, ale kilka razy w roku zdarzy się wyjazd dłuższy, za granicę latem lub zimą na narty do Czech w 4-5 dorosłych osób. Czy jazz 1,2 wytrzyma takie trudy i da radę z pełnym obciążeniem na drogach a zwłaszca w górach? Czy ewentualnie z silnikiem 1,4 wersja City, powinno być lepiej.
Jesli można to proszę o opinię, bardzo mi na tniej zależy! pełna ocena Hatchback 5d, 1.2 78 KM, 2005 r., |
k0cur 2012-03-23 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,54)
Autko bardzo niepozorne - z zewnatrz wygląda jak mały miejski samochód a w środku jest na tyle dużo miejsca, ze mógłby z powodzeniem konkurowac z niejednym "kompaktem". Do tego 380L bagażnik! Można spokojnie jechac na urlop nawet w 4 osoby. Do tego rewelacyjny silnik, który na autostradzie w Chorwacji z włączoną klimą spalił mi 5 L/100km. Ubezpioeczenie 300 zł na rok. Silnik na łańcuchu praktycznie bezobsługowy - tylko wymiana oleju i regulacja zaworów (100zł co 40 tyś km). Było by idealnie gdyby nie korozja na tylnej klapie pełna ocena Hatchback 5d, 1.2 78 KM manualna, 2004 r., 102000 km |
dariusz.baran pokaż Email » 2003-04-11 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,31)
bardzo dobry samochód w swojej klasie, przy tej pojemności silnika
i mocy - zużywa bardzo małą ilość paliwa - 5,5 l w jeździe mieszanej, jest zrywny i jednocześnie elastyczny, jak wcześniej wspomniałem niewypałem są tutaj wycieraczki - jedna większa, druga mniejsza, dające odczuć się w warunkach zimowych, może konstruktorzy mogliby zastanowić się nad zastosowaniem podgrzewania przedniej szyby i spryskiwaczy, po odbiorze z salonu trochę szumiało w aucie wraz z nabieraniem prędkości, ale chyba obecnie tego nie słychać pełna ocena Hatchback 5d, 1.4 83 KM, 2002 r., |
mrcnlsk 2012-05-21 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,54)
Ten samochód oceniam doskonale za całokształt. Na pierwszym miejscu niezawodność ponad 8 lat - 190tys.km i praktycznie bezawaryjnie! Pojemność bagażnika, rozwiązanie magic seats pojemność tego wydawałoby się niedużego auta jest rewelacyjna. Komfort przyzwoity, koszty utrzymania też. Namówiłem na to auto co najmniej czterech moich znajomych i są zadowoleni z wyboru. Myślę, że to najlepsza rekomendacja. Już ok 20tys.km zrobiłem na LPG- instalacja STAG4Plus sprawuje się świetnie. pełna ocena Hatchback 5d, 1.4 83 KM manualna, 2003 r., 190000 km |
jacek.mendakiewicz pokaż Email » 2005-01-11 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,77)
Decydując sie na kupno auta punktem wyjścia było: klima, 2*poduszka, ABS, wspomaganie, elektryczne szyby i lusterka, radio CD i ok. 75 KM. Tylko fabia była tańsza nie licząc tzw aut koreańskich itp. Zaznaczam iż wówczas inne firmy nie miały promocji.
Uważam że w swojej klasie jest najbardziej przestronnym samochodem, a porównywanie go z Coltem czy Modusem nie ma sensu bo gdy zaczęto sprzedawać Honde tj. 2002 to Modus i Colt razem w przedszkolu klocki stawiali. pełna ocena Hatchback 5d, 1.2 78 KM, 2004 r., |
an4ia pokaż Email » 2006-07-22 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,69)
Samochód jest niesamowity, zarówno na mieście jak i na trasie radzi sobie świetnie, przed dluższą podróżą bałam się że nie da sobie rady ale idzie rewelacyjnie! polecam jako mały samochód rodzinny jak i kobiecy, osobiscie używam go z mamą ale tato bardzo chętnie go podkrada. zastanawialismy sie nad wieloma markami ale jazz jest najlepszym wyborem po 1. to honda! po 2. nie ma bardziej nowoczesnego a zarazem najmniej "wypchanego" bzdurami autka. pełna ocena Hatchback 5d, 1.2 78 KM, 2005 r., 5 km |
Super okazje u dealerów
806 samochodów w ofercie
Rabaty do 109 200 pln!
Honda Jazz

314 komentarzy
193 dyskutujących
Ostatnie komentarze:
serdecznie zapraszam posiadaczy hondy jazz do dzielenia się swoimi doświadczeniami z hondą jazz :http://mojahondajazz.blogspot.com/
Jazz jest podatny na wiry powietrza, które powstają przy wyprzedzaniu TIRów, rzuca nim i hamuje. Ale to chyba wada wszystkich aut tego segmentu.
Co do lakieru to nie wiem, nie miałem stłuczki ani słupka parkingowego
Ale ponoć Hondy produkowane już w Wielkiej Brytanii mają blachy "z papieru". Czy to prawda? Nie wiem.
![]()
Honda Jazz na firmę
Sprawdź, ile możesz odliczyć podatku VAT
Porównaj liczbę punktów serwisowych z konkurencją
Sprawdź raty leasingu/kredytu
Policz, od jakiego przebiegu warto dopłacić do diesla
![]()
Zobacz również
Kierowcy, którzy oglądali Honda Jazz, oglądali także
Dowiedz się więcej o Honda Jazz
Kierowcy zainteresowani tym modelem, odwiedzili także
Honda Jazz - Jazzowa jesień
Pierwsza jazda nową wersją najmniejszej Hondy oferowanej w Polsce. Czym różni się od poprzedniczki? |
Nowa ocena

Rankingi
Porównywarka

Polecamy!
Kilka dni testu redakcyjnego najnowszej generacji Porsche 911 przeleciały szybko, jak 4,3 sekundy, w...
Tani, ale z charakterem - Chevrolet CruzePróby nadania zadziornego charakteru tanim samochodom niemal nigdy nie kończą się dobrze. Zazwyczaj bowiem...
Ekologiczne uzupełnienie oferty - Peugeot 3008 HYbrid4Peugeot 3008 stanowi pomost między kompaktowymi kombi i crossoverami. W przeciwieństwie do miejskich...
Galerie
Seat Ibiza Cupra ConceptAuto w Firmie
Najczęściej oceniane auta firmowe
autoWcentrum
najwyższe oktanyAuta - Honda Jazz
najaktywniejsiKierowcy - Honda Jazz
najnowszeDzienniki pokładowe
O ty że spadła temperatura z
na zewnątrz najlepiej świadczy spalanie.Porównując...
Wszysko ok.Autko sprawuje sie bez zarzutu....

Ocena: