Lista ocen Daihatsu Charade G100 1.0 54KM 40kW 1987-1994 (7) - Przestrzeń dla kierowcy i pasażerów

Na liście zabraknie 2 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Wojtek
Hatchback 1.0 54KM 40kW
mam 187 i mieściłem się bez problemu za kierownicą i na fotelu pasażera (choć tam przeszkadzało trochę nadkole). Za mną miejsca niewiele ale nie jest to audi a8 żeby spodziewać się niesamowicie wygodnego siedzenia. Auto dość szerokie wewnątrz.
Dodane 12 lat temu
~PrzemGT
Hatchback 1.0 54KM 40kW
Powiem tak z przodu jest dużo wręcz bardzo dużo(ja się mieszczę a mam ponad 190cm i jest mi nawet wygodnie). Gdy fotele są przesunięte do tyłu to z tyłu kompletnie nie ma miejsca... A w 4 os masakrycznie się jedzie nie mówię o 5...
Dodane 15 lat temu
~Maciej Pik
Hatchback 1.0 54KM 40kW
Dużo miejsca bo nie jest tak zabudowany jak współczesne samochody. Piesek Sznaucer miniatura spokojnie śpi w nogach z przodu … a np. w Mitsubishi SpaceStar nie da rady :-) Z tyłu ... średnio. No ale to nie jest rodziiny wózek
Dodane 20 lat temu
~Przemas Sopot
Hatchback 1.0 54KM 40kW
z przodu b. duzo miejsca jak na tak maly samochodzik, z tylu niezbyt wygodnie, mam wersje 3 drzwiowa, bardzo niewygodne wsiadanie na tylne siedzenie od strony kierowcy, bo fotel nie przesuwa sie do przodu
Dodane 19 lat temu
~MadMandy
Hatchback 1.0 54KM 40kW
Nie należę do osób wysokich, i jak dla mnie jako kierowcy miejsca jest bardzo dużo. Z tyłu nie jeżdżę :)
Dodane 21 lat temu
~Łuki
Hatchback 1.0 54KM 40kW
jak na tak mały samochód naprawdę super
Dodane 18 lat temu
~Cordi
Hatchback 1.0 54KM 40kW
Fajnie, bo szeroko w środku:)
Dodane 20 lat temu