Lista ocen Dacia Duster II SUV Facelifting 1.3 TCe 150KM 110kW od 2021 (9) - Ergonomia

Na liście zabraknie 9 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~PAblo
SUV Facelifting 1.3 TCe 150KM 110kW
Ideałów nie ma tu jest wszystko pod ręką przyciski od tempomatu są na kierownicy już a nie gdzieś między fotelami ... Joistik za kierownicą do sterowania radiem głośności jest bardzo wygodny ekran multimedia w sam raz z początku trochę nie mogłem znaleźć wygodnej pozycji za kierownicą ale już się znaleźliśmy no nie wiem co jeszcze podłokietnik jest gniazda usb są i dla pasażerów bagażnik duży nie wziąłem koła zapasowego wyjąłem styropian i...
~Kleofas
SUV Facelifting 1.3 TCe 150KM 110kW
trochę krótka dźwignia kierunkowskazów (może dlatego, że jeżdżę w ortezie), dziwny komputer (przy starcie nie trzyma poprzednich ustawień wyświetlenia)
Dodane 2 lata temu
~Kumbicjan
SUV Facelifting 1.3 TCe 150KM 110kW
Wszystko pod ręką. Mankamentem mogą być cofnięte przyciski opuszczania szyb bocznych, ale używa się tego rzadko
Dodane 11 miesięcy temu
~Kleofas
SUV Facelifting 1.3 TCe 150KM 110kW
Poza francuską odmiennością jest ok. Zastrzeżenia do braku oznaczeniu strony wlewu paliwa na wskaźniku paliwa, ciągle się mylę.
~Adam
SUV Facelifting 1.3 TCe 150KM 110kW
O niebo lepiej niż w pierwszej odsłonie dustera. Ale jak pisałem każda wersja i lifting to spoty krok do przodu
~Piotr Kamiński
SUV Facelifting 1.3 TCe 150KM 110kW
Jestem w szoku, ponieważ z Dacią intuicyjnie funkcjonujesz w aucie.
~Romuald
SUV Facelifting 1.3 TCe 150KM 110kW
Przyciski są the best, prosto i logicznie.
Dodane 10 miesięcy temu
~Posiadacz
SUV Facelifting 1.3 TCe 150KM 110kW
To co jest bez uwag. Czego nie ma? Schowków.
~Robert
SUV Facelifting 1.3 TCe 150KM 110kW
To lubię w Dacii - wszystko proste i tam gdzie trzeba.
Dacia Duster II SUV Facelifting