AutoCentrum.pl
Ulubione stacje paliw
Ustawienia konta
Wyloguj
Gorące tematy
Sprawdź VIN przed zakupem!
Ile
1.8 i-VTEC 140 KM 103 kW
Lista ocen
(72) - Stosunek jakość/cena
Na liście zabraknie
opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
filtry
Wybierz
wyniki
~RK
Sedan 1.8 i-VTEC 140KM 103kW
Za \"nówkę\" Executiv w lutym 2008 (rok produkcji 2007) z kompletem kół zimowych, pakietem ubezpieczenia gratis+akcesoriami ( spojler tylny, listwy progowe, czujki parkowania, bagażnik dachowy, alarm) dałem 70 000 zł. Biorąc pod uwagę standardowe wyposażenie tej wersji, obejmujące chyba wszystko co można było w tym czasie mieć w samochodzie) i jak na razie bezawaryjną i ekonomiczną eksploatację, uważam że relacja jakości/ wyposażenia i ceny...
13 lat temu
~Smoq
Sedan 1.8 i-VTEC 140KM 103kW
Ja kupiłem wersję EXECUTIVE za którą zapłaciłem 71000PLN w październiku 2008. Dostałem do tego ubezp rok gratis i parę gadżetów za darmo. Dzięki dodatkowej super zniżce 25% kupiłem sobie blokadę skrzyni biegów, złącze do iPoda (super rzecz!), bagażnik dachowy i łańcuchy śniegowe. Jestem bardzo zadowolony. Jakość wykończenia oraz montażu samochodu jest bardzo wysoka jak na auto montowane seryjnie w Turcji.
16 lat temu
~Maciek
Sedan 1.8 i-VTEC 140KM 103kW
Za 75.000zł brutto otrzymujemy 140 konne auto ze skrzynią automatyczną, klimatronikiem, metalikiem, ubezpieczeniem na pierwszy rok i takimi oczywistościami jak szyby i lusterka elektryczne itp. Do tego nietuzinkowy wygląd i niezły komfort jazdy. Prywatnie bym nie kupił ze względu na małe możliwości holownicze (tylko 1000kg). Poza tym polecam jak najbardziej, mimo że to Turek.
16 lat temu
~skowron78
Sedan 1.8 i-VTEC 140KM 103kW
To co wyżej. Za 78 tysiaków w wersji Executive powinno być więcej "bajerów": - brak czujników wycieraczek i świateł, - brak czujnika ciśnienia w ogumieniu, - brak samoprzyciemniającego się lusterka wstecznego, - itp. itd... Co gorsza odpowiednik tej wersji tylko w modelu 5D mimo, że tańszy to wyposażenie ma lepsze. Gdzie tu logika?
13 lat temu
~Jerzy
Sedan 1.8 i-VTEC 140KM 103kW
Auto nie należy do najtańszych ale uważam,że cena w stosunku do oferowanego wyposażenia jest atrakcyjna. Odnoszę wrażenie,że niektórzy komentujący nie jeżdzili tym autem i na zapas narzekają. Z wad mogę tylko potwierdzić złą widoczność,nieprecyzyjną skrzynię biegów i kiepskiej jakości,trzeszczące na mrozie,łatwo rysujące się plastiki deski rozdzielczej.
15 lat temu
~Peppek
Sedan 1.8 i-VTEC 140KM 103kW
Może najtańszy nie jest (69 tys.) ale konkurencja w postaci VW jetty lub Golfa z gorszym wyposażeniem i podobnym silnikiem duuużo droższa. Poprostu Honda nie stosuje trików skody czy VW z dopłatami za wszystko. Filozofia jest taka że auto musi być dobrze wyposażone a jak ktoś nie chce tyle zapłacić to niech se szrot z nimiec sprowadzi.
19 lat temu
~501
Sedan 1.8 i-VTEC 140KM 103kW
w sumie cena na początku może się wydawać wysoka ale tylko na początku. /Jakość wysoka, wyposażenie kompletne łącznie z alarmem, marka powinna zapewnić pełną niezawodność i na to liczę, bo już chciałbym przy Hondzie ( marce ) pozostać. Wymiary wnętrza są o klasę wyżej wg. mnie dzięki rozstawowi osi.
18 lat temu
~moris0
Sedan 1.8 i-VTEC 140KM 103kW
myślę że pomimo wysokiej ceny, mam executiva, to w porónaniu z konkurencją jest super, w innych albo mają dużeo słabsze wyposarzenie albo silnik 1.6 za tą cenę. nie podoba mi się tylko brak ESP, nawet w opcji, gdziś czytałem że rzeczywisty koszt produkcji ESP to ok 150 euro, a tu niema
18 lat temu
~rat4
Sedan 1.8 i-VTEC 140KM 103kW
Auto trzyma cenę ale uważam że warto wydać te 25-30 tyś. za takie auto ponieważ jest to wdzięczny samochód do którego nie zagląda się często. Cena zakupu wysoka ale też klasa pojazdu technologie i ogólne wykonanie wozu jest po prostu uczciwe i lepsze od innych.
10 lat temu
~Rafal
Sedan 1.8 i-VTEC 140KM 103kW
Jakość do ceny daję 4, ponieważ jest drog w zakupie jak na tą klasę auta i wyposażenie. Za to jakość na prawie najwyższym poziomie. Plastiki mogłyby byc lepsze, ale na szczęście nic nie trzeszczy, nie stuka, a auto ma 8 lat i 140 tys przejechane.
6 lat temu
Poprzednia