: Śilnik poprostu nie do zajechania :) troszke tam olej bierze no ale czego oczekiwać od 16 auta w dodatku na LPG :) poprostu super :)
: w progi troszkę zagląda ruda jak i w nadkola
Cud miód i orzeszki :) a jeszcze gdyby miały lepszą blachę to już całkiem :)
Silnik lubi wysokie obroty, przy 4 tys dostaje przyjemnego kopa :)
czasem wsteczny mi zazgrzyta ale to przez mój pośpiech :)
wspomaganie kierownicy działa przyjemnie lekko, wygodnie, i precyzyjnie
widoczność z każdej strony ok :)
obsługa intuicyjna, wszystko na swoim miejscu jak na japończyka przystało :)
Dosyć szybko sie nagrzewa nie powiem, że nie. Może troche trudno dobrac optymalną temperaturę bo raz wieje ciepłem a raz zimnem. ale ogólnie na + :)
mam ponad 180 cm i nie narzekam na brak miejsca, kierownica rególowana na wysokość to i mozna dobrac wygodne połozenie ;)
Powyżej 120 km/h rozmowa w aucie stwarza lekki problem :)
Średnio spala mi 10 litrów gazu, zimą nawet 13 a to dlatego że mam walniętą sonde lambda :( ale przy obecnych cenach gazu nie jest to jeszcze takie tragiczne :)
miałem farta bo kupiłem to auto od rodziny więc nie przepłaciłem i znam całą jego historię od początku :) (miała 3 lata jak została sprowadzona z Niemiec wiec przebieg jest pewny) :)
Póki co oprócz materiałow eksploatacyjnych takich jak oleje, filtry, paski sraski, żarówki nie wymieniałem nic :) No moze amortyzator ale to dlatego ze go \"załatwiłem\" na naszej polskiej dziurawej drodze. Do wymiany kwalifikuje mi sie sonda ale poki co mam w co inwestować pieniądze :P :) i narazie daje sobie z nią na luz :)
Nic a nic :) Jestem pod wrażeniem:) jednak opowieści o niezaowdności Corolli to nie są bajki :)
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 16V XLi 88KM 65kW