Wybierz generację

834 komentarze

588 dyskutujących

Ostatnie komentarze:

~nikt~nikt

Do ~kaplus: To do wymiany modułu potrzebowali lawete? 2 śrubki odkręcić i 2 wteczki podpiąc hehe faktycznie trzeba lawety .
No ale i tak drogo nie wyszło Ci bo sam używany moduł kosztuje minimum 400zł

~kaplus~kaplus

Uff... Znalazł się fachowiec i naprawił to moje nieszczęście.Okazało się, że padł moduł komfortu. No i miałem komfort, że niech to diabli. Koszt naprawy - 400 zł + laweta po znajomości 200 zł. O tyle jestem lżejszy, ale sprzęt jeździ. Ciekawe jak długo?

~nikt~nikt

Do ~rafito007: Tak jak pisałem ja mam paska z 2004 roku po liftingu kombi 1.9tdi 130km skrzynia automat. Mam go już 7 lat. Jedyne co to skrzynia mi w nim padła (byc może dlatego że po przebiegu 100tys.km nie wymieniłem w niej oleju)Po za tym z tym samochodem nie miałem żadnych problemów . Nic w nim nie trzeszczy ani nie skrzypi puka itd.
Jak ktoś kupi auto w tzw. okazyjnej cenie to bankowo coś z nim było nie tak (pewnie w niemczech takie cos juz na szrot by szlo ale Polak spryciarz poklepie a póżniej sprzeda frajerowi a ten że frajerzyna wypisuje bzdury na forum jakie to te auta są złe itd...tylko nie pomyśli że był składany może z 2 lub więcej takich aut żeby w ogóle jezdziło .

Przejdź do dyskusji

na firmę

Sprawdź, ile możesz odliczyć podatku VAT

Porównaj liczbę punktów serwisowych z konkurencją

Sprawdź raty leasingu/kredytu

Policz, od jakiego przebiegu warto dopłacić do diesla

Zobacz również

Kierowcy, którzy oglądali Volkswagen Passat, oglądali także