Ocena dotyczy

(4,08)

Autor

eerf

Dodał: 24.11.2008

całokształ jest ok, jak za taka cene mamy ładne duze autko, bardzo wygodne,prowadzenie nikomu nie powinno przynieść trudności,pierwszy raz za kierownicą linei miałm wrażenie tak jak bym tym autkiem juz jeżdził,parkowanie bez czujników parkowania moze przyniesc trudnosc, nie widać przodu ani tyłu auta,lusterka fajne duze ,widocznosć w aucie fantastyczna ,fotel kierowcy regulowany, nawet małej osobie jaka jest moja zona nie sprawia prowadzenie samochodu trudnosci. Dużym ninusem jak dla mnie jest śilnik,jest po prostu za słaby,przydał by sie w tym aucie przynajmniej 1,6 a niestety najmocniejszy to 1,4 benzyna a dizel tylko 1,3

(kultura pracy, elastyczność)

słaby jak na tą masee samochodu,po zatym ładnie,płynnie chodzi

ładnie,płynnie biegi wchodzą

jest ok

ok

ok
Wynajem samochodów w atrakcyjnych cenach!

za głosno chodzi na wiew i zasłabo,troche czasu musi upłynać zanim zadziała

Przestrzeń

kierowcy i pasażerów

duża z przodu,tył jeśli kierowca jest długi i wycoda maksymalnie fotel do tyłu to moze tylko dziecko siedzieć ,kufer ok,ogromy fajny

nie jest żle

w miescie troche spali zwłaszcza śilnik 1,4 77km, gdzie trzeba często stawać na swiatłach i ruszać,ciezki slimakowaty samochód,spalanie jest koło 8/100 po za miastem ekonomicznie

cena atrakcyjna jak za takie auto, wersje aktiv mozna mieć już za 42 tyś.

drobiazgi

jak na razie nie mam zbytnio uwag, otwarcie kufra kluczykiem zewnatrz moze sprawić kłopot kruszynie ,przekreca sie ciężko.

poważne usterki

jak narazie,całe szczęście takich nie miałem, a mam auto rok czasu
Zgłoś sugestię usunięcia

Fiat Linea

16 komentarzy

15 dyskutujących

Ostatnie komentarze:

~ryba~ryba

Do ~wrocławian: ja mam przejechane 150000 tk i nadal nic nie trzeszczy ani nie skrzypi.

~ryba~ryba

Piękne auto , mało pali , niskie opłaty czego chcieć więcej?

StubakStubak

Mam Lineę 1.3 Multijeet od 2007 roku i jestem bardzo zadowolony. Auto jest bardzo wygodne na długie trasy. W mieście jest niego gorzej, ale da się wytrzymać. Wielkim plusem jest ogromny bagażnik, w którym bez problemu mieszczą się bagaże 4 osobowej rodziny. Wnętrze plastikowe, ale nic nie trzeszczy po 80 000 km. W linii bocznej można się zakochać! Na auto spoglądają nawet właściciele droższych aut. Czasami pojawiają się drobne usterki, ale to typowe dla aut tej marki. Jednak po przejażdżce Infiniti teścia, aż nie chce się wsiadać...

Przejdź do dyskusji

Zobacz również

Kierowcy, którzy oglądali Fiat Linea, oglądali także

Opony letnie w najlepszych cenach!

Dowiedz się więcej o Fiat Linea