Ocena dotyczy

balcer.zam.pdl.

Dodał: 24.05.2007

Jeździ tym autem:

niecały rok

szkoda ze wieszalem oko na bmw,szkoda ze mialem bmw a nie sigme ,szkoda ale teraz nadrabiam ,do setki ma chyba 7s.malo pali nic sie nie psuje no ma pare ognisk rdzy ale te lata...przed zimą znikna.wnetrze jak nowe wygodne ...no i mam inne auta pod sob a bo ludzi nie wiedza co to sigma .ha ha .

(kultura pracy, elastyczność)

cos pieknego....ladnie brzmi ,super si,e wkreca na obroty ,zamyka zegar w kilka chwil.../ 240 km / staruszek? pozory mylą ...hi,hi .ale co tu pisac .martwi mnie tylko to ze nie mam czasu wymienic rozrzadu...

manualna 5 biegowa ,na razie tip top.chodzi precyzyjnie,tylko sprzeglo troszke nisko bierze ale przy szybkiej jezdzie...jak automat

jest niezle u mnie akurat nic nie puka i nic nie stuka a jest sporo obnizona .prowadzenie --- rewelacja . pocisk . wyglada naprawde groznie

do produ ok.do tylu nie patrze bo nie mam czasu. widocznosc w lusterkach prawidłowa.

jak na 93 super .noweauta tego nie maja .klasa wykonania .mam akurat full wypas i wszystko pod reka no i wszystko dziala.
Wynajem samochodów w atrakcyjnych cenach!

ogrzewanie ok.klima jeszcze bardziej.

Przestrzeń

kierowcy i pasażerów

z przodu rewelka ...no a z tylu to moge...posiedziec na parkingu.

idealne tylko przy predkosci powyzej 140 zaczyna troche szumiec na szyberdachu i listwach drzwiowych

ostatnio 376km na 33.1 -8.77l/na 100km predkosc od 100-140km/g

oszczędny zrównoważony dynamiczny
Koszt miesięczny [zł]:

5255075100
15 tysięcy km rocznie
Koszty są obliczane na podstawie aktualnych cen paliw z serwisu Paliwa.

super auto za rozsadno cene

drobiazgi

na razie odpukac ... nic
Mitsubishi Sigma - szukasz części?

poważne usterki

nic...

Co najbardziej Cię zaskoczyło pozytywnie w tym aucie ?

Silnik: bardzo żwawy 3,0 v6 24.jak pisalem rozpedz 1500kg w 7s.

Czy autor kupiłby to auto jeszcze raz?

Zgłoś sugestię usunięcia

Mitsubishi Sigma

20 komentarzy

19 dyskutujących

Ostatnie komentarze:

~Grzegorz~Grzegorz

Witam , mam Sigme w automacie , i mam problem skrzynia jest bardzo mulasta biegi zmienia płynnie ale...nie ma tego pawera silnik na obroty wchodzi bez problemu i kręci na maxa .....ale podczas jazdy już tak nie jest nie wiem czy to wina oleju w skrzynie a zmieniałem go czy sterownika ? Moze ktos mi podpowie co z tym fantem robić ? 790 60 46 20

ŁukaszŁukasz

W mojej Sigmie 24V automat wogóle nie włącza sie 4 bieg. potrzebuję pomocy. Nie wiem czy to wina zurzytej skrzyni czy sterownika elektronicznego zmiany biegów. Jesli ktoś wie jak mi pomóc (ma części lub wie jak naprawić) to proszę o kontakt tel. 660-678-251 lub lukasz--olech@wp.pl
A drugi problem to zawieszający się automatyczny tryb nadmuchu (klima i ogrzewanie).

sebqx13sebqx13

moze cos z recznym?

Przejdź do dyskusji

Zobacz również

Kierowcy, którzy oglądali Mitsubishi Sigma, oglądali także

Opony letnie w najlepszych cenach!

Dowiedz się więcej o Mitsubishi Sigma