Lista ocen Kia Picanto III Hatchback 5d Facelifting (14) - Bezawaryjność (drobiazgi)

Na liście zabraknie 2 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
Hatchback 5d Facelifting 1.0 DPI 67KM 49kW
Jak chodzi o elektronikę to w tym samochodzie jest tragedia, czy to głośniki nie działają czy ekran główny się nie chce odpalić lub też się zdarza że samochód potrafił się wyłączyć podczas jazdy, w serwisie usłyszałem że fabryka robi to beznadziejnie po naprawie przez serwis samochód już nigdy się podczas jazdy nie wyłączył
Kia Picanto III Hatchback 5d Facelifting