Lista ocen Renault Kangoo I Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW 2003-2005 (32) - Stosunek jakość/cena

Na liście zabraknie 52 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Tadeusz P.
Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW
Zaletą auta jest dobra manewrowość, duża kultura pracy silnika, duża elastycznoćś, samochód jest wygodny i funkcjonalny. Gdyby Serwis działał sprawnie drobne usterki nie przyćmiły by zalet samochodu. Niestety Państwo musicie się uzbroić w pióro, adwokata oraz DEPRIM® forte wybierając się z najdrobniejszą usterką do serwisu. Życzę wszystkim tak dobrej obsługi w serwisach jaką zapewnia Renault przed zakupem w Salonie.
Dodane 20 lat temu
~I.Rek
Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW
Nie było na rynku takiego atua w tak niskiej cenie. Nawet po wprowadzeniu wzoru do sprawdzania czy ciezarówka to ciężarówka, dalej cieżarówką był pomimo 5 osób w kabinie. Ogólnie OK ale nowego juz nie kupie. W firmie nie potrzebuje auta osobowego.
Dodane 19 lat temu
~Renault Kangoo 1.5DCi [marines081@interia.pl]
Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW
Myślę, że pieniądze nie pójdą na marne. Autko znakomite. Polecam silnik 1.5 DCi jako wszechstronny i najlepszy, 1.2 jako tania wersja do miasta(najtańsze modele), 1.9 DCi jako mocny i oszczędny diesel(najdroższa wersja).
Dodane 18 lat temu
~KRIS
Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW
Wyrwałem bardzo dobry rabat za tą cene nic takiego dużego i z takim silnikiem bym nie kupił 53900 klima elektryka stoliki w fotelach lakier metalik . Clio z tym wyposażeniem i z tym silnikiem ponad 60000zł
Dodane 18 lat temu
Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW
Za tą cenę nie można oczekiwać fajerwerków jakości plastików we wnętrzu i takich tam. Niemniej autko bardzo szybko się zwróciło, teraz już tylko na siebie zarabia.
Dodane 17 lat temu
~Miszczak Sławomir-woj.Śląskie
Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW
Dziś wiem że 62 000 tyś jest ceną mocno wygórowaną.Gdybym miał podjąć jeszcze raz decyzję o zakupie tego samochodu to cena 50 000 była by mocno do przemyślenia.
Dodane 19 lat temu
~Piotr
Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW
auto kupiłem na promocji, było blisko 10 tys tańsze od analogicznego Combo i myślę, że na naprawy poszło dwa razy więcej kasy niż zaoszczędziłem przy zakupie
Dodane 11 lat temu
~szymon
Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW
Mogłby być tańszy przy zakupie , ponieważ traci dość dużo przy odsprzedarzy, w związku z tym chyba posłuży aż do upadku, bo chyba trafiony egzemplarz.
Dodane 16 lat temu
~haaze@xl.wp.pl
Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW
Po rabacie jaki uzyskalem pasowal mi.Dzisiejsza cena tego modelu jest za duza.Za te pieniadze naprawde mozna juz kupic troszke uzywane auto wieksze
Dodane 20 lat temu
Dziennik kosztów dla Renault Kangoo I Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW
5,8
~ukasz ostrołęka
Minivan Facelifting 2003 1.5 dCi 82KM 60kW
Może być. Jakość przeciętna i cena przeciętna. Gdyby zapytanie było przestrzeń/cena, kangur wygrał by na całej linii.
Dodane 16 lat temu
Renault Kangoo I Minivan Facelifting 2003