Motosłownik

Nie wiesz
co to jest
ASB - Active Sensor Bearing?

W naszym Motosłowniku znajdziesz odpowiedź!

Wyszukaj słowo
  • Podsumowanie auta
  • MG ZR Hatchback

(od 2001 do 2005)
  • w klasie samochodów:
  • Niższa klasa średnia
  • na podstawie liczby ocen:
  • 19
Czy oceniający kupiliby ten model jeszcze raz?
(na podstawie 19 ocen)
TAK (94%)
NIE (6%)
Co najbardziej zaskoczyło pozytywnie oceniających?
  • Silnik
  • 57%
  • Zawieszenie
  • 21%
  • Karoseria
  • 14%
Uciążliwe usterki zgłaszane przez oceniających:
  • Silnik
  • 67%
  • Karoseria
  • 44%
  • Układ elektryczny
  • 44%
Zmieniasz auto?

Kontroluj spalanie i wydatki z naszym Dziennikiem kosztów!

Ciekawostki o MG ZR Hatchback

• Zadaj pytanie

Opinie o MG ZR Hatchback

Silniki MG ZR

Silniki benzynowe
Wynajem samochodów w atrakcyjnych cenach!

Lista opinii o MG ZR Hatchback

Filtrowanie opinii:
Autor/Ocena Samochód/Komentarz (Całokształt)
szmyrus87
2011-04-03
 (4,62) Autor kupiłby to auto jeszcze raz
Caloksztalt... i ciekawe co wam tu napisze:DD milosc od piewszego wejrzenia:DD gdy tylko go pierwszy raz ujalem wiedzialem ze musze go miec:DD jest wspanialy... piekny i bestia w jednym:DD ten desing ta linia ten charakter ten dzwieg ta moc te wnetrze te siedzenia ta deska... kocham te autko w kazdym calu kazdy jego centymetr a takze kazdy metr i kilometr w nim przejechany:DD naprawde polecam kazdemu nie jeden/jedna sie zakocha w tym autcie gdy zobaczy go na wlasne oczy:DD POLECAMM:DD
pełna ocena Hatchback, 1.8 WC 160 KM manualna, 2002 r., 55000 km
amigo
2009-12-04
 (3,92) Autor kupiłby to auto jeszcze raz
Jeśli poszukujesz auta wygodnego i komfortowego to to auto nie jest dla Ciebie. Świetny sportowy charakter, niezłe osiągi i niespotykany design to znaki wyróżniające ten samochód. Zanim kupiłem ten wehikuł zastanawiałem się kilka miesięcy jaką markę wybrać, aż pewnego dnia natrafiłem na ogłoszenie MG ZR. Kupiłem ten samochód i to była jedna z lepszych decyzji jakie w życiu podjąłem. POLECAM WSZYSTKIM. Frajda niesamowita. Za autko możesz zapłacić kartą MC a wrażenia są bezcenne ;)
pełna ocena Hatchback, 1.4 105 KM, 2002 r., 90000 km
moja_wawa pokaż Email »
2007-12-16
 (4,46) Autor kupiłby to auto jeszcze raz
Jeśli weźmiemy pod uwagę przeznaczenie samochodu (sportowy), rodzaj silnika (wysokoobrotowy, nie doładowany), moc, osiągi itp, okaże się, że drobne niedociągnięcia i usterki nie zakłócą rzeczy najważniejszej czyli frajdy z jazdy. On ma być twardy, głośny i brutalnie silny. Jeśli chcecie sportowych osiągów i oszczędnosci pomyliliście priorytety. Jeśli jednak szukacie głównie radości z prowadzenia samochodu - nie musicie dalej szukać.
pełna ocena Hatchback, 1.8 WC 160 KM, 2002 r., 74000 km
MG ZR
2011-09-22
 (4,92) Autor kupiłby to auto jeszcze raz
Ocena nie może być inna. Auta wyjątkowe o świetnym wyglądzie- każdy się obejrzy. Wysoki standard już w podstawowej wersji. Wyraźnie sportowe - prowadzenie to czysta przyjemność-jak po szynach. Wyjątkowo dynamiczny silnik a do tego bardzo oszczędny jak na swoje możliwości. Do tego świetnie zestrojone sprzęgło...Kolejnym plusem jest układ hamulcowy.
pełna ocena Hatchback, 1.4 105 KM, 2005 r., 99000 km
maniak 84
2009-10-23
 (3,23) Autor nie kupiłby tego auta jeszcze raz
Jako pierwsze auto w życiu to jest ok. Wyglad-mało spotykany na polskich drogach,auto dobrze sie prezentuje. Silnik-1.8 vvc duża awaryjność-lepiej kupic diesla.Układ hamulcowy czyli ABS-lepiej zeby go nie było...mała skuteczność hamowania.Częsci blacharskie słabo dostępne,a jak juz są to cena zabija.Ogulnie oceniam auto w skali od 1-6 na 3.
pełna ocena Hatchback, 1.8 WC 160 KM, 2003 r., 70000 km
Waldek-Kraków
2009-03-28
 (4,46) Autor kupiłby to auto jeszcze raz
Idealne auto sportowe za nieduże pieniądze.Piękna sportowa linia nadwozia.Dobry silnik,rewelacyjne zawieszenie na 17 calowych kołach.Jeżdżę nim już rok i oprócz płynów eksplatacyjnych nic nie wymaga wymiany,lub naprawy.Niezawodny.Polecam.Mimo,że autko jest z 2002 roku nic nie straciło ze swej atrakcyjności.
pełna ocena Hatchback, 1.4 105 KM, 2002 r., 98000 km
PopeY
2010-01-27
 (3,31) Autor kupiłby to auto jeszcze raz
Ogólnie jest wg mnie idealne auto dla młodego człowieka świetna jak dla mnie cena, za te pieniądze ( okolice 17tys) nie znajdziemy auta z taka moca w takim roczniku a przede wszystkim z innym niz reszta aut na ulicy wyglądem...GENIALN
pełna ocena Hatchback, 1.8 WC 160 KM, 2002 r., 128000 km
ktosktowie
2010-05-04
 (3,31) Autor kupiłby to auto jeszcze raz
Pomimo slabej jakosci tych aut - auto ma cos w sobie czego nie maja inne auta - jest rasowa, dozarta bestia dla prawdziwego konesera - ma to cos ;) Nie zaluje - mam cos czego nie maja inni ;)
pełna ocena Hatchback, 1.8 WC 160 KM, 2002 r., 100000 km
8474545
2009-03-13
 (3,69) Autor kupiłby to auto jeszcze raz
Jestem zadowolony auto fajnie się prowadzi ładnie i agresywnie wygląda jednak w przyszłości planuje zmienić na wersje 1.8 VVC bo troszkę mało tych koników.
pełna ocena Hatchback, 1.4 105 KM, 2002 r., 59000 km
Bogumił bl50 pokaż Email »
2008-03-03
 (4,85) Autor kupiłby to auto jeszcze raz
Super. Ładny kształt. Piekielna moc i dobre zawieszenie. Chce sie jeżdzić.
pełna ocena Hatchback, 1.8 WC 160 KM, 2002 r., 95000 km

Rabaty do 109 200 pln!

MG ZR

Ostatnie komentarze:

~Ochoś~Ochoś

Co do części to różnie bywa.Niektóre łatwo dostać a niektóre trudniej,cenowo tak sobie

~Ochoś~Ochoś

Autko faktycznie fajne.Mam tylko problem z potencjometrem,tak mi się przynajmniej wydaje.Gdy pada deszcz nie reaguje pedał gazu

PiotruśPiotruś

Myślę o kupnie tego samochodu tylko mam małą niechęć bo jedni mi doradzają a drudzy nie ze względu na nieznaną markę.

Przejdź do dyskusji

Zobacz również

Kierowcy, którzy oglądali MG ZR, oglądali także

Dowiedz się więcej o MG ZR

Kierowcy zainteresowani tym modelem, odwiedzili także