Ocena dotyczy

(4,15)

Autor

Robert

Dodał: 27.02.2005

ciekawe,mocne i prawie bezawaryjne autko.potrafi byc nawet ekonomiczne jak sie chce.fakt że częsci sa drogie ale to jednorazowy wydatek na następne 180,000 km.o ile części sa oryginalne.przy odrobinie własnych poprawek zaskakuje nawet wygłądem i wzbudza zainteresowanie innych ludzi.polecam młodum kierowcom,auto jest zaj...i niedrogie

(kultura pracy, elastyczność)

fakt ze jest troche głośny ale czego wymagać od auta z tamtych lat.przy dwoch osobacz w kabinie da sie tym sensownie jeżdzić,jak ktoś potrafi posługiwać się tym autem.

skrzynia biegów pracuje doskonale,żadnycz zgrzytów a biegi da się przełączac płynnie nawet z takim wariatem jak ja za kółkiem

wstawcie sobie zawieszenie do heczbeka od kombi(newady) troche szersze kapcie a zobaczycie co to auto potrafi na zakrętach

przednie słupki troche przeszkadzają

oprócz zbyt miękkich foteli nie ma sie do czego przyczepić
Wynajem samochodów w atrakcyjnych cenach!

przy dużych mrozach troche słabo wieje na przednią szybę

Przestrzeń

kierowcy i pasażerów

jak na te gabaryty jest wystarczająco

jak ktoś dba o silnik i reszte podzespołów to nie jes źle,jak na ten rok i renaulta jest w miarę cicho

6 l. na 110 km. na trasie to źle?sprawdzałem osobiście.jak dostaje w parnik po mieście dochodzi do 10 l.jak dlamnie spox

Spalania 2.0 i 105 KM

oszczędny zrównoważony dynamiczny
Koszt miesięczny [zł]:

5255075100
15 tysięcy km rocznie
Koszty są obliczane na podstawie aktualnych cen paliw z serwisu Paliwa.

jak to francja,w latach 90-tych nikt nie był doskonały ale to autko im sie udało.przynajmniej ja na swoje nie narzekam a nawet bardzo je chwale

drobiazgi

na drobiazgi jeszcze nie narzekałem a mam to auto od trzech lat

poważne usterki

po 175,000 km wymianie podlegało kompletne zawieszenie i hamulce,to koszt 2,500 zł.180,000 i padły wszystkie łożyska następne 300 zł.komplet.a pozaty wszystko gra a auto naprawde dostaje w ciry.czasami aż mi go szkoda
Zgłoś sugestię usunięcia

Renault 21

65 komentarzy

52 dyskutujących

Ostatnie komentarze:

~aga rzeszów~aga rzeszów

oj nie wiecie jakim autkiem jezdzicie ja mam renie 1,7 beznzyna bez gazu.gaz zabija to auto a tak apropo zadne nie ma szans kupcie sobie nowe i chodzcie ze mna na wyscigi odrazu powiem szanse mam 100/100 francuz z tym silnikiem bomba ci co maja to auto a nie do ceniaja to frajezy w jezdzie albo kupili prawko na stadionie tym autemtrzeba umiec jezdzic ja na 3 biegu wyciagłam 130h a jak wy to nie wiem mi sie trafiło spoko nie dokładam w prost jezdze duzo bo 100km dzienie i nigdy mnie nie zawiodła wiecej takich aut PROSZE!!!! AGA

KAMILKAMIL

WIESZ MOŻE JAK SPUŚCIĆ PŁYN CHŁODNICZY Z SILNIKA 2.1D

ascariascari

może regulator biegu jałowego strzelił podobnie miałem a audi 80 b4 ewentualnie przeczyścić reduktor ewentualnei membrany

Przejdź do dyskusji

Zobacz również

Kierowcy, którzy oglądali Renault 21, oglądali także

Opony letnie w najlepszych cenach!

Dowiedz się więcej o Renault 21