Lista ocen Renault Trafic II Furgon 2.0 dCi 115KM 85kW 2001-2014 (12) - Bezawaryjność (poważne usterki)

Na liście zabraknie 13 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~janus123
Furgon 2.0 dCi 115KM 85kW
No coz skrzynia biegów jest za mało odporna jak na dostawczaka. U mnie zaczeła wydawac minimalne stuki przy 130tyś. I od razu dałem go do naprawy. Wymienili wszystkie łożyska i teraz mozna śmigac kolejne 130tys. A co do innych napraw to wymieniłem sworznie wachaczy, koszt ok. 60zl sztuka :)
Dodane 15 lat temu
~Adam
Furgon 2.0 dCi 115KM 85kW
Przerabiamy równolegle kilka Traficów. Jeżeli nie wymienia się oleju co 15 tys. i nie chłodzi turbiny to silnik nie pociągnie więcej niż 250 t km. Z drugiej strony zadbane auto może zrobić nawet 380 t km i nadawać się jeszcze do sprzedaży.
Dodane 11 lat temu
~Kamil
Furgon 2.0 dCi 115KM 85kW
Uszkodzenie tylnych łożysk w kołach (niestety wymiana wraz z piastami i tarczami hamulcowymi) Uszkodzona chłodnica silnika ( pechowo uszkodził kamień lecący z pod kół naczepy Tir-a)
Dodane 2 lata temu
~Kamil
Dodane 2 lata temu
~Stanisław
Furgon 2.0 dCi 115KM 85kW
Awaria sprzęgła-do wymiany siłownik,pompa hydrauliczna- koszt naprawy w serwisie 2587,0 zł
Dodane 15 lat temu
~andyz2005@tlen.pl
Furgon 2.0 dCi 115KM 85kW
????? jeszcze wszystko przede mną choć mam nadzieję, że wcześniej go sprzedam
Dodane 16 lat temu
~niedbaloandrzej@op.pl
Furgon 2.0 dCi 115KM 85kW
male odpryski lakieru srednicy 1mm na boku nadwozia(NOWY SAMOCHOD!!!)
Dodane 18 lat temu
~MARRRCIN
55 tys przestala dzialac klima ale to sprawa do sprawdzenia
Dodane 14 lat temu
~vlako
Furgon 2.0 dCi 115KM 85kW
poważniejszych usterek póki co nie było
Dodane 16 lat temu
~jerzy