Ocena dotyczy

(3,69)

Autor

Orgi

Dodał: 28.02.2006

To nie samochód- to poemwt o wolności niezalezności, zapakowany w estetyczną karoserie - symbol siły i charakteru - idealny dla facetów o małych.......... (hahaha)

(kultura pracy, elastyczność)

nie do zabicia

skrzypi- czasem 4 nie chce wchodzic- ale ogólnie sprawdza sie tam gdzie ma

rewelka- przejedzie po wszystkim

mam za wysokie fotele więc normalnie jest średnio- po zdjęciu plandeki jest rewelacyjna widoczność - zwłaszcza w druga stronę (ludzie widzą ciebie )

Wszystko jest tam gdzie być powinno- natomiast podróż powyżej 400 km to nie zawsze jest przyjemność
Wynajem samochodów w atrakcyjnych cenach!

Wbrew pozorom jest dobrze - jak dział :p latem nie ma nic wspanialszego

Przestrzeń

kierowcy i pasażerów

7 osób - z których 6 pije piwo miejsce by wystawić powiewającą flage - skrzynka browara pośrodku - to jest to - tylko kierowca cierpi

COOOOOOOOOOOOOO MÓWIŁEŚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

malutki wir w baku- dobrze- że ustrojstwo na gaz jeździ

Spalania 2.45 75 KM + LPG

oszczędny zrównoważony dynamiczny
Koszt miesięczny [zł]:

5255075100
15 tysięcy km rocznie
Koszty są obliczane na podstawie aktualnych cen paliw z serwisu Paliwa.

no nie ma co gadać - za kilka tys masz samochód - który napawa cię radością nawet tylko stojąc na parkingu

drobiazgi

czego ja już nie naprawiałem...

poważne usterki

ty jest lepiej- prawie zawsze da się wrócić do domu (no chyba, że ktoś tak jak ja silnik zatrze)
Zgłoś sugestię usunięcia

UAZ 469

14 komentarzy

13 dyskutujących

Ostatnie komentarze:

fanatyk UAZ-afanatyk UAZ-a

ostra bryka
Zawsze chciałem mieć takie coś ....i mam,fura jest bezkompromisowa,wymiata w terenie,totalnie upaćkana w błocie zwraca uwagę gapiów.A że jest niewygodna w jeździe miejskiej-wiadomo od zawsze.Do tych,którzy narzekają na awaryjność-jestem mechanikiem (8 lat doświadczenia) w serwisie Audi,Vw,Skody.Te nowe fury psują się na potęgę i nie można ich naprawić "domowymi sposobami" jak Uaz-a.Auto jest totalnie proste i tanie w obsłudze,wjedzie tam gdzie pseudoterenówki nie mają żadnych szans.
Uaz-a można pokochać lub znienawidzić.

markusmarkus

...super auto!!!pod warunkiem ze się kupi nie zbyt wyeksploatowany egz.a w czasie jazdy wiadomo coś się zepsuje...i najlepiej umieć samemu o naprawić...a jesli ktoś nie zna sie troczę na tym i nie lubi tego robić to niech lepiej nie kupuje...(części są tanie ilatwo dostępne)ja mam od 1,5roku takiego uaża i jestem bardzo zadowolony.frajda jest super podczas jazdy!!!..zimą ,latem,jesienią

edgaredgar

Kupiłem trzy lata temu UAZa w ciemno z Nadlesnictwa.rocznik 89 przebieg 42.000 km. Po za wymianą wałka ataku i koła w tylnim moście i szeregiem p jak w socjalistycznych wyrobach w zasiadzie wszystko lepiej lub gorzej ale chodzi.Wadą są hamulce bo ciągle mam zabawę z tłoczkami co trochę to któryś ciągle leje.

Przejdź do dyskusji

Zobacz również

Kierowcy, którzy oglądali UAZ 469, oglądali także

Opony letnie w najlepszych cenach!

Dowiedz się więcej o UAZ 469