fajne bo po wejściu do unii jest tani i ceny eksploatacji też są niskie
kupiłem eleganta pół roku temu i oprócz wymiany filtra powietrza i paliwa to nic w nim nie wymieniałem i nie narzekam(mógłby lepiej przyspieszać)ale jak trzeba to leci 115 km/h
skrzynia jest do bani brak synchronizacji pierwszego biegu i wstecznego a do tego szyszka sie szybko rozwala
po wymianie przegłubów z tyłu jedzie wyśmienicie
dzieki bogu mam dmuchawe ogrzewanie tylnej szyby i uchylane tylne szyby tak więc nie mam większych problemów z zaparowanymi szybami!ale ogólnie wiem że to jest problem w kaszlakach
nagrzewa się w środku dość szybko a dmuchawa też dość dobrze działa
no przy moich 185 cm i 94 kg jest anemicznie z tą przestrzenią ale zastanawiam się na dospawaniem dodatkowych szyn do fotela kierowcy
przy niskich obrotach jest znośnie ale powyżej 100 km/h jest zajebiście głośnie
naprawy i części mają śmieszne ceny(oczywiście zależy gdzie naprawiasz) co do spalania to w porównaniu z dzisiejszymi autami to pali dużo nie dając praktycznie żadnej mocy ale jest to ok.6l
to jest zajebiste w tym aucie żę nie ma w nim zbędnych drobiazgów nie ma plastików które by mogły trzeszczeć jedyny kłopot jest z radiem trzeba mieć dobrego anti-shocka w radiu bo przy tak twardym zawieszeniu czesto maluch podskakuje
najsłabszym punktem w elegantach jest oczywiscie karoseri a dokładniej rdza której sprzyja!ale pozatym to nie miałem żadnych usterek