Lista ocen Lexus RX IV SUV (24)

4,5
~Zdzisław
SUV 300t 238KM 175kW
Generalnie trudno do czegoś się doczepić. Może co najwyżej do takich szczegółów jak nieczytelna jak dla mnie nawigacja, nie za bardzo współpracujący system z Iphonem. Nie czyta sms;ów.
Dodane 9 lat temu
~Sławek
SUV 300t 238KM 175kW
Bardzo luksusowe auto dla ludzi ceniących komfort. Wnętrze samochodu dające poczucie elegancji i luksusu, baaardzo ciche, zawieszenie doskonale zestrojone. Przed decyzją zakupu oglądałem chyba wszystkie testy i mogę powiedzieć, że ci, którzy twierdzą, że brakuje mu mocy są w błędzie. Poprzednio miałem RX 300 w wersji Prestige i stwierdzam, że ten jest bardziej dynamiczny i oszczędniejszy. Przy spokojnej jeździe 120 km/h spalanie ok. 10,6l
Dodane 8 lat temu
~Andrzej Lisowski
SUV 450h 313KM 230kW
MAM WERSJE F-SPORT 20 KOŁA A WIEC TROSZKE TWARDE ALE NA TRASE SUPER (Układ jezdny)
Dodane 9 lat temu
AUTO SUPER,BARDZO CICHE ,DOBRZE SIE PROWADZI -POLECAM
4,3
~Piotr44
SUV 300t 238KM 175kW
Bardzo dobre, trzeba pamietac o wylaczeniu silnika. (Wyciszenie)
4,5
~Lesio
SUV 450h 313KM 230kW
Upss jestem pierwszy więc witam wszystkich. Samochód rewelacja. Na początku każdy sprawdza co samochód może. Według mnie można z tym spalaniem jeszcze zejść bo to dane z przejechania 1380 km. napiszę później jak będzie większy przebieg. (Łatwość utrzymania (pod względem kosztów) )
~krystian_janiszewski
SUV 300t 238KM 175kW
Na bardzo dużym poziomie. Przy 160km/h nawet nie czuć prędkości. (Wyciszenie)
Dodane 5 lat temu
4,3
~Stan
SUV 450h 313KM 230kW
Wielki, efektowny, wygodny, łagodny i bez większego temperamentu. Nie czuć 313 KM, choć potrafi się sprawnie rozpędzić. Auto premium raczej dla bogatego emeryta lub Amerykanów. Zero sportowego ducha.
Dodane 8 lat temu
~Andrzej Lisowski