Ocena dotyczy

Przebieg: 132000 km

Średnia ocena

(4,15)

Autor

Shamm sysadm pokaż Email »

Dodał: 06.09.2002

Dalem 5 :) dla mnie auto jest super, jezeli wytrwam przy wszystkich humorach samochodu, to mam nadzieje, ze doprowadze go do calkiem dobrego stanu. Jezeli ktos ma zaciecie i troche rezerwochych pieniedzy to moze sie nie zastanawiac :) Mozliwe, ze im wiecej aut pojawi sie na polskich drogach bedzie latwiej o czesci.

(kultura pracy, elastyczność)

V8 :)

Mysle, ze manualna skrzynia bylaby dopelnieniem wszystkiego, ale co do automatu, to o ile jest ok, to jazda nim jest naprawde mila. Mozliwosc wyporu pomiedzy Sport-Economic-Manual

Prowadzi sie naprawde super, naped na wszystkie kola tez super. Niestety w przypadku niskiego auta trzeba uwazac prawie na wszystko. Co do hydraulicznego zawieszenia, hmm niestety servis tego troche drogi. Pozwolicie, ze na temat tarcz hamulcowych potocznie zwanych UFO nie wypowiem sie ...

Ocenilem na 4, ale od 4 dd 5 dzieli tylko przyzwyczajenie.

Wszystko tam gdzie trzeba
Wynajem samochodów w atrakcyjnych cenach!

w zimie bardzo szybko sie nagrzewa, webasto rowniez ciekawie dziala. Dosyc mocno wyczuwalna w kabinie temperatura bijaca od silnika, skrzyni i wydechow

Przestrzeń

kierowcy i pasażerów

dla mnie naprawde ok. Coprawda jeszcze nie jechalem z tylu. Bagaznik po zainstalowaniu butli nadal duzzzyyy

o ile zawieszenie jest w dobrym stanie to jest naprawde ok. cichy szum i mile bulgotanie :)

zuzycie paliwa 11-18 l. Polecam LPG. Trzeba zapomniec o przegladach a ASO, ceny napraw rowniez kosztowne, ale warto czasem cos kupic oryginalnego.

auto udalo mi sie nabyc za calkiem nie duze pieniadze. Pomimo jego stanu oraz humorzastych usterek jestem zadowolony, ale co auto to i jego stan techniczny. Ogolnie duza wygodna limuzyna V8 za w miare normalnie osiagalną kase.

drobiazgi

elektryka, podswietlenie zegarow, cos czasem stuknie, cos czasem zgasnie :) Przy

poważne usterki

Czasem cos jest w rozsypcce a nadal dziala :) ale chyba najbardziej powazna i kosztowna usterka jest awaria skrzyni automatycznej.
Zgłoś sugestię usunięcia

spalanie
ile spali gazu przy spokojnej jezdzie przy silniku 4200 a ile przy deptaniu

Daniel KitelDaniel Kitel

Audi najlepsze...!!!!
Moim zdaniem AUDI to najlepsze auta na świecie.... Są tak dopracowane że każdy może wybrać sobie coś dla siebie. Audi to PAN reszty aut....

Fan Audi V8  Fan Audi V8

Audi V8 to naprawde TOPRPEDA!!!
Jeden maly minus to to że połyka olej Bo te silniki niebyly dopracowane do końca... Ale bardzo to autko polecam, naprawde uciecha z jazdy. Nie ma konkurencji na drodze... a w zimę napęd 4 na 4 to normalnie szok, inni stoją a Ty jedziesz... Mój adres e/mail AudiV8Turbo@interia.pl

Przejdź do dyskusji

Zobacz również

Kierowcy, którzy oglądali Audi V8, oglądali także

Opony letnie w najlepszych cenach!

Dowiedz się więcej o Audi V8