całokształ jest ok, jak za taka cene mamy ładne duze autko, bardzo wygodne,prowadzenie nikomu nie powinno przynieść trudności,pierwszy raz za kierownicą linei miałm wrażenie tak jak bym tym autkiem juz jeżdził,parkowanie bez czujników parkowania moze przyniesc trudnosc, nie widać przodu ani tyłu auta,lusterka fajne duze ,widocznosć w aucie fantastyczna ,fotel kierowcy regulowany, nawet małej osobie jaka jest moja zona nie sprawia prowadzenie samochodu trudnosci. Dużym ninusem jak dla mnie jest śilnik,jest po prostu za słaby,przydał by sie w tym aucie przynajmniej 1,6 a niestety najmocniejszy to 1,4 benzyna a dizel tylko 1,3
słaby jak na tą masee samochodu,po zatym ładnie,płynnie chodzi
ładnie,płynnie biegi wchodzą
jest ok
ok
ok
za głosno chodzi na wiew i zasłabo,troche czasu musi upłynać zanim zadziała
duża z przodu,tył jeśli kierowca jest długi i wycoda maksymalnie fotel do tyłu to moze tylko dziecko siedzieć ,kufer ok,ogromy fajny
nie jest żle
w miescie troche spali zwłaszcza śilnik 1,4 77km, gdzie trzeba często stawać na swiatłach i ruszać,ciezki slimakowaty samochód,spalanie jest koło 8/100 po za miastem ekonomicznie
cena atrakcyjna jak za takie auto, wersje aktiv mozna mieć już za 42 tyś.
jak na razie nie mam zbytnio uwag, otwarcie kufra kluczykiem zewnatrz moze sprawić kłopot kruszynie ,przekreca sie ciężko.
jak narazie,całe szczęście takich nie miałem, a mam auto rok czasu