Wybierz generację

Mercedes CL

24 komentarze
14 dyskutujących
Ostatnie komentarze:
A mercedes był mercedesem 20 lat temu. Dzisiaj jest tak samo awaryjny jak każdy inny z tym, że naprawa jest cholernie droga.
Agencie, o rynku moto mam większe pojęcie niż Ci się wydaje. A jak czytam takie wypowiedzi jak Twoje o częściach z allegro i naprawie internetowej przez forum to mnie krew zalewa. Jak nie chcecie wydawać kasy na samochód, żeby go dobrze naprawić i przede wszystkim naprawić go tak jak powinno się to zrobić to po co Wam samochód? Szukanie tańszych części, tańszych płynów i wszystkiego co najtańsze....... masakra. Do chol e r y !!! COŚ W SAMOCHODZIE MUSI KOSZTOWAĆ !!! W końcu nowy pół miliona kosztował. Szkoda pisać.
Wkradły się dwie literówki więc wklejam ponownie poprawioną wersje końcówki mojej poprzedniej wypowiedzi.
Bardzo mi się również podoba kawałek Twojej wypowiedzi o stanie awaryjnym -to tak jakby napisać że słyszysz dzwony ale nie wiesz w którym kościele grają. Gogluj dalej.
Na koniec dopisze tylko że dowodem niezawodności tych silników jest ich cena na rynku części używanych gdzie kosztują tyle co turbosprężarka do ambitniejszego diesla -piszę o częściach używanych oczywiście bo taki silnik w serwisie ze 20000 pln będzie kosztował i to jeszcze przy zdaniu swojego na wymianę.
![]()
na firmę
Sprawdź, ile możesz odliczyć podatku VAT
Porównaj liczbę punktów serwisowych z konkurencją
Sprawdź raty leasingu/kredytu
Policz, od jakiego przebiegu warto dopłacić do diesla
![]()

Ocena: