Lista ocen Chrysler Stratus I Coupe (18) - Ergonomia

Na liście zabraknie 44 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~dakrzyzanowski@tlen.pl
Coupe 2.0 LE 131KM 96kW
fotel kierowcy srednio wygodny, umieszczenie wlacznika awaryjnych swiatel fatalny (za kierownica, na kolumnie), jeden rzad w wyswietlaczu dystansu, klima bez mozliwosci nastawienia konkretnej temperatury, brak seryjnego termometru, brak wskaznika zapalonych swiatel mijania (albo u mnie cus padlo)
Dodane 21 lat temu
~K.Tomasz
Coupe 2.0 LE 131KM 96kW
Auto jak na te lata jest kształtem niesamowite, sportowy sedan, tak bo jest jeszcze wersja sedana z tych lat. Odpowiednik Dodg Stratus te same parametry i te same kształty za wyjątkiem znaczka. Uwagę przykuwają światła bardzo dobrej jakości.
Dodane 14 lat temu
~Hadesss
Coupe 2.0 LE 131KM 96kW
Wygodny podłokietnik ze schowkiem podręcznym i dobrze wyprofilowane obicie drzwi nie męczy rąk podczas jazdy. Mały schowek od strony pasażera - uwarunkowane umiejscowieniem tam tam poduszki powietrznej.
~Michal C.
Coupe 2.5 LX V6 163KM 120kW
wszystko na swoim miejscu...no i ten podlokietnik...nic dodac nic ujac...choc i znajda sie napewno tacy, dla ktorych ...ehh no wiecie:)))
Dodane 19 lat temu
~Hadesss
Coupe 2.0 LE 131KM 96kW
łatwy i wygodny dostęp do paneli, chociaż przycisk świateł mogłby zostać zamontowany na panelu a nie na kolumnie kierownicy
Dodane 19 lat temu
~PistonPL
Coupe 2.0 LE 131KM 96kW
wygodnie, wszytko pod ręką cięzka sprawa z wymianą firmowego radia choć samo w sobie jest ok ale brak CD (pozostaje tylko zmieniarka)
~apli80
Coupe 2.0 LE 131KM 96kW
wszystko na miejscu, poza przyciskiem od awaryjnych - jakiś baran umieścił przełącznik za kierownicą!
Dodane 15 lat temu
~Misiek
Coupe 2.0 LE 131KM 96kW
wszystko pod ręką 1 raz wsiadłem i nie miałem problemów ze znalezieniem czegokolwiek
Dodane 17 lat temu
~Kaczoreks
Coupe 2.0 LE 131KM 96kW
Wszystko pod ręką. Wygodny podłokietnik, krotka dźwignia zmiany biegów. Zegary czytelne, bez zastrzeżeń.
~BanditSS
JAK DLA MNIE BOMBA MOŻE DLA TEGO ŻE ODPOWIADA MI TO WNĘTRZE