Ocena kierowcy - Fiat Linea Sedan

oxenstiern, 17 lat temu
Silnik 1.4 8v 77KM 57kW
Rok produkcji 2008
Fiat Linea Sedan 1.4 8v 77KM 57kW 2007-2010 - Oceń swoje auto
Inne : Samochód bardzo fajny. Bardzo ciekawa stylistyka, niby limuzyna, a ma mega sportowy wygląd. Robi wrażenie i bardzo przykuwa wzrok. Widzę, że się podoba. Może niezbyt precyzyjny to miernik, ale koleżanki mojej dziewczyny milej patrzą na mnie, a z błyskiem zazdrosci na nią kiedy podjeżdża lineą:) Zresztą, co tu dużo mówić, sportowa limuzyna (niestety bez właściwego silnika - sic!) adekwatna do mojego wieku - 28 lat. Jeśli będzie kiedyś Linea II i będzie miała jeszcze większe rozmiary i lepsze rozwiązania w środku (np. mocniejszy silnik) to pewnie kupię. Do mojej Linei przekonała mnie cena - za rocznik 2008 zapłaciłem 10000 zł taniej niż za aktualny bym musiał zapłacić. Ogólnie polecam. Czytałem tutaj o fotelach... w moim odczuciu są bardzo fajne, dopasowane, z fajnym wzorem. I bardzo wygodne. Co do czujników parkowania - nie potrzebuję, duże lusterka w pełni wystarczają. Choć romiar auta ogólnie utrudnia znalezienie miejsca. Auto naprawdę fajne, choć przyśpieszenie słabe np w porównaniu do Rovera 414 16 V którego miałem wcześniej. On dawał kopa. Polecam wszystkim Lineę.
Za słaby silnik na tak duże auto
Problem z wrzutą piątki, ale inne chodzą wspaniale. Dobra płynność
Nie widzę przodu, ale jazda to tyłu nie jest problemem, świetne lusterka
Bez klimy nie jest zbyt czym oddychać
Bardzo dobre, choć 77 konny silnik daje o sobie znać przy 140-160 km/h
Choć powinien być mocniejszy silnik
Fiat Linea Sedan