Lista ocen Seat Toledo II 1.6 16V 105KM 77kW 1999-2004 (48) - Widoczność

Na liście zabraknie 62 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Mondek
Sedan 1.6 16V 105KM 77kW
Do przodu bardzo dobrze, z tyłu bardzo słabo, ale po paru parkowaniach tylko pierdoła sobie nie poradzi. To mój pierwszy sedan, po zakupie chciałem zakładać czujnik parkowania, teraz uważam że to zbędny gadżet.
Dodane 17 lat temu
~malenky matuszaka1000@wp.pl
Sedan 1.6 16V 105KM 77kW
przód bardzo dobra widoczność. Tył bardzo słaba za sprawa szerokich słupków i wysoko osadzonej tylnej szyby.....własciwie w tym aucie niema co sie obracac do tyłu tylko trzeba sie nauczyć cofac po lusterkach.
Dodane 15 lat temu
~Chelmik
Sedan 1.6 16V 105KM 77kW
Do przodu i na bok ok , przy cofaniu ciężko ocenić odległość , lusterka bywają mylne a tylna szyba praktycznie nic nie pozwala zobaczyć , chyba że coś dosyć wysoko
Dodane 3 lata temu
~Malenky
Sedan 1.6 16V 105KM 77kW
widocznosc dosc dobra dla kogos niewprawionego bedzie problem zaparkowac tyłem bo szyba jest wysoko i grube słupki sa z tyłu ale za to lusterka pełnowymiarowe oba wiec idzie opanowac:)
Dodane 9 lat temu
~Pablo
Sedan 1.6 16V 105KM 77kW
Słupki A cienkie, Słupki B i C również. Przeszkadzają trochę małe lusterka (moje są z Ibizy cupra) no i mała szyba tylna. Choć wiadomo - sedan.
Dodane 9 lat temu
~Filipipi
Sedan 1.6 16V 105KM 77kW
do przodu i na boki zero problemow. Ale tyl bez czujnikow parkowania i podgrzewanych lusterek czasami naprade jest klopotliwy.
Dodane 13 lat temu
~Kuba
Sedan 1.6 16V 105KM 77kW
Na osobę ze 190cm wzrostu przyjemnie się korzysta z auta, głównie dzięki regulacji fotela w dół.
Dodane 4 miesiące temu
~kondziu46
Sedan 1.6 16V 105KM 77kW
Przez przednią szybę ok, tylna to już katorga.. i słupki tylne które zasłaniają co nieco.
Dodane 8 lat temu
~piotrek
Sedan 1.6 16V 105KM 77kW
Ciężko z cofaniem. W lusterku wsteczym nie widać bagażnika. Spoiler rozwiązał by problem
Dodane 16 lat temu

Usterki Seat Toledo II

Liczba wpisów: 29

Seat Toledo II – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

~Mat.
Sedan 1.6 16V 105KM 77kW
widoczności dobra, dość szerokie słupki, do tyłu trudniej, ale da się zgadnąć koniec bagażnika
Dodane 17 lat temu