Lista ocen Hyundai Grandeur IV (7) - Stosunek jakość/cena

Na liście zabraknie 3 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~dd
Sedan 2.2 CRDi VGT 155KM 114kW
Po 15 miesiącach użytkowania i 26tys. km uważam, że samochód jest wart każdej wydanej na niego złotówki. Wydaje mi się, że dostrzegam jego wady i starałem się je uczciwie opisać. Mimo tych wad, to, co Grandeur oferuje w zamian za wydane na niego pieniądze jest wyjątkowo korzystne. Piszę to w nadziei, że spotkam kiedyś bliźniaka na trasie, bo jak dotychczas przez 15 miesięcy udało mi się to raz, z oddali. Samochód jest naprawdę świetny i jestem...
~RobertW
Sedan 2.2 CRDi VGT 155KM 114kW
Wyjechałem autem z salonu za 145 tys. zł po rabatach. Pamiętam wyraźnie, że nie mogłem się nadziwić, że wydałem tyle pieniędzy na Hyundaia. Jak widzę, co dzisiaj można mieć za te pieniądze...np. golusieńka Cupra Formentor w najsłabszej wersji silnikowej i z potworną cyfrydozą wnętrza! Choć przyznam, że kusi sylwetką, a i najmocniejszy silnik potrafi zagrzeć nawet starą krew:)
~konrad.bn
Sedan 3.3 CVVT V6 235KM 173kW
Cena nowego auta jest dla Kowalskiego porażająca. Za te pieniądze można się ubrać w prestiżową furę. Ja kupiłem samochód 3-letni od pierwszego właściciela (też fana Hyundai\'a, który przesiadł się do Genesisa), z przebiegiem 40 tys., w bardzo dobrym stanie. Po \"dopieszczeniu\" wygląda jak nowy. Ponieważ będzie używany na dalekich trasach, na parę lat starczy.
~Piotr
Sedan 3.3 CVVT V6 235KM 173kW
Samochód jest niedoceniany. Można kupić za bardzo rozsądne pieniądze, a auto jest na prawdę niezawodne, wygodne, proste i tanie w utrzymaniu.
~dd
Sedan 2.2 CRDi VGT 155KM 114kW
Trochę wcześnie na ocenę, zrobiłem 8500km. Wystawiam mocne 4/5 trochę na zachętę, a trochę - żeby nie zapeszać.
~Spy007
Sedan 3.3 CVVT V6 235KM 173kW
za te pieniądze? nie ma nic lepszego na rynku..
~marek
super z takim wyposażeniem