Ocena dotyczy

(4,92)

Autor

adam

Dodał: 28.03.2003

Super luksusowa limuzyna 4 poduszki pow. ABS , TC , c zamek z pilotem , el. szyby el. lusterka el. fotele z pamieciom skura!! komputer el. klima super mocne zawieszenie al. felgi 235 bardzo mala srednica zawracania dosc male spalanie super widocznosc mocne blachy extra ze nic sie nie psuje mimo wielkiego przebiegu dosc tani blachy mimo ze sa porysowane sporo stluczek nic nie koroduja

(kultura pracy, elastyczność)

Super moc 8 sek do "setki" 240 km/h max

Bardzo dobra super przełożenia

prawie 5 m. dl. szeroki super trzyma sie drogi

bdb.

Amerykan czyli wsio. pod rekom
Wynajem samochodów w atrakcyjnych cenach!

klima dla wszystkich odzielnie

Przestrzeń

kierowcy i pasażerów

eee bez konkurencyjny no moze Chlysler LHS i niewiem czy nie jest wygodniejszy od Meybacha

220 km/h nic 230 km/h nic cisza

eee 14 miasto przy korkach 9 za miastem na autostradzie przy 200km/h jakiws 21

uzywany ok. 70 tys rok 2001 super limuzyna zaden woz tej klasy nie ma z nim szans i ta cena

drobiazgi

64 komentarze

54 dyskutujących

Ostatnie komentarze:

~geza~geza

Witam wszystkich jestem posiadaczem samochodu 300m z silnikiem 3.5 litra i nie wiem po ilu kilosach wymienia sie pasek rozrzadu i ile powinien palic bo na trasie pali mi 10litrow a w moescie od 15 do 20 litrow czy to norma jak nie to co moge zrobic dzieki i pozdrawiam

~ziom~ziom

witam mam pytanko ile powinien palic 300m z silnikiem 3.5 litra

~lepa~lepa

Do ~Mariusz M: sprawdz luzy na zaworach tak sie dzieje jak są za małe zimny jest ok ale jak złapie temp. to materiał rozszerza się i zawory niedomykają się ucieka kompresja i gaśnie potem ciężko odpalić lub olej za gęsty ciśnienie pompa daje fest i nienadąża spływać ze szklanek - podobny efekt pierw zmień oliwę ja leje castrol magnatec 10w40 śmigam tym 6 lat nara adam_lepczynski@poczta.onet.pl jak coś to pisz.

Przejdź do dyskusji

Zobacz również

Kierowcy, którzy oglądali Chrysler 300M, oglądali także

Opony letnie w najlepszych cenach!

Dowiedz się więcej o Chrysler 300M