Lista ocen Volkswagen Polo III Hatchback (363) - Całokształt

Na liście zabraknie 273 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~trzainnego
Hatchback 1.4 i 60KM 44kW
przyzwyczaiłem się do komfortowego samochodu, więc trudno mi się pogodzić z tym co zastałem w polo samochód poleciłbym osobom zadowalającym się spokojną jazdą miejską, mogącym zadowolić się surowym niemieckim wnętrzem i ceniącym użyteczność
Dodane 16 lat temu
~Krzysiek
Hatchback 1.3 55KM 40kW
Posiadam Polo od 2lat i ogólnie jestem zadowolony,auto godne polecenia-ekonomiczne a silnik i skrzynia bardzo elastyczne i niezawodne.Miałem kilka usterek:rozrusznik,linka sprzęgła, katalizator(to prawdopodobnie wina paliwa) poza tym OK.
Dodane 16 lat temu
~pyper7@wp.pl
Hatchback 1.3 55KM 40kW
Autko kosztuje troche wiecej niz inne auta tego segmentu z tego roku ale ceny nie roznia sie miedzy soba bardzo mocno wzamian otrzymujemy bardzo niezawodne auto z calkiem niezlymi materialami wykonczeniowymi i sadze ze wmiare wygladajace.
Dodane 17 lat temu
~papagiorgio
Hatchback 1.3 55KM 40kW
autko calkiem spoko w miescie jak i w trasie,moze troszke slabe, ale jak na 55KM to jezdzi lepiej niz skoda felicja ktora ma 75Km,przyspiesza calkiem niezle w niskim zakresie obrotow,predkosc max ok 155-160km/h.Jestem zadowolony i polecam te wersje silnika
Dodane 21 lat temu
~wpalicki@interia.pl
Hatchback 1.9 SDI 64KM 47kW
Wg mnie super autko, szkoda tylko ,że dwudrzwiowe. Ale niezawodność, i ekonomiczność spalania, poza tym wygoda _ jak na tak mały samochód, rekompensują ten szczegół. Jest to moje 5 auto, pierwszy VW i nie zamierzam go narazie zmieniać, mimo że ma już 8 lat.
Dodane 22 lat temu
~marcinus21@poczta.onet.pl
Hatchback 1.6 i 75KM 55kW
Polecam Polo kazdej osobie do poruszania sie po miescie!! Auto z automatyczną skrzynią biegów najbardziej bedą sobie ceniły chyba panie (przepraszam jesli jakąś uraziłem). Mi sie jezdzi bardzo dobrze!! Jak dla mnie auto bardzo dobre!! Nic dodac nic ująć!!
Dodane 22 lat temu
~Piotr
Hatchback 1.3 55KM 40kW
Auto mam od ponad 20 lat 290 tyś przebiegu z silnikiem 1.3 ADX bez gazu. Szukam kolejnej dla żony w ładnym stanie choć wiem, że nie będzie łatwo znaleźć. Polecam auto, takich już nie wyprodukują. Ostatni z tych dobrych VW.
Dodane 4 lata temu
~Piotr
Dodane 4 lata temu
~patrycjusz15
Hatchback 1.0 45KM 33kW
Auto doskonale dla młodego kierowcy, kupiłem je przypadkiem ale nie żałuję. Nie miałem wtedy finansów na utrzymanie auta ze względu na to, że się uczyłem, a to auto nie wymagało wkładu finansowego i było prawie niezawodne.
Dodane 10 lat temu
Dziennik kosztów dla Volkswagen Polo III Hatchback
5,1
7,9
9,3
~Stachu
Hatchback 1.0 45KM 33kW
To jest moje pierwsze auto. Moim zdaniem dobry wybór dla początkującego kierowcy, który nie oczekuje luksusu. Wada to masakrycznie mulasty silnik, ale kupując można wybierać między ofertami z różnymi silnikami.
Dodane 14 lat temu
Volkswagen Polo III Hatchback