Lista ocen Opel Astra H GTC 1.6 ECOTEC 115KM 85kW 2006-2011 (6) - Łatwość utrzymania (pod względem kosztów)

Na liście zabraknie 6 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Adam
GTC 1.6 ECOTEC 115KM 85kW
Super, auto jest niezawodne. Raz do roku serwis i tyle. Ceny części normalne, auto jest popularne, więc absolutnie żadnego problemu z dostępnością. Spalanie zależy od stylu jazdy, ale nawet w mieście przy mocno dynamicznej jeżdzie ciężko przekroczyć 11l/100 km. Trasa to 6,5 -7,3 l/100 km.
Dodane 10 lat temu
~Jakub
GTC 1.6 ECOTEC 115KM 85kW
No niestety. Samochód pali litr za dużo niż wydaje mi się że powinien palić. Takie przynajmniej mam odczucie. Nie miałem potrzeby także korzystać z serwisu prócz jakiś przeglądów. Wiem jednak ze części zamienne do tego samochodu nie są drogie więc to także jest zaleta.
Dodane 7 lat temu
~Andrew
GTC 1.6 ECOTEC 115KM 85kW
To co ja wymienaiłem to sprawy typu klocki, filtry, olej itd. spalanie jest niskie,status ekonomicznego auta zasłużonyu, ogółem jest tani w utrzymaniu jak się dba
Dodane 5 lat temu
~Fasola
GTC 1.6 ECOTEC 115KM 85kW
Spalanie w mieście nie należy do super wyników. Przy ciężkiej nodze spalanie oscyluje między 9.5-10.5l/100km. Na trasie spokojnie poniżej 7l.
Dodane 9 lat temu
~Dominik lat 23
GTC 1.6 ECOTEC 115KM 85kW
naprawdę warto kupić samochód z silnikiem 1.6 115 koni na mały lekki samochód wystarczy mocy a spalanie rewelacja niskie te silniki dobrze chodzą na gazie
Dodane 12 lat temu
~Lesze