Lista ocen Hyundai Santa Fe IV SUV 2.0 CRDi 185KM 136kW 2018-2020 (6) - Układ jezdny

Na liście zabraknie 8 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Piotr
SUV 2.0 CRDi 185KM 136kW
Dla mnie bardzo komfortowy, jeżdżę szybko a mimo to nie czuję w tym aucie żeby nadmiernie bujało. Owszem płynie się tym autem ale to nie jest wrażenie braku kontroli, przechyłów i niekontrolowanego dryfowania. Po prostu jest bardzo wygodnie ale pewność na kierownicy jest, auto dobrze się czuje. Bywały sutuacje gwałtownego hamowania, zmiany kierunku jazdy i nigdy nie miałem wrażenia, że auto się przewróci bądź wypadnie z zakrętu.
Dodane 3 miesiące temu
~olandia.pl
SUV 2.0 CRDi 185KM 136kW
Trochę buja, ale to taka charakterystyka nastawiona na komfort. Zakrętów sportowo brać może nie warto, ale po dziurach płynie gładko jak po szkle. Napęd. . . zima przede mną, więc sprawdzanie 4x4 na śniegu i oblodzeniach będę za parę miesięcy. Mimo wszystko wolę twardsze zawieszenie - za to mały minusik.
Dodane 6 lat temu
~jjjfff
SUV 2.0 CRDi 185KM 136kW
Świetna trakcja przy napędzie 4x4, dobrze się trzyma w zakrętach, dość miękkie zawieszenie, dzięki czemu jeździ się bardzo komfortowo, ale oczywiście nie jest to auto sportowe.
~XYZ
SUV 2.0 CRDi 185KM 136kW
Jak wspominałem, zawieszenie ma braki i to czuć szczególnie podczas przejazdu przez "śpiącego policjanta" gdzie koła wpadają w rezonans.
~Krzysztof
SUV 2.0 CRDi 185KM 136kW
Działa poprawnie, komfortowo, może nie tak jak w najnowszym BMW X3 lub X5, ale w zupełności dobrze.
Dodane 4 lata temu
~Andrzej
SUV 2.0 CRDi 185KM 136kW
Dość sztywny,zwłaszcza po przesiadce volvo xc70.
Hyundai Santa Fe IV SUV