Ocena dotyczy

Jeździ tym autem:

1 rok

Poprzednie auto:

Laguna II grandtour

Auto tanie w eksploatacji, nietuzinkowe, dobrze wykonane,oszczędne i bardzo pojemne

(kultura pracy, elastyczność)

silnik pracuje cichutko i równiutko jak oprzystało na Honde, zima czy lato prawie go nie słychać Jednakże na niskich obrotach ospały, może to sprawa rozmiaru moich opon 225/40/17 Silnik lubi wysokie obroty, budzi się do zycia ok 4 tys obrotów, niestety wtedy staje się głośny jakby brakowało 6 biegu Silnik jest bezawaryjny pamiętać należy o regulacji zaworów!!!!

Skrzynia pracuje dobrze, ale nie do końca jest precyzyjna, jedynka sprawia najwięcej problemów ogólnie ok

Twarde stabilne zawieszenie, wytrzymałe i dużo potrafi wytrzymac na naszych bezdrożach

Przód bardzo dobra widoczność, tył gorzej ze względu na zmniejszające się szyby

Wszystko na swoim miejscu, bardzo trwałe wykończenie auta odporne na upływ czasu - materiały, nic nie trzeszczy nic nie piszczy, cisza jak w Kościele Duzy minus to brak zegarka - jest w firmowym radiu i dość smutny i monotonny kokpit
Wynajem samochodów w atrakcyjnych cenach!

bardzo dobrze grzeje i odparowuje szyby

Przestrzeń

kierowcy i pasażerów

miejsca w brud, dla kierowcy i pasażerów pod dostatkiem, po złżeniu ostatniego rzędu siedzeń ogromny kufer

ogólnie ok, silnik jest zbyt głośny w miare wzrostu obrotów

w trasie bardzo oszczędne autko 7 litrów na 100km w mieśćie 9-12

oszczędny zrównoważony dynamiczny
Koszt miesięczny [zł]:

5255075100
15 tysięcy km rocznie
Koszty są obliczane na podstawie aktualnych cen paliw z serwisu Paliwa.

za obecną cene autka na 04/2009 rok dostajemy auto dość smutne w środku bez wodotrysków w porównaniu z konkurencją, ale bezawaryjne, oszczędne, bardzo pojemne, nietuzinkowe i bardzo solidnie wykonane Autko ma podstawowe wyposażenie wystarczające 4x el szyby podgrzewi i ster lusterka, ABS, 4x AIR BAG, klimatyzacja, central zamek z pilotem Hondy, radio CD, wspomaganie kierownicy

drobiazgi

autko bezawaryjne

poważne usterki

brak poważnych usterek przy przebiegu 130 tys km

Zgłoszone usterki tego auta

• Układ elektryczny: przepalające się zarówki oświetlenia zewnętrznego

Co najbardziej Cię zaskoczyło pozytywnie w tym aucie ?

Silnik: kultura pracy auta na biegu jałowym, można nie zauważyć, że pracuje silnik

Czy autor kupiłby to auto jeszcze raz?

Zgłoś sugestię usunięcia

Honda Stream

5 komentarzy

Ostatnie komentarze:

~krzysiek~krzysiek

kupiłem auto honda stream z 2002roku
i jest mozliwość ustawienia na liczniku ilość spalania bęzyny?

~Łukasz~Łukasz

Wiesz MZ? Myślę, że wielu to ciekawi.

~Łukasz~Łukasz

Kupiłem to auto z 2.0 silnikiem z 2001 roku. Jeżdżę miesiąc i póki co bez problemów. Spalanie trochę ponad 10 l gazu. Nie polecam kupować tego samochodu, bo chcę żeby jeździło jak najmniej takich autek. Wtedy moje będzie pozytywnie zaskakiwać tak jak robi to do tej pory. Jeżeli miałbym pisać o minusach to: mały promień skrętu, kiepska widoczność z przodu(nie wiadomo gdzie się kończy) i brak 6 biegu.

Przejdź do dyskusji

Zobacz również

Kierowcy, którzy oglądali Honda Stream, oglądali także

Opony letnie w najlepszych cenach!

Dowiedz się więcej o Honda Stream