Ocena dotyczy

SebaFot

Dodał: 02.12.2006

Jeździ tym autem:

niecały rok

Jestem bardzo zadowolony z auta. Robi bardzo duze wrazenie. Nauczylem sie tylko jednego. Do takiego samochodu nafaszerowanego elektronika to tylko ASO poniewaz inni sie nie znaja. Ja serwisuje tylko w Mercedesie. To nie samochod to Mercedes ;-)

(kultura pracy, elastyczność)

chodzi super. Brak problemow.

Super sprawa w tiptronic. W korku automat to raj.

Jak jest zadbany to prowadzi sie bardzo przyjemnie. Bardzo wygogne auto.

Tylnia szyba troche ograniczona ale mozna sie przyzwyczaic.

Zawsze jezdzilem Mercedesami i uwazam ze jest spoko.
Wynajem samochodów w atrakcyjnych cenach!

Rewelacja! Ogrzewanie dziala juz po 2 minutach. Z tego jestem bardzo zadowolony.

Przestrzeń

kierowcy i pasażerów

Z przodu jest extra. Sportowe, kubelkowe fotele sa przyjemne. Z tylu tragdia ale przeciez to coupe.

przy 200km/h wydaje sie ze jedzie sie okolo 130. Tylko wszystko sie szybko przemieszcza. Czasami to niebezpiecznym, zdazylo mi sie ze jechalem i nagle czulem jak bym wypadal z drogi ale jak spojzalem na zegary to jechalem 170 po Warszawie a wcale nie czulem tego.

2 litry to najbardziej ekonomiczny silnik. W trasie komputer pokazuje nawet 6,5 litra. Po miescie pali srednio okolo 7-9 zaleznosci od jazdy. Jak da sie w pedal to 12-13.

Spalania 2.0 136 KM

oszczędny zrównoważony dynamiczny
Koszt miesięczny [zł]:

5255075100
15 tysięcy km rocznie
Koszty są obliczane na podstawie aktualnych cen paliw z serwisu Paliwa.

Moj kolejny to CLK w209 lub CL

drobiazgi

TO nie jest w123 "beczka" gdzie nic sie nie psulo. Czasami jakies pierdoly zdazaja sie.

poważne usterki

Brak. jestem zadowolony.
Zgłoś sugestię usunięcia

Mercedes CLK

19 komentarzy

16 dyskutujących

Ostatnie komentarze:

~Włodi~Włodi

Do ~ROBERT SKOWRONEK: Masz całkowitą rację ale problem nie w Nas co mają na paliwo tylko w tych co nie hehe. Tacy zawsze znajdą jakiś śmieszny tekst by coś tam napisać Oni nie pogodzą się z tym ,że ich po prostu nie stać na dany modelTakie życieNie mają nawet na paliwo wiec czego można oczekiwać od stanu technicznego ich biednych autNapiszę wiec dla wszystkich ogólny apel hehe Mercedes i GAZ to obowiązek każdego,którego stać na Mercedesa i oczywiście na serwis ,który Oni na bank wykonują na czas i w ASO hahahahaha

~Włodi~Włodi

Do ~Darek: Przyczyn może być niestety wiele ale proponuję zacząć od bagażnika w którym po prawej stronie pod plastikową klapką znajduje się przekażnik ,który zawiadamia o ruszonej,otwartej czy nie właściwie założonej klapce bagażnika.Tej na wprost ,patrząc na bagażnik. Czujnik ten zarządza sterowaniem dachu i w chwili uszkodzenia lub otwarcia owej klapki nie pozwala na otwarcie dachu. Zobacz ten czujnik. Ja miałem go uszkodzonego i był przyczyną awarii ale naprawa wyniosłam mnie i to w ASO 300zł wiec nawet tam nie za dużo. Pozdrawiam

~Darek~Darek

Czy może ktoś powiedzieć na temat cabrio mam problem z otwarciem dachu

Przejdź do dyskusji

Zobacz również

Kierowcy, którzy oglądali Mercedes CLK, oglądali także

Opony letnie w najlepszych cenach!

Dowiedz się więcej o Mercedes CLK