Motosłownik

Nie wiesz
co to jest
4ETS?

W naszym Motosłowniku znajdziesz odpowiedź!

Wyszukaj słowo
  • Podsumowanie auta
  • Mazda E2000

(od 1989 do 2000)
  • w klasie samochodów:
  • Vany
  • na podstawie liczby ocen:
  • 16
Czy oceniający kupiliby ten model jeszcze raz?
(na podstawie 1 ocen)
TAK (100%)
NIE (0%)
Co najbardziej zaskoczyło pozytywnie oceniających?
  • Silnik
  • 100%
Uciążliwe usterki zgłaszane przez oceniających:
  • Karoseria
  • Silnik
  • Przeniesienie napędu
Zmieniasz auto?

Kontroluj spalanie i wydatki z naszym Dziennikiem kosztów!

Ciekawostki o Mazda E2000

• Części samochodowe:
  • Zadaj pytanie

Opinie o Mazda E2000

Silniki Mazda E2000

Wynajem samochodów w atrakcyjnych cenach!

Lista opinii o Mazda E2000

Filtrowanie opinii:
Autor/Ocena Samochód/Komentarz (Całokształt)
japanise tuning
2004-10-09
 (4,92)
ja kocham moją mazidzine bo to moje hobby więc dał bym nawet 6 ale nie ma takiej oceny. mam tagrze mitsubishi ecipse i chętniej wsiadam do mazdy auto naprawde piękne jak tylko chcesz zobaczyć go albo wynienić się informacjiami chętnie ci pomoge nawet w tuningu zdjęcia moge wysłać na meila bo mieszkam w hamburgu i raczej nie poglądasz auta z bliska chyba że mieszkasz niedaleko albo chcesz przyjechać zapraszam narazie nie mam dojśća do internetu bo nie mam komputera domowego tylko nootboka a jeszcze nie zdonrzyułem go podłączyć dlatego za pare dni dam meila albo pisać prosze na muj numer Gadu Gadu - 7916860 najczęściej jestem niewidoczny mówie wam auto jest tylko na wyjazd od święta i ma ogranicznik na 210 km/h powyrzej zamienia się w szybowiec :D
pełna ocena Minivan, 2.0 87 KM, 1994 r., 16000 km
entees
2006-03-02
 (3,38)
Po przywiezieniu Mazdy z niemiec wymieniłem olej,płyn,pasek,filtry i...Mazda się rozpadła!Okazało się że niemiec jeździł na jednym oleju 50000km i że głowica była pęknięta w 3 miejscach, tak że płyn wyciskało ale nie dostawał się do oleju...Remont wraz z drugą wymianą oleju,płynu i filtrów oleju(2szt!) kosztował 2550zet...Na razie jeżdzę i sobie chwalę;)Mam nadzieje że to koniec kosztów...Podobno takie auta służą wiecznie byle tylko dbać o olej i płyn chłodzący więc dbam i liczę dni;)Co do blacharki i hamulcy to bez zarzutu! Dwoje drzwi po bokach to też ogromna zaleta.Skręt cool.Szkoda tylko że kosztowało mnie to "na gotowo" 14,500zł...ale myślę odjeździć sobię inwestycję;)
pełna ocena Minivan, 2.2 D 63 KM, 1994 r., 2 km
rafał
2004-05-16
 (4,92)
AUTO KRÓTKO POWIEM TAK SUPER szkoda że mazda nie zdecydowała sie kontynuować tej serji byc może to auto teraz zdobyło by niezwykłom popularność kiedy wszystko drożeje a mazdy sie nie psują który z was może tak napisać o swojim aucie... (a propo tego pana co wypełni tylko jedną rubryke na 4 i reszte zostawił radze sie poprawić w użytkowaniu komputera bo jedno okienko nie jest obiektywną opinią a tylko zniszczyło ocene tego auta A MUWIE TO Z CAŁĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ KTO JEŹDZI MAZDĄ E 2000/2200 I NIE ZNISZCZYŁ JEJ Z WŁASNEJ GUPOTY NAPEWNO JEJ NIE SPRZEDA, JA NIE ZAMIERZAM TO AUTO POWINNO BYĆ SYNONIMEM WYCZYMAŁOŚCI). kropka
pełna ocena Minivan, 2.0 87 KM, 1989 r., 460000 km
Mazda-E2200
2005-01-01
 (3,38)
Coz... mazda bardzo pakowna 5.5Metra... :0 werdjz finska (dlugi zderzak z przodu) nie moza narzekac ;) aczkolwiek ta glowca nas torche kosztowala... auto przywezione z nimiec... pomimo przebiegu sprawuje sie sweitnie.... nie mamy z nim rpobelmow z zapalaniem zawsze za 1szym razem odpala:) nawet w zime bez ssania !!! :) rewelacja... diesel slaby jak na ten model (przydaloby sie turbo ;p) srzynia okej... ladownoc na 6+ :) max speed 110 powyzej brakuje begu :P auto ryczy i sie grzeje (diesel z slrzynia dostawcza:/)
pełna ocena Minivan, 2.2 D 63 KM, 1996 r., 17 km
super autko
2007-04-13
 (4,00) Autor kupiłby to auto jeszcze raz
No karoseria rdzewieje,fakt,ze nie dbam o nia,ale 13 lat i nie ma tragedii,Mercedes mial 5 tez rdze bylo widac,kolega ma 10letniego Tranzyta,tam to widac.Uwielbiam ten samochod,duzo przeżyl i nic nic,ciekawe kiedy cos sie zepsuje w mechanice,predzej go rdza zeżre.Nastepny bus bedzie tylko japonczyk,tego nabylem przez zupelny przypadek,i przez miesiac bylem wsciekly,ze go nabylem,ale juz po roku szczesliwy...Polecam nawet jak w polowie bedzie taki jak moj
pełna ocena Minivan, 2.2 D 75 KM, 1993 r., 18000 km
Grzesiek
2006-02-24
 (3,62)
samochód polecam, doskonały kompan wyjazdów rodzinnych, przeszkadza tylko siedzenie na silniku (bo głośno) i ogrzewanie i wentylacja (lepsza mam w golfie i audi) Problem stanowi dla mnie napęd na tylne koła, bo zimą jest kiepsko bez łańcucha i obciażenia dupy. Poza tym ciekawostka - śruby jednej strony odkrecaja sie w przeciwna stronę :-)
pełna ocena Minivan, 2.2 D 75 KM, 1995 r., 160000 km
kierowca
2003-08-22
 (4,62)
wiadomość dla użytkiwnika mazdy który opisał auto przedemną prosze kupić sobie mazde na benzyne przerobić ją na gaz a wtedy na pewno napisze pan SUPER FURA (jeżeli wieżyc jednemu z moich znajomych auta te jak był gdzieś w zatoce perskiej miały przejechane po 600000 km !!!!!!! a jedy ne żeczy które były w nich wymieniane to olej w silniku
pełna ocena Minivan, 2.0 95 KM, 1991 r.,
ja03
2003-04-03
 (4,00)
Gdyby nie zbyt mala przestrzen i nieszczesny brak VI biegu (co w praktyce oznacza niejezdzenie >120km/h) powiedzialbym: SUPER FURA. Absolutnie bezawaryjna. Ruszala zawsze w kazdy mroz i kazda pogode, silnik przy regularnej wymianie oleju - nie do zdarcia.
pełna ocena Minivan, 2.2 D 63 KM, 1989 r., 370000 km
remik
2007-01-16
 (3,62)
zwinna jak osobówka pakowna niepozorna DRZWI DO PAKI!!! PRAWA LEWA STRONA!!! To jest super patent i klapa z tyłu!!!Mogloby być tylko trochę ciszej i cieplej zimą
pełna ocena Minivan, 2.2 D 75 KM, 1993 r., 385000 km
wiaterek
2007-01-29
 (4,54)
gdyby byl zadbany to super, nasz samochod ktory przez lata byl deptany przez naszych pracowników jeszcze sie sie trzyma i nigdy sie nie poddaje.oby tak dalej!
pełna ocena Minivan, 2.2 D 63 KM, 1995 r., 400000 km
Zakochany w tym pudle
2006-09-03
 (4,69)
Bardzo duża niezawodność. Mam zamiar przejechać tym samochodem następne 16lat jak nie dłużej. To mój pierwszy samochód w życiu i go nie opuszczę.
pełna ocena Minivan, 2.2 D 75 KM, 1990 r., 999000 km
spokojny
2004-10-09
 (4,92)
auto zrobione pod kontretny cel i w 100% sie wywiązuje (nie tak jak na vel satis co to wogule jest :) )
pełna ocena Minivan, 2.0 87 KM, 1991 r., 23000 km
Tomek
2005-12-11
 (3,85)
Auto rewelacyje. Jezeli zadbane będzie służyc wiekami
pełna ocena Minivan, 2.2 D 63 KM, 1991 r., 360000 km
MASA:)
2006-12-30
 (4,15)
super auto.... jak na swoja klase cene i wogole...
pełna ocena Minivan, 2.2 D 75 KM, 1989 r., 397000 km

Ostatnie komentarze:

~bartek~bartek

masz taka mazde chetnie kupie 793536636 lub mail las-palmas1@wp.pl

bizarrebizarre

auto jest zajebiste i trudno mi je sprzedać ale musze....bedzie mi smutno i żal

KUZYNKUZYN

super auto

Przejdź do dyskusji

Zobacz również

Kierowcy, którzy oglądali Mazda E2000, oglądali także

Dowiedz się więcej o Mazda E2000

Kierowcy zainteresowani tym modelem, odwiedzili także