Lista ocen Chrysler Voyager II Grand Voyager (15) - Skrzynia biegów

Na liście zabraknie 9 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~studniarz@interia.pl
Grand Voyager 3.3 V6 163KM 120kW
BĘDZIE DZIAŁAĆ WIECZNIE JEŚLI OLEJ I FILTR CO 30000KM WYMIENIMY. JAK NAJ MNIEJ W AUTOMACIE UŻYWAJ POŁOŻEŃ 1 i 3 ....TYLKO D i R- TO SĄ POŁOŻENIA M.IN.BEZ HAMULCÓW. PODCZAS DYNAMICZNEJ JAZDY I WIĘKSZEJ ILOŚCI MANEWRÓW WYPRZEDZANIA UŻYWAJ ELEKTRYCZNEJ BLOKADY NADBIEGU O/D. OLEJ HAVOLINE TEXAMATIC
Dodane 19 lat temu
~mw1963@wp.pl
Grand Voyager 3.3 V6 163KM 120kW
Niestety padła mi po 180tys km, warsztat zrobił mi to za 6tys zł. Miska olejowa jest trochę nisko zawieszona - trzeba uważac. Ogólnie skrzynie są podobno słabe w tych modelach i już po 150tys mogą paść.Trzeba to wziąść pod uwagę przy eksploatacji tego autka.
Dodane 21 lat temu
~Piotr
Grand Voyager 3.3 V6 AWD 163KM 120kW
Nie mam z nią żadnych problemów a jest to mój drugi egzemplarz. Poprzedni jeździł do samego końca mimo ponad 550000 przebiegu miałem go ponad 3 lata i zrobiłem 150000km (niestety wjechała we mnie ciężarówka i poszedł do kasacji)
Dodane 16 lat temu
~nowatrans@poczta.fm
Grand Voyager 3.3 V6 163KM 120kW
prawdopodobnie jedyna pięta achillesowa tego auta, osobiście mam w tej chwili problem z biegiem wstecznym ale autko ma przejechane grubo ponad 200 tys. bezawaryjnie a to bardzo dużo.
~washandgo
Grand Voyager 3.3 V6 163KM 120kW
80 000 sworzeń mechanizmu różnicowego dziurawi obudowę 250 000 wymiana turbiny i tarczek 380 000 wymiana kielicha 3 biegu wszystkie naprawy drogie
Dodane 15 lat temu
~Marcin wieza@hot.pl
Grand Voyager 3.3 150KM 110kW
Działa bez problemów, u mnie muszę jedynie pilnować oleju, jakoś znika co 30000 tys....przerzucanie biegów bardzo płynne....
Dodane 17 lat temu
~Archi
Grand Voyager 3.3 V6 163KM 120kW
tutaj miałem problemy rozpieprzyła sie przy przeb 70tys.km.,ale byc może dlatego ze za ostro szalałem wcześnierj miałem coupeje
Dodane 21 lat temu
~krzysiek
Grand Voyager 3.3 V6 163KM 120kW
pięknie przerzuca biegi , nawt nie wiadomo kiedy. widocznie trafiłem na dobrą skrzynię
Dodane 18 lat temu
~WIEZA
Grand Voyager 3.3 V6 163KM 120kW
Byłoby "doskonale", gdyby nie delikatne szarpnięcia przy zmianie biegu...nie na każdym i nie zawsze...
Dziennik kosztów dla Chrysler Voyager II Grand Voyager
15,6
~Adam
Grand Voyager 3.3 V6 163KM 120kW
skrzynia automatyczna zmienia biegi bez żadnych szarpnięć, biegi zmieniane są elastycznie
Chrysler Voyager II Grand Voyager