Ocena dotyczy

(3,46)

Autor

Tańczący z Wilkami

Dodał: 22.12.2009

plastiki użyte do wykończenia tego auta przypominają stare obudowy telewizorów unitry" po prostu koreański masowy gniot strasznie się rysują" przedni pas"auta plastik tył plastik, blaszki jak puszka po piwie"cienizna z której str, się nie dotknie to czuć ulotna chwile tego auta :)) to auto na chwilę,,w sam raz dla młodej os,która dużo pali w aucie Tytoniu :)) popielniczka niczym wiadro.ps.wejście na usb i kabel do I-fona jak ktoś lubi się bawić takimi wynalazkami zamiast prowadzić auto

(kultura pracy, elastyczność)

jedyna godna uwagi cech tego auta-modelu to dość dynamiczny silnik,a poruszając się delikatnie mało pali 6.5l ON. poruszając się dynamicznie spalanie wzrasta diametralnie z siłą naciskanego pedału gazu nawet 12l ropy max poleci 200km/h "bujany"na prostej z wiatrem w plecy":))

auto jest lekkie "chodzi bokami "z byle podmuch wiatru sprawia wrażenie ze zaraz wpadniemy w poślizg jadąc powyżej 130km/h tył auta po prostu odrywa się od podłoża

widoczność dobra do przodu ,z tyłu mizerna"

Wynajem samochodów w atrakcyjnych cenach!

Przestrzeń

oszczędny zrównoważony dynamiczny
Koszt miesięczny [zł]:

5255075100
15 tysięcy km rocznie
Koszty są obliczane na podstawie aktualnych cen paliw z serwisu Paliwa.

drobiazgi

jednorazowe zastosowanie przed samoistna destrukcja spowodowane niską jakością zast,materiałów do produkcji auta

poważne usterki

Co najbardziej Cię zaskoczyło pozytywnie w tym aucie ?

silnik

Czy autor kupiłby to auto jeszcze raz?

Zgłoś sugestię usunięcia

Kia Soul

9 komentarzy

7 dyskutujących

Ostatnie komentarze:

wladelekwladelek

Kupiłem właśnie w salonie soula i już mam kilka zastrzeżeń.Ekran kompa jest mały i słabo czytelny w porównaniu do ceeda.Szyba przednia jest za niska .Mam 180cm i mimo maks do tyłu trochę mi ciasno.Spalanie powyżej 10l,ale może nie umiem jeszcze nim oszczędnie jezdzićer 380km dopiero przejechałem.

wladelekwladelek

Do ~adam: Potwierdzam,cokolwiek się zdarzyło,to nigdy nie uznali gwarancji.Odłamała mi się blenda na klapie-moja wina.Normalna spychologia.Ale generalnie na szczęście innych usterek nie było.Po czterech latach mój ceed jest super.

wladelekwladelek

Do ~gobi: Właśnie kupiłem po lifcie,na razie jest ok,ale po tym co czytam,to chyba błąd

Przejdź do dyskusji

Zobacz również

Kierowcy, którzy oglądali Kia Soul, oglądali także

Opony letnie w najlepszych cenach!

Dowiedz się więcej o Kia Soul