Mercedes Klasa B

11 komentarzy
11 dyskutujących
Ostatnie komentarze:
Do ben:
to chyba wsiadałeś do A klasy bo ja miałem już nie jednego mercedesa począwszy od w126 w124 w210 w211 w220 w168 i skończywszy właśnie teraz na w245 (2008) i powiem ci jedno że tylko w w220 jest znacząco lepiej z wsiadaniem reszta nie ma polotu do B klasy tu wysiada się jak z roweru nie trzeba się podnosić i kombinować z nogami po prostu wysiadasz od tak,teść z chorymi kolanami był również miło zaskoczony mając hondę civic z 2008 porównał jak dzień do nocy.mam 186cm wysokości i zapewniam że jest ok.
bo Mercedes!
Po pierwsze proponuje użyać słowników
Poza tym, tak owszem płaci się za merca, ale czy to takie dziwne? płaci się za jakość i prestiż, markę. Czy np gdy idziesz do sklepu nike to płaczesz, że jest tam tak drogo? odwracasz się na pięcie i idziesz do tesco po gorsze marki?? jakoś nie wydaje mi się. Ludzie ciągle -za przeproszeniem- chrzanią, że drogo... płaci się okresloną cenę, ale dostanie się cos jej wartego.
gwiazdka
dokladnie, nie docenic tego wozu sie nie da, trza byc glupcem, albo po prostu sie nei znac. reczywsicie uniwersalny to najlepsze slowo, jakim mozna ten amochod okrzyknac, gwiazdka

Ocena:
Oceń to auto