Ocena dotyczy

Jeździ tym autem:

1 rok

Poprzednie auto:

Rover 420 SDI

Ogólnie fajny samochodzik tylko ma spory apetyt na paliwko i tylne nadkola się sypią

(kultura pracy, elastyczność)

Wynajem samochodów w atrakcyjnych cenach!

Przestrzeń

oszczędny zrównoważony dynamiczny
Koszt miesięczny [zł]:

5255075100
15 tysięcy km rocznie
Koszty są obliczane na podstawie aktualnych cen paliw z serwisu Paliwa.

drobiazgi

poważne usterki

Czy autor kupiłby to auto jeszcze raz?

Zgłoś sugestię usunięcia

Hyundai XG

Ostatnie komentarze:

~jaroo911~jaroo911

jaroo911 hyundai 350L 2005r latam juz tym autem od 2 lat faktycznie jest troszke za miekki na nasze drogi nie pomogla wymiana amorkow.z faktu ze mam warsztat nie moge powiedziec ze mam jakies tam uciazliwe usterki.auto jest w super cenie co do swojej oferty ja mam full wypas latalem ponad rok na benzynie i faktycznie bolalo.Mam teraz sekwencje i jestem bardzo zadowolony bo silnik z ta pojemnoscia zerzre wszysto nie ma roznicy czy gaz czy bp.nie bede sie rozpisywal moj email jrkolenski@yahoo.com piszcie a odpowiem pzdr.

kurspos1@poczta.onet.plkurspos1@poczta.onet.pl

Na łukach uważajcie - tyłem zarzuca!

konrad wyppich ewmatic@interia.pkonrad wyppich ewmatic@interia.p

Mogę opisać tylko usterkę mojego samochodu XG i tym samym proszę innych użytkowników o własne uwagi i spostrzeżenia. Usterka dotyczy skrzyni biegów i początkowo polegała na opóznieniu możliwości przełącznia zaraz po uruchomieniu pojazdu. Czasami przełącznie dżwignią powodowało szarpanie pojazdem i w czasie jazdy blokada na jednym (2 lu 3 )- cim biegu.
Reset komputera przez odłączenie akumulatora usuwał tę usterkę. Jednak po pewnym czasie nastąpiło poważne uszkodzenie skrzyni i bez fachowej
diagnostyki trudno ocenić czy tę usterkę
powodował np. komputer. Serwis naprawczy powinien posiadać i analizować odczyty komputera przy naprawach. Od tego zależy bezpieczeństwo użytkowania.Przy tej klasie auta można wymagać od firmy przynajmniej minimum odpowiedzialności
za solidne naprawy i ochronę klienta.

Przejdź do dyskusji

Zobacz również

Kierowcy, którzy oglądali Hyundai XG, oglądali także

Opony letnie w najlepszych cenach!

Dowiedz się więcej o Hyundai XG