Lista ocen Audi A3 8Y (26) - Bezawaryjność (drobiazgi)

Na liście zabraknie 14 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~MatN90
Sportback Facelifting 1.5 35 TFSI 150KM 110kW
Fotele w Audi i podejście Audi to kpina, niezależnie czy kupicie sportowe fotele materiałowe czy pseudoskórzane fotele w Audi odkształcają się na boczkach drzwi i po 2 tys km wyglądają gorzej niż w Focusie mk4 miałem po 60 tys km... Strach pomyśleć co będzie dalej... Niestety przyoszczędzili na materiałach i odrzucają reklamacje twierdząc, że to naturalne zużycie.... Kpina... Lakier w Audi Black UNI to najgorszy lakier jaki w życiu wisiałem,...
Dodane 5 miesięcy temu
~Igor_Polak_Inzynier_Mechanik
Sportback 1.5 35 TFSI 150KM 110kW
Skrzynia biegów od początku działa jakby miała awarię ale niestety wszytkie pracują w ten sposób więc nie zaliczam do awarii lecz przypadłości. NIe da się naprawić. System infortaiment często się wiesza. Trzeba wyłączyć zapłon, zamknąć samochód. Otworzyć i rozpocząć całą procedurę startową - nie da sie naprawić, aktualizacje nic nie pomagają.
~Johnny
Sportback 1.5 35 TFSI 150KM 110kW
Auto póki co jeździ bezproblemowo, jedyne co, to mieliśmy klika razy problem z nowym MMI (dziwne komunikaty o błędach, bez wpływu na samą jazdę oraz brak możliwości połączenia ze smartfonem). Potrzebne były wizyty w serwisie oraz aktualizacja i wgranie poprawek systemu.
Dodane 4 lata temu
~Przemek
Limousine 1.5 35 TFSI 150KM 110kW
Czasem wieszajacy sie system, wspomaganie automatycznego parkowania czasem ma problem z zlokalizowaniem miejsc, udalo mi sie juz uszkodzic przelacznik lusterka z trybu jazdy dziennej na nocna.
~Slawek
Sportback 1.0 30 TFSI 110KM 81kW
Po miesiącu musiałem się umówić na wymianę jednego czujnika spalania więc gwiazdka odjęta ale każdemu pojazdowi mogą sie pojedyncze drobiazgi przydarzyc. Zobaczymy dalej.
~Damian
Limousine 1.5 35 TFSI 150KM 110kW
Dopiero pod koniec 3 roku użytkowania pojawiły się pierwsze usterki - błąd modułu SOS, chociaż wszystko działa - głosnik w bagażniku zaczął burczeć
~DK
Sportback 1.5 35 TFSI 150KM 110kW
System infotaiment jest niedopracowany. Plynnosc i funkcjonalnosc apple carplay jest gorsza od systemu w Golfie Mk7.
~Mariusz
Limousine 2.0 40 TFSI 190KM 140kW
Trochę za wcześnie o tym pisać,trzeba dbać o wymianę oleju w silniku,skrzyni,napędzie,a napewno się odwdzięczy
~Tomasz T
Sportback 1.0 30 TFSI 110KM 81kW
Awaria sterownika klimatyzacji - usunięta w pół godziny w serwisie - mam nadzieję ze się nie powtórzy.
~M
Sportback-e 1.4 TFSI-e 245KM 180kW
Błędy w nawigacji - sos call error, typowa usterka w audi w tych czasach, nie naprawiona mimo 3 aktualizacji
Dodane 4 lata temu