Motosłownik
Hyundai Matrix Minivan 1.5 CRDi 82KM
(od 2001 do 2005)
- w klasie samochodów:
- Minivany
- na podstawie liczby ocen:
- 14
(na podstawie 6 ocen)
- Zawieszenie
- 50%
- Silnik
- 50%
- Układ elektryczny
- 100%
Kontroluj spalanie i wydatki z naszym Dziennikiem kosztów!
Dodaj pierwszą ciekawostkę o Hyundai Matrix Minivan 1.5 CRDi 82KM

- Części samochodowe:
- Zadaj pytanie
Opinie o Hyundai Matrix Minivan 1.5 CRDi 82KM
Silniki Hyundai Matrix
- 1.6 103KM, 2001-2012 (24)
- 1.8 122KM, 2001-2012 (2)
Lista opinii o Hyundai Matrix Minivan 1.5 CRDi 82KM
| Filtrowanie opinii: | |
| Autor/Ocena | Samochód/Komentarz (Całokształt) |
|---|---|
Michał z Wrocławia 2007-05-04 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,77)
Daję ocenę dobrą ponieważ wszystko może być lepsze szczególnie w samochodach średniej klasy nie umiejszając jego walorom.Dla mnie osobiście auto fantastyczne:ekonomiczne, szybkie, pakowne, wygodne i niezawodne z zaskakująco wieloma dobrymi rozwiązaniami np.ilość schowków,funkcjonalność.To mój pierwszy Koreańczyk.Kupił bym go jesze raz,ale że mi się polepsza to będę celował w Santa Fe.Podsumowując to muszę powiedzieć że bardzo lubię tego wesołego nerwusa i jazda nim dostarcza mi wiele emocjonującej radości. pełna ocena Minivan, 1.5 CRDi 82 KM, 2005 r., 33000 km |
cyzyk pokaż Email » 2006-08-18 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,08)
autko jest fajne, dużo schowków, wnętrze przestrzenne nawet dla wysokich osób, poprostu samochód rodzinny, silnik 1,5 SRDI 82KM trzy cylindrowy jak się depnie to myslisz że te parametry są za małe, przyspieszenie OK, mogło być troszkę ciszej, dobrze pomyślany, wysoko się siedzi, fajny komfort jazdy. Drogie części, samochód na polskim rynku od 2004r, problem np. jest dostać filtr oleju normalnie w sklepie. Ogólnie jestem zadowolony. pełna ocena Minivan, 1.5 CRDi 82 KM, 2002 r., 190 km |
Ben. 2008-11-29 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,38)
Auto rewelacyjnie funkcjonalne około 30 schowków.Przewoziłem płyty meblowe 2,5mX 0,7 przy zamkniętym bagażniku.Zawieszenie przyjemnie sztywne-przewidywalne.Dotąd jeżdziłem VW nami myślałem że nie ma nic praktycniejszego na świecie a tu koreaniec rewelacja. pełna ocena Minivan, 1.5 CRDi 82 KM, 2005 r., 40000 km |
ewelina :) 2007-06-28 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,54)
jest to super samochod niby maly ale za to ile miejsca w srodku, jak na ten niewielki silnik i 3 cylindry niezle ciagnie do przodu pełna ocena Minivan, 1.5 CRDi 82 KM, 2001 r., |
Wojti 2007-12-27 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,85)
Jako główny samochód w podróżującej bardzo dużo 3-5 osobowej rodzinie - nie do pokonania! pełna ocena Minivan, 1.5 CRDi 82 KM, 2004 r., 41000 km |
czarny.kot.7 pokaż Email » 2009-03-29 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,85)
Super auto za niedużą kasę pełna ocena Minivan, 1.5 CRDi 82 KM, 2004 r., 14000 km |
komin 2006-01-12 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,69)
super pełna ocena Minivan, 1.5 CRDi 82 KM, 2005 r., 6000 km |
zbychowaty 2011-04-10 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,69)
EK 2011-03-17 ![]() ![]() ![]() ![]() (3,38)
Miras 2008-08-16 ![]() ![]() ![]() ![]() (3,69)
jaerkk 2008-04-08 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,69)
wolfim 2006-08-24 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,46)
zaskon 2006-01-07 ![]() ![]() ![]() ![]() (3,77)
Dżordż 2005-06-22 ![]() ![]() ![]() ![]() (4,00)
Super okazje u dealerów
Hyundai - 41 samochodów w ofercie
Rabaty do 20 000 pln!
Hyundai Matrix

9 komentarzy
7 dyskutujących
Ostatnie komentarze:
Do ~andrzej wasosz: Witam, mam pytanie czy poradziłeś sobie ze świecącą kontrolką poduszek? Znajomi mają ten sam problem, pozdro.
Do ~Mietek: A co się dzieję, kolego? Ja mam jednego matrix a od 3,5 lat a drugiego od roku, jak co to mogę służyć pomocą, pozdrawiam.
Witam ponownie, pisałem, że od grudnia się psuje mój matrix i to prawda, po 5 tyg elektromechanik oddał nie zrobionego, kupiłem kabel do kompa, pogadałem na forum z dobrymi mechanikami i sam zrobiłem w 3 godziny, niemożliwe, a jednak!!! Wyjmowali wtryski, pompę wysokiego itd. a wystarczyło wymienić filtr paliwa i jest ok. Dup... dał już pierwszy mechanik , który zamontował za mały filtr, chyba z lenistwa, bo żeby zamontować prawidłowy trzeba odkręcić podgrzewacz od łapy zawieszenia, bo inaczej rurki do absu przeszkadzają, drugi nakombinował i pomogło to na tydzień, a trzeci przez 5 tyg nie dał rady i rozkręcił pół silnika, wtryski, pompę wysokiego, zaworki podciśnieniowe itd. Hyundai bzyka jak pszczółka, porostu brak odpowiednio wyszkolonych fachowców w CRDi i tyle.
Zobacz również
Kierowcy, którzy oglądali Hyundai Matrix, oglądali także
Dowiedz się więcej o Hyundai Matrix
Kierowcy zainteresowani tym modelem, odwiedzili także
Matrix - to nie tylko film
Wyceny samochodów używanych, oprócz ich wartości, podają na talerzu jeszcze jedną ważną informację - jak bardzo ludzie nie chcą kupić danego modelu. Działanie jest banalnie proste - im bardziej używany wóz z danego roku w stosunku do konkurencji jest tańszy, tym bardziej ludzie omijają go szerokim łukiem w komisie. Dzięki temu młodszego niż 10 lat Hyundaia Matrixa można kupić w cenie zegarka z wyższej półki. |
Nowa ocena

Rankingi
Porównywarka

Polecamy!
Kilka dni testu redakcyjnego najnowszej generacji Porsche 911 przeleciały szybko, jak 4,3 sekundy, w...
Tani, ale z charakterem - Chevrolet CruzePróby nadania zadziornego charakteru tanim samochodom niemal nigdy nie kończą się dobrze. Zazwyczaj bowiem...
Ekologiczne uzupełnienie oferty - Peugeot 3008 HYbrid4Peugeot 3008 stanowi pomost między kompaktowymi kombi i crossoverami. W przeciwieństwie do miejskich...
Galerie
Seat Ibiza Cupra ConceptAuto w Firmie
Najczęściej oceniane auta firmowe
autoWcentrum
najwyższe oktanyAuta - Hyundai Matrix
najaktywniejsiKierowcy - Hyundai Matrix
najnowszeDzienniki pokładowe
... i było to zdarzenie nieco przypadkowe. Mój Pug 106 zaczynał miewiać "humory"...